Πιστέψτε τα ίδια σας τα μάτια αντί για τα ψέματα που σας λένε! Τα γυμνά ράφια των καταστημάτων θα αδειάσουν πολύ συντομοτερα απ οτι νομιζετε...

 

Αυτό έχει ειπωθεί, δειχθεί και τεκμηριωθεί, αλλά είναι κρίσιμο να σας το υπενθυμίσουμε: Όταν τα φορτηγά σταματήσουν να παραδίδουν τα πάντα, από τα ράφια των καταστημάτων μέχρι τις υπηρεσίες, θα επηρεαστούν.

Στα τέλη Ιανουαρίου, ο Stefan Stanford εξήγησε ότι οι Καναδοί φορτηγατζήδες έγιναν η πρώτη γραμμή άμυνας για τους Καναδούς και άλλα έθνη που έχουν συμμετάσχει με τις δικές τους νηοπομπές φορτηγών, παρέχοντας ένα info-graphic που δείχνει τι θα συμβεί αν σταματήσουν τα φορτηγά, τις πρώτες 24 ώρες, τη δεύτερη και τρίτη ημέρα, την πρώτη εβδομάδα, τη δεύτερη εβδομάδα και την τέταρτη εβδομάδα, όταν τα πάντα σταματήσουν.

Έτσι, καθώς συνεχίζουμε να λαμβάνουμε εικόνες από τους αναγνώστες (Σας ευχαριστούμε!!), βλέποντας τα κενά σημεία στα παντοπωλεία να μετατρέπονται σε ολόκληρα τμήματα που έχουν εξαντληθεί, και τις πινακίδες που έχουν αναρτηθεί στα καταστήματα (φαίνεται παρακάτω) για να εξηγήσουν ότι ορισμένα είδη είναι σε έλλειψη, βλέπουμε την είδηση ότι το DHS έστειλε προειδοποίηση στους αξιωματούχους της επιβολής του νόμου και της ασφάλειας στις ΗΠΑ, ανακοινώνοντας ότι "μια παρατεταμένη αυτοκινητοπομπή φορτηγών που διαμαρτύρονται για τις εντολές εμβολίων θα μπορούσε να ξεκινήσει στις 13 Φεβρουαρίου, όταν παίζεται το Super Bowl στο Λος Άντζελες".

Αυτή η διαμαρτυρία των φορτηγατζήδων υποτίθεται ότι θα συνεχιστεί μέχρι τον Μάρτιο, καθώς θα διασχίζουν όλη τη χώρα.

Η ειδοποίηση του DHS αναφέρει ότι "η ομάδα σκοπεύει να ξεκινήσει από την Καλιφόρνια ήδη από τα μέσα Φεβρουαρίου και να ταξιδέψει στην Ουάσιγκτον μέχρι τα μέσα Μαρτίου, συγκεντρώνοντας, σύμφωνα με πληροφορίες, φορτηγατζήδες καθώς ταξιδεύουν σε όλη τη χώρα", προσθέτοντας ότι φορτηγατζήδες από τη διαμαρτυρία στην Οτάβα μπορεί επίσης να κατευθυνθούν στην Ουάσιγκτον για να συμμετάσχουν.
Αν και δηλώνει ότι από τώρα η σχεδιαζόμενη αυτοκινητοπομπή είναι "φιλοδοξία", αφού συζητείται στο διαδίκτυο, μια πηγή του DHS δήλωσε στο Yahoo News ότι πρόκειται για "απολύτως πραγματική ανησυχία".

"Σίγουρα θα ακολουθήσουν το καναδικό μοντέλο και θα κλείσουν την Ουάσινγκτον", δήλωσε ο αξιωματούχος του DHS, αναφερόμενος στις μαζικές διαδηλώσεις που έχουν προσελκύσει εκατοντάδες φορτηγατζήδες και άλλους στην Οτάβα από την περασμένη εβδομάδα, διακόπτοντας την κυκλοφορία σε ολόκληρη την καναδική πρωτεύουσα και αναγκάζοντας τον δήμαρχο να κηρύξει κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Τη Δευτέρα, οι διαδηλωτές απέκλεισαν την κυκλοφορία και στις δύο κατευθύνσεις κατά μήκος της γέφυρας Ambassador που συνδέει το Ουίνδσορ του Οντάριο με το Ντιτρόιτ, κλείνοντας ένα από τα πιο πολυσύχναστα διεθνή συνοριακά περάσματα μεταξύ των ΗΠΑ και του Καναδά.

Εκεί που βρισκόμαστε τώρα είναι σε μια επισιτιστική κρίση από την οποία δεν ανακάμψαμε ποτέ, όταν άρχισαν τα λουκέτα στο Covid το 2020, μαζί με την επιδείνωση της κατάστασης καθώς άρχισαν οι ελλείψεις εργατικού δυναμικού, και στη συνέχεια με την καναδική αυτοκινητοπομπή φορτηγών, όπου έχουν αποκλείσει τις εμπορικές οδούς με τις ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένης της γέφυρας Ambassador, η οποία μεταφέρει το 25% του εμπορίου ΗΠΑ-Καναδά. 

Το Breitbart έχει εικόνες και βίντεο από τους αποκλεισμούς των καναδικών φορτηγών.

Είναι αδιαμφισβήτητο ότι οποιαδήποτε μεγαλύτερη επιβάρυνση στην αλυσίδα εφοδιασμού μας θα προκαλέσει ακόμη περισσότερες ελλείψεις, τροφίμων, ηλεκτρονικών ειδών, ρούχων και άλλων ειδών. 

Η σταγόνα που θα ξεχειλίσει το ποτήρι θα είναι μια διαμαρτυρία των αμερικανικών φορτηγών, που θα αγωνίζεται για τα δικαιώματα των Αμερικανών ενάντια στις εντολές και τη δικτατορική τυραννία του καθεστώτος Μπάιντεν και των φιλελεύθερων κρατικών ηγετών από άκρη σε άκρη.

Έχουμε ακούσει πολλούς να ξεκαθαρίζουν ότι οι όποιες ελλείψεις τροφίμων ή άλλα ζητήματα της εφοδιαστικής αλυσίδας που θα επιδεινωθούν από μια πιθανή νηοπομπή αμερικανών φορτηγατζήδων, αποκλεισμούς και διαμαρτυρίες, θα αξίζουν τον κόπο για να αντισταθούμε στον φιλελεύθερο αυταρχισμό που παρατηρούμε κατά τη διάρκεια των τελευταίων δύο ετών.

Για άλλη μια φορά συναντάμε το ίδιο ζήτημα, όπου ένα μέρος του έθνους είναι προετοιμασμένο για μια επιδεινούμενη επισιτιστική κρίση, ενώ ένα άλλο μέρος είναι μερικώς εφοδιασμένο, αλλά ούτε κατά διάνοια τόσο προετοιμασμένο όσο εκείνοι που προετοιμάζονται εδώ και χρόνια.

Ενώ η DHS μπορεί να μην είναι ξεκάθαρη ως προς το αν θα συμβεί αυτό το είδος διαμαρτυρίας φορτηγατζήδων, ξεκινώντας σε λίγες μόνο ημέρες, η συζήτηση στο διαδίκτυο είναι σχεδόν αδύνατο να λείψει, επομένως, όπως πάντα, πιστεύουμε ότι καλύτερα να είμαστε ασφαλείς παρά να λυπούμαστε, και καλύτερα να είμαστε προετοιμασμένοι για το χειρότερο και να προσευχόμαστε να μην φτάσουμε σε αυτό.

Αφού παρακολουθήσαμε το καναδικό Freedom Convoy 2022 να εμπνέει τους φορτηγατζήδες άλλων χωρών να κάνουν το ίδιο, συμπεριλαμβανομένης της Γαλλίας, της Νέας Ζηλανδίας και του Ηνωμένου Βασιλείου, δείχνοντας ένα αυξανόμενο κίνημα από μια ομάδα που είναι "απαραίτητη" για την ίδια την επιβίωσή μας, είναι σχεδόν αδιανόητο ότι οι Αμερικανοί φορτηγατζήδες δεν θα σταθούν και δεν θα αγωνιστούν για τα δικαιώματα των Αμερικανών.


Από τις παραπάνω εικόνες και τις πρόσφατες αναφορές, βλέπουμε ότι τα προϊόντα πατάτας, τα κατεψυγμένα πρωινά, τα ζυμαρικά, οι διάδρομοι γαλακτοκομικών και τα κρέατα, είναι όλα είδη που είτε είναι λιγοστά, είτε τόσο ακριβά που είναι δύσκολο να δικαιολογήσετε να ξοδέψετε χρήματα γι' αυτά πλέον, είναι και πάλι καιρός να ρίξετε μια προσεκτική ματιά στο τι έχετε, τι πρέπει να αναπληρώσετε ή/και τι πρέπει να συμπληρώσετε στις προμήθειές σας.


Το Parade.com αναφέρει ότι οι ελλείψεις σε κρέας "ειδικά σε μοσχάρι και πουλερικά", θα συνεχίσουν να ταλαιπωρούν τις ΗΠΑ το 2022 (και αυτό χωρίς την πιθανή διαμαρτυρία των φορτηγατζήδων), γαλακτοκομικά, αυγά, φρούτα και λαχανικά και άλλα προϊόντα που παρασκευάζονται με προϊόντα, κονσέρβες, εισαγόμενα προϊόντα, εμφιαλωμένο νερό και αναψυκτικά, τροφές για κατοικίδια ζώα, χαρτί, χαρτοπετσέτες και άλλα είδη χαρτιού και ζυμαρικά.

Σημείωση- Οι παρακάτω σύνδεσμοι επιλέχθηκαν για τις λογικές ημερομηνίες παράδοσης, επειδή δεν υπάρχει τρόπος να προβλέψουμε πώς ή πότε η διαμαρτυρία των φορτηγατζήδων θα επηρεάσει τις μελλοντικές ημερομηνίες παράδοσης.
ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ

Ξέρουμε ότι τουλάχιστον η μισή χώρα θα έχει την απόλυτη σφυρίχτρα αν οι διαμαρτυρίες των φορτηγατζήδων προκαλέσουν ακόμα περισσότερες ελλείψεις τροφίμων, αλλά η άλλη μισή θα καταλάβει ότι για να αναγκαστεί η κυβέρνηση και οι φιλελεύθεροι πολιτειακοί ηγέτες να ακούσουν τους ανθρώπους που υποτίθεται ότι υπηρετούν και να εγκαταλείψουν τις εντολές και τις αρπαγές εξουσίας, θα πρέπει να ληφθούν κάποια επιπλέον μέτρα ώστε να μην συμμετάσχουν στα "ψώνια πανικού" που γίνονται όταν τα MSM επιτέλους "αναφέρουν" τι συμβαίνει στα παντοπωλεία μας.



Με την απώθηση από την αυταρχική καναδική κυβέρνηση εναντίον των φορτηγατζήδων με απειλές για πρόστιμα και χρόνους χαλάζι, (με την ενθάρρυνση του καθεστώτος Μπάιντεν,), αυτή η μάχη για την ελευθερία θα μπορούσε να γίνει πολύ άσχημη, όχι μόνο στον Καναδά, αλλά και στις ΗΠΑ, αν οι φορτηγατζήδες μας σηκωθούν και τα ρισκάρουν όλα για την ελευθερία όλων των Αμερικανών.

Προετοιμαστείτε αναλόγως.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Και ήρθε η πείνα!! !
    Μήπως είναι αλήθεια που λένε ότι η διαμαρτυρία αυτή υποκινείται από τους Εβραίους;;
    Και παροτρύνουν και τους άλλους να κάνουν το ίδιο και να πάθουν τα ίδια;;
    Αφήνω τις σημαίες ΛΟΑΤΚΙ.. .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις