ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ...!!!

 

Η ιστοσελιδα έχει λάβει νέα δεδομένα σχετικά

με το πρόσφατο ενδιαφέρον του στρατού για τον πρώην Αντιπρόεδρο Μάικλ Πενς, έναν άνθρωπο του οποίου η συναρπαστική παρουσια του και η έντεχνη ρητορική παραπλάνησαν ένα έθνος να πιστέψει ότι άξιζε μια μέρα να διαδεχτεί τον Ντόναλντ Τζ. Τραμπ ως Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών. Σε αντίθεση με τον αφιλτράριστο διάλογο του Τραμπ, ο Πενς μέτρησε τα λόγια του προσεκτικά και εύγλωττα, υψώνοντας σπάνια τη φωνή του ακόμα και όταν ήταν θυμωμένος. Αλλά ο γλυκομίλητος Πενς ήταν ένα τέρας μεταμφιεσμένο. Αν φαινόταν ειλικρινής, η ειλικρίνειά του δεν ήταν κάτι περισσότερο από ένα λεπτό πεπλο που κάλυπτε τις πιο σκοτεινές του προτιμήσεις — αγγίζοντας νεαρά αγόρια.

Πηγή της JAG, που μίλησε σε μας υπό όρους ανωνυμίας, είπε ότι ο αμερικανικός στρατός έχει λάβει πειστικές αποδείξεις ότι ο Πενς, ενώ υπηρετούσε ως Κυβερνήτης της Ιντιάνα από το 2013-2017 και κατά τη διάρκεια της θητείας του στον Λευκό Οίκο, είχε μια ελξη για τα νεαρά αγόρια και πιο νοσηρα να τους μεταμφιεζει για σεξουαλική υποδούλωση.

Μια επίπονη έρευνα για το παρελθόν του Πενς, είπε η πηγή μας, ταυτοποίησε 5 από τα θύματα του Πενς. Δύο ήταν 13 ετών όταν ο Πενς φέρεται να τους χάιδεψε στην έπαυλη του Κυβερνήτη της Ιντιάνα το 2015.

«Ο Πενς στόχευσε ευάλωτα, εντυπωσιακά παιδιά που ήταν μόλις έφηβοι. Κυνηγούσε παιδιά από διαλυμένα νοικοκυριά, συνήθως χωρίς πατρική φιγούρα. Βασικά τους εξανάγκασε, τους δωροδόκησε. Στη συναλλαγη για τη διακριτικότητα και τη σιωπή τους, τους έδωσε ό,τι θέλει κάθε έφηβος — υπολογιστές, βιντεοπαιχνίδια και χρήματα. Αργότερα, κυριευμενοι από ντροπή, δεν ήθελαν να βγουν μπροστά, είτε λόγω αυτής της ντροπής είτε επειδή ο Πενς ήταν πολύ επικίνδυνος για να τον εκθεσουν. Ο Πενς δεν ήταν ο τύπος του αρπακτικού που έπαιρνε με τη βία αυτό που ήθελε. Ήταν ένας "κύριος" χειριστής, κάτι που τον καθιστά το πιο επικίνδυνο από τα "αρπακτικά", είπε η πηγή μας.

Ο JAG θεώρησε τις ιστορίες του θύματος εξαιρετικά αξιόπιστες, καθώς ευθυγραμμίζονταν και περιέγραψαν ομοιόμορφα την επιθετική συμπεριφορά του Pence: Του άρεσε να γδύνει τα θύματά του, αφαιρώντας πρώτα τα παντελόνια και τα εσώρουχά τους. Στη συνέχεια τους ενθάρρυνε να αυνανίζονται ενώ παρακολουθούσε και συχνά άγγιζε τα γεννητικά τους όργανα. Είτε μέσω δωροδοκίας είτε μέσω εκβιασμού, ο κακός Πενς αντάμειψε τα θύματά του με μετρητά, XBOX και PlayStations, υποσχόμενος ακόμη μεγαλύτερες ανταμοιβές αν τα παιδιά ανταπέδιδαν τη στοργή του.

«Ο Πενς είπε σε αυτά τα παιδιά ότι ήθελε να εχει τακτικά επαφες , και σε δύο περιπτώσεις οι παρενοχλήσεις συνεχίστηκαν για αρκετούς μήνες - έως ότου ο Πενς βρήκε νέους στόχους. Δύο θύματα, που δεν έχουν συγγένεια και δεν έχουν γνωριστεί ποτέ, είπαν ότι ο Πενς έχει ένα ασυνήθιστο σημάδι εκ γενετής στους γλουτούς του. Δεν υπάρχει περίπτωση να το ξέρουν αυτό αν δεν τον ειχα δει γυμνο», είπε η πηγή μας.

Τέσσερα από τα πέντε θύματα είναι πλέον ενήλικες, αλλά ζήτησαν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους μέχρι να παραδοθεί ο Πενς στη δικαιοσύνη. Η πηγή μας είπε ότι και οι 4 συμφώνησαν να καταθέσουν εναντίον του Πενς στο μέλλον.

Το πέμπτο θύμα δεν μπορεί να καταθέσει. Είναι νεκρός. Κρατούσε ένα πιστόλι κάτω από το πηγούνι του και πατησε τη σκανδάλη ένα μήνα μετά την τελευταία του συνάντηση με τον Πενς, το 2018.

«Δεν μπορώ να αναφερω πάρα πολλα τώρα. Αλλά το μάθαμε αυτό μέσα από ημερολόγια και την ένορκη μαρτυρία ενός μέλους της οικογένειας», είπε η πηγή μας.

Το χειρότερο, τα στελέχη του Πενς στην Ιντιάνα και την Ουάσιγκτον γνώριζαν τα εγκλήματά του.

«Υπάρχουν ανησυχητικές καταγγελίες ότι όλοι, από οικονόμους στην έπαυλη του κυβερνήτη μέχρι ασκούμενους του Λευκού Οίκου, τον είδαν παρέα με νεαρά αγόρια», είπε η πηγή μας.

Ερωτηθείς εάν ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τζ. Τραμπ μπορεί να είχε γνώση των εγκλημάτων του Πενς, είπε: «Δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι ο Τραμπ ήξερε πόσο αθλιος είναι ο Πενς. Τα γραφεία του προέδρου και του αντιπροέδρου είναι ξεχωριστα. Αν ήξερε ο Τραμπ, θα είχαμε αποδείξει την αθλιοτητα του Πενς πολύ νωρίτερα». 




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....














ΠΗΓΗ









Σχόλια

  1. Περιμένω πως και πως τον αυριανό (σημερινό για σας) απαγχονισμό για να διασκεδάσω καλλίτερα, μεχρις να έρθει και η σειρά του σωσία η κλώνου.
    Πάνω απο 180 παιδάκια κακοποήθηκαν και καταστράφηκαν απο αυτο το παιδοβόρο κτήνος σύμφωνα με τον άμοιρο Tory Smith.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΚΟΣΜΑΣ ΤΑ ΛΈΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΡΥ ΣΜΙΘ,ΜΌΝΟΝ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΒΙΑΣΕ ΠΟΛΛΆ ΠΑΙΔΑΚΙΑ,Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΟΣ. ΕΧΩ ΔΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΣΜΙΘ,ΟΠΟΥ ΕΔΙΝΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΕΝΣ,ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΒΙΑΖΑΝ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΑΠΟ ΑΣΙΑ,ΑΦΡΙΚΗ,ΑΝ.ΕΥΡΩΠΗ, ΚΑΙ Λ.ΑΜΕΡΙΚΗ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΤΥΨΕΙΣ Η ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.
    ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΙΠΡΌΕΔΡΟΣ ΤΟ ΗΞΕΡΑ.ΑΡΑ;
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΦΑΡΜΟΖΕ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ....

    "ΚΡΑΤΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΚΟΝΤΥΤΕΡΑ" ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΊ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ.
    ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΣΧΈΔΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΛΕΥΕ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΏΝΤΑΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΖΩΝΤΑΝΌΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΦΑΝΕ ΟΠΩΣ ΤΟΝ JFK.

    O PENCE ΗΤΑΝ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΦΑΔΕΡ ΜΠΟΥΣ ΑΙΜΟΒΟΡΟΣ,ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΚΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ Η ΒΡΩΜΙΑΡΑ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΕ.ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΕ.

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ ΟΙ "ΠΕΝΣ" ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΕΤΟΙΟΙ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ,ΔΙΚΑΣΤΕΣ,ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ,ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ CIA KAI TOY FBI,NSA,ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ,ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ,ΟΛΟΙ ΗΤΑΝ ΥΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΦΑΔΕΡ ΜΠΟΥΣ.

    ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΤΟΝ ΤΟΡΥ ΣΜΙΘ ΣΤΑ DUMBS THΣ DARPA EIXAN ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΠΑΝΩ ΕΛΕΓΕ Ο ΤΟΡΥ ΚΙ Ο ΜΠΟΥΣ ΟΥΡΛΙΑΖΕ ΣΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ "I WANT THEM FULL LOADED".
    H ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΟΤΑΝ ΣΚΟΤΩΝΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΟΙ αντρακλες ΑΥΤΟΙ,ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΧΕΡΙ,ΕΚΒΙΑΣΙΜΟΙ....

    ΤΟ ΙΔΙΟ MODUS OPERANDI ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ,ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑΣ ΠΟΥ ΟΙ ΙΗΣΟΥΙΤΕΣ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΑΝ ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΑΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΟΥ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΠΙ ΑΙΩΝΕΣ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΔΥΝΑΣΤΩΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις