Άρχισαν ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ με ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ των ΗΠΑ

 

Ο Δρ Michael Salla είναι παγκόσμια ένας διάσημος μελετητής, ειδικός στην διεθνή πολιτική και εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ. Παράλληλα,

είναι ιδιαίτερα γνωστός για μελέτες και διαδικασίες που σχετίζονται με την εξωγήινη ζωή.

Ο Salla είναι τώρα πεπεισμένος, βάσει πρόσφατων πληροφοριών οι οποίες προέρχονται από διαρροές, ότι λαμβάνουν χώρα σε προσωπικό επίπεδο, επαφές μεταξύ όντων από άλλους πλανήτες και υψηλόβαθμων του ναυτικού και του στρατού των ΗΠΑ. Αυτές οι επαφές αποτελούν ένα προκαταρκτικό βήμα για το μέλλον των σχέσεων τόσο ανάμεσα στις εξωγήινες φυλές και την ανθρωπότητα, αλλά και μεταξύ των εξουσιών που κυβερνούν τους ανθρώπους.

Σύμφωνα με τις πηγές που επικαλείται ο Michael Salla, ανάμεσα στις αλλοδαπές φυλές συγκαταλέγονται οι Ερπετοειδείς (Reptilians) καθώς και φυλές των οποίων ο τρόπος ζωής βασίζεται στο πυρίτιο.

Οι φυλές αυτές φαίνεται να παρακολουθούν τη Γη και την ανθρωπότητα εδώ και ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, ενώ διαδίδεται ότι προς το παρόν συμμετέχουν στη δημιουργία ενός νέου είδους υβριδικού ανθρώπου που προορίζεται να τοποθετηθεί στη Γη για ένα νέο είδος ανθρώπων στο εγγύς μέλλον.

Οι εξωγήινοι που πολλοί τους ονομάζουν και “Ελεγκτές” ή “Παρατηρητές” έχουν εξελιχθεί πολύ στον τομέα της τεχνολογίας ενώ έχουν και πολύ μεγάλη γνώση της ανθρώπινης ψυχολογίας. Ωστόσο, φαίνεται να είναι σαφές ότι δεν έχουν εξελιχθεί καθόλου πνευματικά. Λέγεται ότι οι φυλές Mantis και Ερπετοειδών δουλεύουν μαζί, αλλά και ότι η κάθε μία έχει και το δικό της ξεχωριστό πρόγραμμα. Οι Γκρίζοι (Greys) αποτελούν το εργατικό δυναμικό, αλλά δεν εκτιμώνται, ούτε από τους Mantis ούτε από τα Ερπετοειδή.

Μια άλλη πηγή αναφέρει ότι μεταξύ αυτών των εξωγήινων υπάρχει επίσης μία φυλή που ονομάζεται “Ebens”, μερικοί από τους οποίους προέρχονται από το αστρικό σύστημα Zeta Reticuli, ο οποίος είναι γνωστός ως ο πλανήτης των “Greys”.

Ο Michael Salla ισχυρίζεται ότι οι πηγές είναι αξιόπιστες (ναύαρχοι κλπ) και ότι όλες αυτές οι “επαφές” συμβαίνουν ήδη εδώ και ένα χρόνο. Οι ομοιότητες σε αυτές τις ανεξάρτητες αναφορές τον οδηγούν στο συμπέρασμα ότι βρίσκεται σε εξέλιξη ένα μυστικό πρόγραμμα συναντήσεων που περιλαμβάνει ανώτερους στρατιωτικούς αξιωματικούς τόσο του ναυτικού όσο και του αμερικανικού στρατού.

Μέσα σε όλες αυτές τις αποκαλύψεις που έρχονται στο φως, οι πηγές αποκαλύπτουν την ύπαρξη μιας σειράς συναντήσεων στο ΟΗΕ όπου συζητήθηκαν τα UFO και η εξωγήινη ζωή.

Μία άλλη πηγή που επίσης δεν κατονομάζεται, φαίνεται να υποστήριξε πρόσφατα ότι έλαβε χώρα μια συνάντηση μεταξύ αξιωματούχων και εξωγήινων στο Akau, ένα από τα δύο τεχνητά νησιά στο σύμπλεγμα Johnston Atoll, όπου διεξάγονται πυρηνικές δοκιμές και καταστροφές χημικών και βιολογικών όπλων.

Στο Akau υποστηρίζεται ότι υπήρχαν εκπρόσωποι των Ηνωμένων Πολιτειών, της Ρωσίας, της Κίνας και του Βατικανού, τουλάχιστον.

Όλα αυτά φαίνεται να σχετίζονται με το μυστικό “Πρόγραμμα Serpo”, το οποίο ακολουθούν πολλές θεωρίες ανάμεσα σε μυθοπλασίες και πραγματικά γεγονότα αλλά και αρκετή σκόπιμη παραπληροφόρηση.

Μπορεί όλα αυτά να φαντάζουν κάπως απίθανα έως αποκυήματα φαντασίας, αλλά για τον Michael Salla, οι συναντήσεις με τους εξωγήινους και τους ανώτατους αξιωματικούς είναι πραγματικές και εξακολουθεί να πιστεύει ότι η αποκάλυψή τους στην ανθρωπότητα είναι πολύ κοντά.

Δείτε και το σχετικό video:

 

Δείτε και ένα παλαιότερο βίντεο με τον Salla όπου αναφέρεται ότι βρισκόμαστε στη μέση ενός πολέμου μεταξύ δύο εξωγήινων φυλών και ότι πέραν αυτού υπάρχει ένα δίκτυο παγκόσμιας παιδεραστίας που προωθούνται από τους Δρακονιανούς για να εκβιάζουν κορυφαίους πολιτικούς: 

“60 ALIEN GENE RACES COME TO HELP US”.

 Interview with Michael Salla at The Ufology World Congress. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΜΠΟΥΡΔΕΣ. Κανένα ον δεν μπορεί να απομακρυνθεί από τον πλανήτη του.
    Αλλα τώρα που τελειωποίησαν το ολόγραμμα,οι σιωνιστές θα μας δείξουν ό,τι βλακεια σκεφτουν για να τρομοκρατησουν τους λαούς και να τους κρατήσουν δέσμιους των προδοτικών κυβερνησεών τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί όχι; Ζουν ανάμεσα μας. Έχει φυλές που δεν διαφέρουν στην εμφάνιση από εμάς... Στα άλλα περί ολογραμματων μέσω blue beam, συμφωνώ.

      Διαγραφή
  2. Ο MICHAEL SALLA EINAI EXPER TOY ΕΊΔΟΥΣ.
    ΟΤΙ ΔΙΑΒΆΣΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    ΕΠΙΚΡΑΤΕΊ ΣΚΟΤΑΔΙ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΞΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ.ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΟΛΛΑΝΕ ΣΤΟ ΔΟΓΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΡΕΥΝΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ.ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΚΑΝ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ.
    ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ=ΕΡΠΕΤΑ,ΜΑΙΤRE,MANTIS,ΓΚΡΙΖΟΥΣ,MALAKAK,KI OXI ME ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΟΥΣ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΥΣ ΠΛΕΙΑΔΕΙΟΥΣ.
    ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΟΠΛΙΣΜΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΠΑΡΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΟΙ ΘΕΤΙΚΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ.ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΤΟΥΣ ΑΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ ΚΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΩΝΟΥΝ ΟΝΤΩΣ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ.
    ΟΙ ΙΗΣΟΥΙΤΕΣ ΠΟΥ ΣΤΑ ΑΝΩΤΕΡΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΦΗΡΜΟΣΑΝ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΥΤΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΉΣΕΙΣ ΣΤΡΑΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΊΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΥΠΟΧΕΊΡΙΑ ΤΟΥΣ.

    ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΗΡΘΑΝ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΥΣ PREDATORS ΣΤΟ ΒΙΕΤΝΑΜ.ΝΑΙ Η ΤΑΙΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΖΒΑΡΤΖΕΝΕΓΚΕΡ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΈΣ ΓΕΓΟΝΌΣ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΥΠΟΦΥΛΗ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΩΝ,ΒΑΡΒΑΡΗ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΕΜΠΟΛΕΜΕΣ ΖΩΝΕΣ ΓΙΑ ΚΥΝΗΓΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ.ΟΙ ΓΙΑΟΥΤΙΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΑΛΙΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ.ΟΧΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ.ΣΤΟ ΑΛΙΕΝ 3 ΚΑΠΩΣ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΚΑΘΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΕΝΑ ΖΩΟ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΣΙΛΙΚΟΝΗ ΔΟΜΗΜΕΝΟ CARNIVOROUS ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ!ΑΝ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣΦΡΗΣΕΙ ΣΕ ΣΚΑΦΟΣ ΕΧΕΙ ΕΞΟΝΤΩΣΕΙ ΤΟ ΠΚΗΡΩΜΑ ΑΜΕΣΑ.ΕΙΝΑΙ ΖΩΟ,ΕΝΤΟΜΟΕΙΔΕΣ.
    ΑΥΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ,ΕΔΩ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΚΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΕΙΡΙΣΙΜΟΙ ΑΝΟΗΤΟΙ ΑΔΑΕΙΣ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΚΙ ΟΙ ΑΟΡΑΤΟΙ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥ.
    ΓΙ'ΑΥΤΌ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΙ ΟΧΙ ΑΔΙΚΩΣ ΔΗΛΑΔΗ.ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΗ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ,ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΦΥΛΗΣ,ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΎΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ.ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΧΑΨΑΝ ΤΟΝ ΔΗΘΕΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΚΟΡΩΝΟΙΟΥ ΚΙ ΕΣΠΕΥΣΑΝ ΝΑ ΤΡΥΠΗΘΟΥΝ.
    ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΑΦΑΙΡΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΨΥΧΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΗΓΗ=SOURCE ΠΟΥ ΟΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΑΦΗ.ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝ ΨΥΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΘΕΙΟΝ ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΜΕ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΘΑΝΑΤΟΥ/ΕΥΘΑΝΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΦΗΡΜΟΣΤΗΚΑΝ ΕΥΛΑΒΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.ΟΛΑ ΜΠΡΟΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ.ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΟΣΤΟΎΜΙΑ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ.ΠΩΣ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΡΠΕΤΙΚΕΣ;
    ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΒΟΥΛΓΑΡΗ=NON HUMAN ENTITY,NA ΧΟΡΕΥΕΙ ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ Η ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΧΑΡΩΠΑ ΚΟΛΛΥΒΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΩΝΗ=ΝΟΝ ΗUMAN ΕΠΙΣΗΣ,ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΤΡΩΝΕ ΚΟΛΛΥΒΑ ΓΙΑ ΠΡΩΙΝΟ ΜΕ ΗΔΟΝΗ Η ΚΑΚΙΣΤΡΩ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΗΔΕΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΚΟΠΕΛΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΨΥΧΗ.ΜΟΙΑΖΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ.ΕΝΤΟΣ ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΔΑΙΜΟΝΙΟ 4ης ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΣ.ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΩΓΗΙΝΑ ΦΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ 4ης ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΣ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΟΝΤΑ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΑ 5ης ΚΑΙ ΑΝΩ ΚΙ ΕΤΣΙ ΠΙΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΟΚΑΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΕΤΙΚΕΣ ΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΚΙ ΕΞΟΝΤΏΝΟΝΤΑΙ.ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΟΝ ΖΕΙ π.χ. ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΟΥΛΗ Η ΣΕ ΕΝΑΝ ΆΔΩΝΗ ΘΑ ΤΡΟΜΑΖΑΤΕ...

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εεεε αφού το λες εσύ φίλε έτσι θα είναι..χαχα..Ασε τι λένε και τι μας κρυβουν σήμερα αλλά διαβασε λίγο Αριστοτέλη Πλάτωνα,Ομηρο να δεις αν κάποιοι μπορουν να απομακρυνθούν απ τους πλανήτες τους..Αν τους αμφισβητείς κι αυτους τότε υποκλίνομαι......!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις