Ενημέρωση Simon Parkes 19/12/2021

 

Κύρια Σημεία

ΣτΜ.: Ακολουθούν ερωταπαντήσεις με τα μέλη του Connecting Consiousness.Θα αναφέρω μόνο την ερώτηση που έθεσε ένα μέλος από την Ελλάδα και την απάντηση που έλαβε:

Ερ: Πολλά μέλη του ελληνικού σκέλους του CC ρωτάνε αν εμείς οι Έλληνες θα ξεφορτωθούμε αυτή την κυβέρνηση, ώστε να ελευθερωθούμε και να ενεργοποιηθεί ο NESARA-GESARA κι αν μπορείτε να μας δώσετε ένα χρονοδιάγραμμα πάνω σε αυτό. Ευχαριστώ

ΑΠ: Πρόκειται για μία από τις κυβερνήσεις που πρέπει να φύγουν από τη μέση. Κυριολεκτικά οι Έλληνες ληστεύτηκαν από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, από τις Βρυξέλλες, από την ΕΕ. Η Ελλάδα κυριολεκτικά ανήκει στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Οι μέρες της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας είναι μετρημένες . Έτσι αυτή η χώρα η Ελλάδα πρέπει να πάρει πίσω την κυριαρχία της, κάτι που σημαίνει ότι το χρέος που είχε πρέπει να σβηστεί. Διότι ήταν προϊόν απάτης. Και οι πολίτες της χώρας δεν ψήφισαν για να εισέλθουν σε ένα τέτοιο χρέος. Ψήφισαν ανθρώπους για να φροντίσουν για το καλό της χώρας και αυτοί δεν το έκαναν. Έτσι τέτοιοι ηγέτες δεν έχουν καμία αξιοπιστία σε σχέση με τον NESARA-GESARA και θα πρέπει να φύγουν. Και πρέπει να υπάρξει μία μαζική διαγραφή χρέους στην Ελλάδα. Έχουμε μέλη μας στην Ελλάδα που ακούνε. Και είναι απαίσιο, είναι τρομερό το γεγονός ότι το ποσοστό ανεργίας σε πολίτες κάτω των 25 αγγίζει το 60%. Είναι εκπληκτικό που η χώρα δεν έχει μπει σε έναν ολοκληρωτικό εμφύλιο πόλεμο. Ίσως λόγω του ελληνικού πολιτισμού της και της υπερηφάνειας που διαθέτει ο ελληνικός λαός. Και πολλοί θυμάστε ότι έδιναν επί πολλούς μήνες μάχες με τις αστυνομικές δυνάμεις καταστολής, όταν η Ελλάδα περιήλθε σε αυτό το αυστηρό πρόγραμμα λιτότητας. Όχι, αυτή η κυβέρνηση δεν μπορεί να μείνει άλλο. Πρέπει να φύγει!

 

 

 

 Απομαγνητοφώνηση Μάρη Λιώκη

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ 

 

Σχόλια

  1. Ο Simon Parkes δηλώνει ανεμβολίαστος, αλλά και συγχρόνως οπαδός τού τριπλά εμβολιασμένου Τραμπ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε συ σαιμον ευτυχως που μας τα πες γιατι εμεις δεν τα ξεραμε....με το μαλακο ομως μη σκισεις καμια καλτσα.Το χρονοδιαγραμμα...ακομα το ψαχνω.Πραγματικα πηξαμε στις αμπελοφιλοσοφιες και στα λογια του...αερια,περδολοι κανονικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ξερουμε τι πρεπει να γινει.δεν λεει κατι νέο. ποτε δεν ειπε κατι νεο νομιζω ,παρα μονο δημιουργει μελλοντικες αοριστες ελπιδες χωρις να τις υποστηριζει ουσιαστικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και το δούλεμα πάει σύννεφο. Καλές γιορτές σε όλους εύχομαι εκεί στην πατρίδα. Να προσέχετε τον εαυτό σας και τους δικούς σας ανθρώπους. Η Ανθρωπότητα διανύει πολύ δύσκολους καιρούς. Όμως θα τα ξεπεράσουμε όλα σιγά σιγά με την βοήθεια του Μεγαλοδυναμου !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επίσης ´ Αννα μου. Σου ευχόμαστε να περάσεις τα Χριστούγεννα με την οικογένειά σου και να σου φέρει ο νέος χρόνος ότι επιθυμείς. Καλά Χριστούγεννα, καλή τύχη και καλή δύναμη σε όλον τον κόσμο με την ευχή να αντέξουμε σε κάθε αντιξοότητα.
      Capricorn ♑️

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις