Ο Στρατος εκανε παρατηρησεις στον Τραμπ για τις δηλωσεις του για τα εμβολια...!!!

 

Υψηλόβαθμοι αξιωματικοί

στο Σώμα Πεζοναυτών των ΗΠΑ ενοχληθηκαν με τον Ντόναλντ Τζ. Τραμπ σχετικά με τις πρόσφατες δηλωσεις του για το εμβόλιο, πρώτα στο Ντάλας στην περιοδεία με τον Μπιλ Ο'Ράιλι και μετά την Τετάρτη κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης με τη συντηρητική σχολιάστρια Candace Owens.

Σε κάθε περίπτωση, ο Τραμπ, ο οποίος έλεγε ότι είχε λάβει το ενισχυτικό του εμβολιο επειδή σώζει ζωές, συναντούσε αντίσταση από κατά τα άλλα πιστούς υποστηρικτές του MAGA. Στην περιοδεία, μέρος του κοινού —ήμουν σε αυτή την εκδήλωση, και ήταν περίπου 125 άτομα (από τα 9.000)— τον αποδοκίμασαν επειδή τους ενθάρρυνε να υποβληθούν σε εμβολιασμο, αν και είπε ότι ο εμβολιασμός πρέπει να είναι θέμα επιλογής και δεν καθορίζεται από εντολές. 

Λίγες μέρες αργότερα, αντιμετώπισε την Όουενς όταν αμφισβήτησε την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα του εμβολίου, υποστηρίζοντας δικαίως τον ισχυρισμό του οτι περισσότεροι άνθρωποι έχουν πεθάνει από τότε που τα εμβόλια κυκλοφόρησαν στην αγορά σε σχεση με πριν που δεν ηταν διαθέσιμα, ιδιαίτερα σε πολιτείες με μεγαλο ποσοστο εμβολιασμου.

Ο Τραμπ ειχε τοτε πει: «Αυτοί που αρρωσταίνουν πολύ και πηγαίνουν στο νοσοκομείο είναι αυτοί που δεν κάνουν το εμβόλιο. Οι άνθρωποι δεν πεθαίνουν όταν κάνουν το εμβόλιο».

Οι στρατιωτικοί του σύμμαχοι έλαβαν υπόψη τα σχόλιά του. Μετά τη συνομιλία του με την Όουενς, ο Τραμπ έλαβε ένα τηλεφώνημα από έναν από τους πιο εξέχοντες στρατιωτικούς υποστηρικτές του, τον διοικητή του Σώματος Πεζοναυτών των ΗΠΑ Ντέιβιντ Χ. Μπέργκερ, ο οποίος τον ενημέρωσε ευγενικά ότι η εγκληματική κυβέρνηση Μπάιντεν είχε πει ψέματα στον πληθυσμό για τον αριθμό των στρατιωτων που σκοτώθηκαν από εμβόλια Covid-19. Διακόσιοι είκοσι πέντε απολύτως υγιείς στρατιώτες, είπε ο στρατηγός Μπέργκερ, χάθηκαν μέσα σε εβδομάδες από τη λήψη του εμβολίου με αποτελεσμα θρόμβωσεις. Ο υπουργός Άμυνας Lloyd Austin αγνόησε ορισμένους θανάτους, ενώ άλλους απέδωσε στον Covid-19 ή σε «ατυχήματα εκπαίδευσης».

Οι Στρατιωτικοι, πρόσθεσε ο Berger, έχουν τόσο λίγη εμπιστοσύνη στα τρέχοντα εμβόλια που αποφεύγουν τις εντολές του Austin υπέρ του συγκεκριμενου εμβολιου και περιμένουν από τον στρατό των ΗΠΑ να ολοκληρώσει τις δοκιμές για το νέο του εμβόλιο, το οποίο μέχρι πρόσφατα κρατούνταν μυστικό. Δεν ανακατεύει το DNA των ληπτών ούτε προκαλεί μυοκαρδίτιδα, σύμφωνα με το Ινστιτούτο Έρευνας του Στρατού Walter Reed. Αλλά μόνο τα ανοσοκατεσταλμένα ατομα θα λάμβαναν αυτή τη ενεση, είπε, επειδή οι υγιείς άνθρωποι δεν πεθαίνουν από τον Covid.

«Κύριε, με όλο τον σεβασμό, εργαζόμαστε σκληρά για να σας επαναφέρουμε στο αξίωμα το συντομότερο δυνατόν, αλλά οι δηλωσεις σας αυτες δεν διευκολύνουν τη δουλειά μας. Οι πεζοναύτες και οι στρατιώτες σε όλους τους κλάδους τους αντιτίθενται συντριπτικά, όπως και η βάση σας. Ίσως απλά λέτε αυτό που λέτε για να λάβετε περισσότερες ψήφους εάν αυτό διαρκέσει περισσότερο από όσο θα θέλαμε και πιστευαμε. Θα πρέπει να σκεφτείτε ότι οι Δημοκρατικοί και οι φιλελεύθεροι δεν θα αλλάξουν πλευρές, ανεξάρτητα από το τι λέτε, καλό ή κακό, σχετικά με τα εμβολια, και πάλι, με όλο το σεβασμό», είπε ο στρατηγός Μπέργκερ στον Τραμπ, είπε μια πηγή της Διοίκησης των Δυνάμεων Πεζοναυτών των ΗΠΑ.
Το 10λεπτο τηλεφώνημα έληξε με τον στρατηγό Μπέργκερ να ευχαριστεί τον Τραμπ που «παρέμεινε στον συμμαχος σε αυτον τον αγώνα που κανουν για την ελευθερια».

Η ιστοσελιδα δεν γνωρίζει πώς απάντησε ο Τραμπ στις ανησυχίες του στρατηγού, καθώς η πηγή μας άκουσε μόνο τον στρατηγό Μπέργκερ να μιλάει. 



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ   SINOMOSIOLOGOS

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....
















ΠΗΓΗ






Σχόλια

  1. Σσσσσσ ......Ερχεται ο πορτοκαλι να μας σωσει απο την κακια Ελιτ !!!!! Να μην το συνεχισω μερες που ειναι !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι ακριβώς για να μην πω και εγώ πολλά ένα θα πω το άσπρο /μαύρο καλά κρατεί χρόνια πολλά ο Χριστός μαζί μας....

      Διαγραφή
  2. Μαριονέτα είναι ο τραμπακουλας. Αν πότε τελειώσουμε με τον εφιάλτη οι στρατιωτικοί θα βάλουν κάποιον άλλον στην θέση του.Ο στρατός ελέγχει τον Τραμπ και όχι το αντίθετο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν όντως έχει εμβολιαστεί θα είναι πολύ λυπηρό αυτό πρώτα για τον ιδιον,πρωσοπικα παντως για την επόμενη ημέρα της ανθρωπότητας δεν θα ηθελα κανεναν και πουθενά κάποιον θεσμικο εκπρόσωπο εμβολιασμενο διότι οι λόγοι ποια είναι κάτι παραπάνω από τους υπαρχοντες..
    Χρόνια πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για να δω τώρα οι τραμπαριφες του φατσοβιβλιου θα το ανακοινώσουν ξυδιδες μουρατιιδες
    κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κράτα το καλύτερο επί των ημερων του ούτε πιστόλια.Το τι έχει κάνει και κάνει, μέτρα μόνο.Ευγνωμονες ΑΣΕ που αν σου να πει πας💉 θα πας; Μην ακους τους ΤΡΑΜΠΑΚΟΥΛΕΣ.Και στον λευκό οίκο ακούσαμε ave MARIA.ευγνωμονες βλέπω καλαααα, κάτσε και κοίτα.👂👼🚁🇨🇺🥁🇬🇷🇺🇸🇬🇷🇨🇾sinomosiologe είσαι είσαι💎ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οσο εμβολιαστηκε και ο μητσοτακης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. http://greeknewsondemand.com/2021/12/25/%ce%ba%ce%b1%ce%bb%ce%b1-%cf%87%cf%81%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%85%ce%b3%ce%b5%ce%bd%ce%bd%ce%b1-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%cf%84%cf%81%ce%b1%ce%bc%cf%80-%ce%bf-%cf%84/

    Ιδού ο Τραμπ ο παιδοσωστης!!!
    Έσωσε τα παιδιά από τις υπόγειες σήραγγες και υπό το φως του ήλιου τα εκτελεί με τις σύριγγες.
    ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟΝ.
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. http://greeknewsondemand.com/2021/12/25/%ce%bf-%cf%84%cf%81%ce%b1%ce%bc%cf%80-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%b1%cf%80%ce%b1%cf%84%ce%b5%cf%8e%ce%bd%ce%b1%cf%82-%ce%bc%ce%b1%cf%82-%cf%80%cf%81%cf%8c%ce%b4%cf%89%cf%83%ce%b5/

    Ο Τραμπ είναι απατεώνας, φωνάζουν οι προδομένοι πρώην οπαδοί του.
    Καλά λέει ο Κάπα Μι ότι έκανε τεράστια ζημιά στο πατριωτικό κίνημα στην Αμερική. Φωτεινές δυνάμεις με καμμένες μπαταρίες.
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. btw what about 'panda eyes'?
    constanten do you have a clue?
    https://www.facebook.com/olusa.kapsova/videos/1018054235424187
    https://timothycharlesholmseth.com/satanic-ritual-abuse-survivor-explains-panda-eyes-anal-rape/
    https://ellacruz.org/2020/04/24/uncovered-panda-eyes-another-mystery-in-satanic-child-abuse-resolved/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις