ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ

https://www.triklopodia.gr/wp-content/uploads/2015/02/%CE%A0%CE%9F%CE%A5%CE%A4%CE%99%CE%9D-%CE%98%CE%A5%CE%9C%CE%A9%CE%9C%CE%95%CE%9D%CE%9F%CE%A3.jpg 

Επειδη οι περισσοτεροι κοιμουνται

τον ατελειωτο υπνο καλα θα κανουν να ξυπνησουν και ν αντιληφθουν με το λιγοστο μυαλο που τους εχει απομεινει οτι ολα στη ζωη δεν ειναι εμβολια,φραπες και πανσετα...

Δειτε το μεταγλωτισμενο βιντεο που δανειστηκα απο το φιλο Μαριο απο το καναλι του ΑΓΩΓΗ

Εγω βεβαια μιλαω εδω και χρονια για εναν Παγκοσμιο πολεμο το 2025 αλλα τα πραγματα βλεπω τελικα να γινονται γρηγοροτερα....

Τα πραγματα ειναι πολυ σοβαρα και η ΝΤΠ κοντραρει την ΠΤΠ του Πουτιν η οποια δε θα κανει πισω με τιποτα....

Εδω χρειαζεται παρεμβαση Μητσοτακη ωστε να εμβολιαστουν ολοι οι Στρατιωτες και του Βασιλακοπουλου να βαλουν μασκες στα κανονια ωστε να μην υπαρχει υπερμεταδοση  του ιου...

Περαν των κλοουν δειτε τα λογια του Πουτιν στους Στρατηγους του και εστιαστε στο υφος του...

Ενας ψυχραιμος παντα Πουτιν ειναι τωρα ετοιμος να εκραγει...


 

 

 

 

 

 

SINOMOSIOLOGOS 

sinomosiologos.blogspot.gr 

Σχόλια

  1. Ως ένα από τα σημάδια για το 2015 το βλέπω εγώ όπου συνδυαστικά με αλλά γεγονότα που συμβαίνουν ήδη όλων των μορφών θα έρθει η χρονική στιγμή του 2015 για την τελική αναμετρηση, η πεποίθησή μου για τώρα είναι ότι στο τέλος θα κάνουν πίσω αλλά αυτό είναι προσωπική αποψη..θα δείξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΟΒΟΥ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΕΔΩ. ΠΙΣΤΗ ΠΙΣΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΑΙΑΣ.ΦΟΒΟΥ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΑΟΣ ΠΡΑΟΣ ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ⛔🇬🇷

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Πούτιν έχει υπερόπλα πού οι δυτικοί ούτε στόν ύπνο τους δέν μπορούν νά δούν.
    Τούς περιμένει καί όταν θά κάνουν τήν μα@@@ία, τότε θά τούς περιποιηθεί καταλλήλως,νά είσαι σίγουρος γι'αυτό όσο...ό ήλιος θά ανατείλει ξανά αύριο.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι η προδοτική κυβέρνηση έχει κάνει αμερικανική βάση την όμορφη Αλεξανδρούπολη. Κι αν οι ρώσοι τη χτυπήσουν, τι κάνουμε τότε, κάθαρμα Κούλη ;;;

      Διαγραφή
  4. Η Ρωσία έκανε πολλές φορές πίσω για να μην προκληθεί παγκόσμιος πόλεμος. Την προκάλεσαν πολλές φορές. Αυτή την φορά όμως πρόκειται για ζωτικό της χώρο, το σπίτι της.

    Αυτήν την φορά θα απαντήσει.

    Και η απάντηση θα είναι τρομακτική.

    Οι "προστάτες" των λαών Αμερικάνοι πρέπει να το καταλάβουν και να φύγουν από τα ξένα χωράφια και να κοιτάξουν το δικό τους σπίτι επιτέλους.
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΜΑΡΙΟΣ....

    ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ YOUTUBE ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ,Ο ΑΡΙΣΤΟΣ,Ο ΑΓΝΟΣ,Ο ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ,Ο ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΩΝΊΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΈΞΑΝΔΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ...

    Ο ΜΑΡΙΟΣ ΜΟΝΟΝ ΔΙΝΕΙ.
    ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ.
    ΚΙ ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΠΛΟΎΣΤΑΤΑ ΑΓΝΟΣ.

    ΕΝΑ ΚΟΣΜΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΧΏΡΟ ΠΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΥΓΚΥΡΊΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ "ΜΑΡΙΟ" ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ ΚΑΙ ΑΦΥΠΝΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠ'ΟΤΙ ΑΛΛΟΙ 'ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ'.

    ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΌ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ" ΚΙ ΑΣ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ "ΠΟΥΤΙΝ", ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ,"ΒΛΟΝΤΥΑ" ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ Η "ΠΛΕΙΑΔΕΙΑ ΝΕΜΕΣΙΣ".

    ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΣΤΙΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ,ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΙΗΣΟΥΙΤΕΣ/ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΧΕΡΙ ΣΤΟ BLACK GOO TO ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΕΞΩΓΗΙΝΟ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΕΔΩ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΤΙΑΜΑΤ.ΟΙ ΝΑΓΚΑΣ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΠΑΡΕΣΥΡΑΝ ΤΟΥΣ ΤΑΎΓΕΤΙΑΝΟΥΣ ΣΕ ΜΑΧΗ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ,ΚΑΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΑΝΑΤΙΝΑΧΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΫΓΈΤΗ. ΑΥΤΟ ΚΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΑΡΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΡΜΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΠΛΕΙΑΔΕΙΟΙ ΜΕ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΕΙΩΝ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΜΕ ΕΥΛΑΒΕΙΑ.

    Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ BLACK GOO KI AYTO EINAI ΘΕΤΙΚΟ.ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΛΑΪΚΈΣ ΕΞΟΡΎΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ ΓΗΣ.

    ΤΩΡΑ.ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΚΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΤΟ ΕΞΩΓΗΙΝΟ BLACK GOO.ΔΙΟΤΙ ΟΤΑΝ ΑΝΑΤΙΝΑΧΤΗΚΕ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΤΙΑΜΑΤ ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΒΙΑ ΟΝΤΑ ΒΙΩΣΑΝ ΕΝΑΝ ΕΠΩΔΥΝΟ ΠΟΝΟ.ΑΥΤΟ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΟ BLACK GOO KI AYTO ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΣΤΟΥΣ BLACKWATERS/ACADEMI,H ΣΤΟΥΣ ΜΠΟΚΟ ΧΑΡΑΜ,Η ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΛΛΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΆΣΣΟΝΤΑΙ ΣΕ ΝΑΓΚΑΣ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΜΟΡΦΗ.ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΘΗΛΑΣΤΙΚΟΥ ΠΛΕΟΝ.
    ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΝΑΖΗΔΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΊΗΣΑΝ BLACK GOO.ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ ΣΤΑ ΕΞΟΧΙΚΑ ΓΕΙΤΟΝΙΚΑ ΣΠΙΤΙΑ TOYΣ,Η ΜΕΡΚΕΛ ΚΙ Ο ΜΠΟΥΣ ΕΧΟΥΝ BLACK GOO!

    KANEI ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ,ΜΕΓΑΛΟΜΑΝΗ,ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ,ΚΑΤΑΚΤΗΤΙΚΟ,ΜΕ ΠΑΝΤΕΛΗ ΈΛΛΕΙΨΗ ΣΥΜΠΟΝΟΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ.ΕΝΑΣ HANNIBAL LECTER ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΩΣ ΚΑΙ ΒΡΕΦΗ(ΔΙΣΤΟΜΟ) ΜΕ ΗΔΟΝΗ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ.

    Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΦΩΚΛΑΝΤΣ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΤΟ BLACK GOO.
    OI ΑΝΔΡΟΜΕΔΕΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΕΒΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΛΛΕΞΟΥΝ ΠΡΙΝ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΩΝ ΛΟΝΔΡΑΣ ΑΛΛΑ ΑΠΕΤΥΧΑΝ.ΣΤΗΝ ΘΟΥΛΗ,ΜΑΛΒΙΝΑΣ ΚΑΙ ΦΩΚΛΑΝΤΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ ΥΠΗΡΧΕ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΣΟΤΗΣ.

    ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΛΥΣΣΑΝΕ ΜΕ ΚΡΙΜΑΙΑ+Α.ΟΥΚΡΑΝΙΑ;ΔΙΟΤΙ ΚΙ ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟ BLACK GOO.OΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ,ΣΤΟ ΙΡΑΚ,ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΤΗΣ ΥΕΜΕΝΗΣ,ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ,ΚΙ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟΙ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΠΥΡΑΜΊΔΕΣ ΤΗΣ ΚΡΙΜΑΊΑΣ ΠΟΥ ΨΕΥΔΩΣ ΒΑΛΑΝΕ ΕΝΑΝ ΓΚΡΙΖΟ ΜΕ ΚΟΡΩΝΑ ΔΗΘΕΝ ΘΑΜΜΕΝΟ ΕΚΕΙ.ΑΥΤΕΣ ΟΠΩΣ ΚΙ ΟΙ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΕΣ ΧΤΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΑΔΕΙΟΥΣ.ΕΔΙΝΑΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΖΑΜΠΑ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ,ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΕΙΧΑΝ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΑΣΎΛΛΗΠΤΕΣ ΓΙΑ ΝΟΕΣ ΓΗΙΝΟΥΣ.

    ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΩΣ.ΡΩΣΣΙΑ.ΡΑΣΣΙΑ.ΑΓΙΑ ΡΩΣΣΙΑ.

    ΠΡΙΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΤΑΫΓΈΤΕΙΟΙ=ΥΠΕΡΒΟΡΕΙΟΙ ΘΡΥΛΩΝ, ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΓΗ ΤΩΝ ΡΩΣ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΌ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΥΣ/ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ ΡΩΣΣΙΔΕΣ ΡΩΣΣΟΥΣ ΞΑΝΘΟΥΣ ΓΑΛΑΝΟΜΑΤΗΔΕΣ ΠΑΝΥΨΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΗΘΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΑΡΕΤΕΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ.ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΜΕ.

    ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΙΑΔΕΙΟΙ=ΡΩΣΣΟΙ ΒΑΡΑΓΓΕΣ ΚΑΙ ΡΩΣΣΟΙ ΒΑΡΑΓΓΕΣ= ΠΛΕΙΑΔΕΙΟΙ.
    SAME DNA,SAME CONCIOUSNESS.

    ΑΠΛΑ Η ΣΗΜΑΙΑ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΡΩΣΣΙΑΣ "ΜΙΛΑΕΙ" ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΜΑΤΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ.ΟΙ ΙΗΣΟΥΙΤΕΣ/ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΗΜΑΣ.

    Ο ΓΚΕΟΡΓΚΙ ΡΟΥΣΚΙ,ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟΝ ΟΦΙΝ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟΝ.
    ΟΙ ΚΟΥΦΑΛΙΤΣΕΣ ΗΡΘΑΝ ΕΔΩ ΠΡΙΝ 40.000-50.000 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ ΟΤΙ Η ΓΗ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ ΩΣ ΠΡΩΤΟΙ ΑΦΙΧΘΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥ ΔΙΑΟΛΟΥ ΤΗΝ ΤΡΎΠΑ.
    ΟΧΙ.Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΔΟΣ.

    ΟΙ ΠΛΕΙΑΔΕΙΟΙ ΤΗΣ 5ης ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΣ,ΕΙΝΑΙ Η "ΝΕΜΕΣΙΣ" ΤΟΥΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΗ ΓΙΩΡΓΗΔΕΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟ ΔΡΑΚΟΦΙΔΟ,OI ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΜΙΧΑΛΗΔΕΣ,ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΡΑ.ΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ.
    ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ;ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΑΡΜΟΝΙΚΟΤΑΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΟΥΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΤΟΥΣ.

    ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ...

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ... ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ 'ΡΩΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΗΘΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ...

      Διαγραφή
    2. ΝΎΧΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΣΤΗΝ ΤΕΡΡΑ...

      ΟΙ ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΜΟΥΝ ΔΩΡΑ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΎΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

      ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΕΞΗΓΩ Η ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ DEBATE ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΚΡΙΤΙΚΆΡΟΥΝ ΡΩΣΣΟΥΣ Η ΕΜΈ. ΣΟΡΡΥ!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΉ,ΟΥΤΕ ΣΥΝΗΘΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΩ ΤΙΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ "ΤΡΑΓΟΥΔΙ" ΤΗΣ ΟΝΤΟΤΗΤΟΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΚΟ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΜΟΥ.
      ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΤΣΙ ΠΛΑΣΜΕΝΗ,ΣΟΡΡΥ.

      ΑΝΤ'ΑΥΤΟΎ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΜΕ ΕΝΑ ΔΩΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΆΤΙΚΟ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ,ΥΠΟ ΤΟΝ ΟΡΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΓΓΛΙΚΆ.

      https://m4uhd.tv/watch-movie-batalon-2015-19571.html

      ΕΠ' ΕΥΚΑΙΡΊΑ ΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΤΡΙΞ....

      ΓΙΑΤΙ;
      ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΟΝ.
      ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ.ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΕΊ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΗΝ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΩΝ ΓΉΙΝΩΝ.
      ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΒΑΛΕ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ...

      ΠΡΙΝ 12.500 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΤΩΝ "ΘΕΩΝ" ΕΦΤΑΣΕ Η ΚΑΜΨΗ ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟ+ΣΚΆΦΗ ΑΜΦΟΤΕΡΩΝ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΈΨΙΜΟ.
      ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΑΝΑΤΙΝΑΞΗ ΤΗΣ ΤΙΑΜΑΤ(ΜΕΤΑΞΥ ΑΡΗ+ΔΙΑ)ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΉΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΗΣΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΕΔΩ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
      ΤΟΤΕ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΡΡΑ/ΓΗ ΣΕ 3η ΔΙΆΣΤΑΣΗ ΑΝΤΙ 5η ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΛΩΒΊΣΟΥΝ ΤΑ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ ΕΔΩ.ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΛΕΕΙ Η ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ,ΜΟΝΟΝ ΠΟΥ ΤΑ ΤΆΡΤΑΡΑ ΗΤΑΝ Η ΓΗ ΟΛΌΚΛΗΡΗ!
      ΚΙ ΟΙ ΛΥΡΕΙΟΙ/ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΔΟΣ, ΕΓΚΛΩΒΊΣΤΗΚΑΝ ΕΔΩ ΚΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΜΑΤΡΙΞ ΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ!ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΝ,ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΧΙ.

      ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΞΩΘΕΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΜΕ ΣΚΑΦΗ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ HACKING ΤΟΥ MATRIX,KAI NA ΣΚΛΑΒΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΤΈΡΜΟΝΟ ΚΥΚΛΟ ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΣΕΩΝ ΟΠΟΥ ΕΣΥ ΗΣΟΥΝ Η ΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ,ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΤΟΥΣ.

      ΤΟ 2008 Η ΣΕΛΗΝΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΑΧΗ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΚΑΛΩΝ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ,ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΡΟΜΟΝ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΩΝ,ΚΑΜΠΑΛ,ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ,ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ,ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ ΕΡΠΕΤΙΚΩΝ ΓΟΝΩΝ.

      ΕΞ ΟΥ ΚΙ Η ΛΥΣΙΣ " GREAT MALAKIA" TOY ΚΛΑΟΥΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΑΜΠ ΤΟΥ ΔΑΝΤΕΛΩΤΟΥ ΓΕΡΟΤΡΑΜΠΑΚΟΥΛΑ.ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΠΑΡΑ ΝΑ ΞΕΚΑΡΔΙΣΤΩ!

      Η ΤΕΡΡΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΠΗΓΗ" ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΕΊ ΣΤΗΝ 5η ΔΙΑΣΤΑΣΗ,ΑΡΕΣΕΙ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΑ ΦΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΔΕΣ ΚΙ ΑΥΤΟ;

      ΘΑ ΓΙΝΕΙ!

      ΔΕΣ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΡΩΣΣΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑΡΕΣ, ΠΩΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ,ΠΟΣΟ DNA TAYGETAN ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ...ΘΑ ΚΡΙΘΟΎΜΕ.

      ΠΑΝΤΑ ΕΧΕΙΣ ΣΑΠΙΑ ΜΗΛΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΦΥΛΗ.ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΒΡΩΜΙΑΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕΣ ΠΩΣ ΤΗΝ ΝΙΚΑΝΕ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΕΣ,ΚΑΙ...ΘΥΜΗΣΟΥ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΕΣ.

      ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΩΣ Η ΥΠΟΦΑΙΝΟΜΕΝΗ (Ρ) ΤΟΥ ΤΑΫΓΈΤΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΥΠΟΣΥΝΕΊΔΗΤΑ ΟΤΙ Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ ΗΜΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΠΑΝΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΕΦΕΡΝΕ ΣΤΟ ΜΑΤΡΙΞ.ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΙΖΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ-ΕΝΩΣΗ-ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ.

      ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΩ ΜΕΣΑ ΣΑΣ.
      ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ;
      ΑΥΤΟ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΕΣΆΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΣΑΣ...

      ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΕΠΟΥΡΑΝΙΩΝ ΑΔΕΡΦΩΝ ΕΠΙΚΑΛΟΎΜΑΙ ΑΠΟΨΕ ΓΙΑ ΕΠΙ ΓΗΣ ΕΙΡΗΝΗ ΚΙ ΟΧΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΊΑ,ΕΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙΣ ΕΥΔΟΚΙΑ ΚΙ ΟΧΙ ΚΑΚΟΔΑΙΜΟΝΊΑ.

      ΖΗΤΗΣΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ.
      ΜΟΝΟΝ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ:ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΑΣ.
      ΜΟΝΟΝ ΤΟΤΕ ΟΙ ΕΠΟΥΡΑΝΙΟΙ ΑΚΟΥΝΕ ΤΟ "ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ" ΣΑΣ.
      ΜΟΝΟΝ ΤΟΤΕ....

      ΡΙΤΑ+

      Διαγραφή
  6. Είναι σίγουρο ότι οι δυτικοί δεν θα παίξουν τίμια. Ίσως προσπαθήσουν μια αιφνιδιαστική επίθεση.
    Ελπίζουμε ότι οι Ρώσοι είναι σε επιφυλακή, ώστε να το αποτρέψουν και δεν είναι κακό να περάσουν και σε επίθεση εναντίον της παρακμιακής, διεφθαρμένης και διεστραμμένης Δύσης.

    Απ' ότι ακούγεται τα ρώσικα όπλα είναι ανώτερα των νατοϊκών. Θα είναι ο πρώτος διαστημικός πόλεμος, επειδή θα χρησιμοποιηθούν όπλα του Διαστήματος, έχουν κι οι Αμερικάνοι τέτοια, χτύπησαν τη Κίνα πριν χρόνια, δεν θυμάμαι το όνομα της πόλης.

    Την ίδια ώρα ο προδότης και κάθαρμα Κούλης παρέδωσε την Αλεξανδρούπολη στους Αμερικάνους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΠΟΛΕΜΟ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΜΕΧΡΙ ΦΛΕΒΑΡΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΑΚΕΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧ@@@@ ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΕ ΑΡΧ@@@@ ΜΟΝΟ ΣΤΑΧΤΥ ΚΑΙ ΣΙΔΕΡΑ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ Ο ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΣ ΘΑ ΦΑΕΙ ΠΑΔΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις