Με rapid test και οι ΤΡΙΠΛΑ εμβολιασμένοι!!!

 

Άρχισε να σφίγγει για τα καλά ο κλοιός και για τους εμβολιασμένους, ακόμα και εκείνους που έχουν κάνει 3 δόσεις, καθώς

όχι μόνο δεν θα κάνουν ούτε εκείνοι «κανονικά» Χριστούγεννα, αλλά εξετάζεται το ενδεχόμενο να ΥΠΟΧΡΕΩΘΟΥΝ να διενεργήσουν εργαστηριακό τεστ μέσα στις γιορτές.

Πιο συγκεκριμένα, όπως μετάδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, η κυβέρνηση, μετά από σύσκεψη στην οποία συμμετείχε και ο “αρχι-ειδικός”, Σωτήρης Τσιόδρας, μελετά το μέτρο της επιβολής rapid test για όλους τους εμβολιασμένους που κατά την περίοδο των γιορτών θα επισκεφθούν νυχτερινά κέντρα και εστιατόρια.

Όπως αντιλαμβάνεται κανείς εφόσον ισχύσει ένα τέτοιο μέτρο θα πρέπει να ανακοινωθεί μέσα στα αμέσως επόμενα 24ωρα και να έχει διάρκεια τουλάχιστον μέχρι τις ημέρες τις πρωτοχρονιάς.

Αυτό βέβαια ήταν κάτι που δεν θα αρέσει σε αρκετούς συμπολίτες που…έσπευσαν να εμβολιαστούν «για να πάρουν πίσω τις ζωές τους», κάτι που έγινε αμέσως αντιληπτό από την «παγωμάρα» της παρουσιάστριας του κεντρικού δελτίου ειδήσεων:

«Πάντως έχει πολύ ενδιαφέρον η πληροφορία αυτή, καθώς ουσιαστικά μιλάμε για περιορισμούς και στους εμβολιασμένους πολίτες πια», τόνισε φανερά ενοχλημένη:

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι on air εισηγήσεις της προέδρου ΕΙΝΑΠ, Ματίνας Παγώνης.

Η ίδια όχι μόνο συνέστησε να ισχύσει το μέτρο των υποχρεωτικών τεστ και για τους εμβολιασμένους, αλλά τόνισε ότι θα πρέπει να γίνει σε όλους μας συνήθεια:

«Εάν έχουν κάνει όλοι τεστ σε ένα τραπέζι έχουν ένα 80% ασφάλειας. Που σημαίνει ότι μπορούν άνετα να βάλουν τις μάσκες στη τσάντα και να καθίσουν. Σε τραπέζι με αγνώστους δεν πάω. Όταν πας στους συγγενείς θα ξέρω ότι όλοι έχουν κάνει ένα τεστ (σ.σ. παρατηρήστε ότι επίτηδες ΔΕΝ αναφέρεται στον εμβολιασμό!!!). Πρέπει να μας γίνει ΣΥΝΗΘΕΙΑ! Τι να κάνουμε τώρα! Όπως πίνουμε τον καφέ μας το πρωί, πρέπει να κάνουμε και ένα τεστ»

 

 

 

 

 ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Μολις τωρα ενημερωθηκα απο φιλο που εργαζεται σε κομματι του Δημοσιου τομεα και ειχε νοσησει κι ακομα δεν εχει ληξει το πιστοποιητικο του οτι με σημερινη εντολη θα πρεπει να προσκομιζει 2 rapid-test την εβδομαδα μεχρι νεωτερας.Αυτο φυσικα συνεπαγεται οτι θα επεκταθει αυτοματως και σε ολους τους υπολλοιπους τομεις κι οπως ακουγεται πολυ εντονα θ ανακοινωσουν rapid-test ακομα και στους τριπλα εμβολιασμενους...!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Είδες πως τα κάνει αβαβα…ο άλλος δίπλα έχει καταπιεί την γλώσσα του…συλλεκτικό βίντεο!
    Xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάντως το πολύ ξύλο θα το φάνε από τους εμβολιασμένους!!!
    Με 2-3 εμβόλια, μιλάνε για 4ο την άνοιξη και rapid-test, που θα το πληρώνουν από την τσέπη τους! Πήρανε την ελευθερία τους πίσω με το παραπάνω...
    Όσο για τα rapid-test, σήμερα το "pronews" έγραφε ότι ο ΕΟΦ τα απέσυρε, οπότε μόνο self test, όχι ότι αυτά είναι καλύτερα.
    Κατά τα άλλα όσοι τα έλεγαν ήταν ψέκες & σενάρια συνομωσίας...
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σφίγγουν οι κώλοι.
    Άντε με το καλό και η τέταρτη μέχρι το Πάσχα. Και μέχρι αρχές του '23, Θεού θέλοντος και Ρωσικού στρατού επιτρέποντος, το χάραγμα.
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μεγάλη "Ελευθερία "κατέκτησαν οι εμβολιολαγνοι..Είναι τέτοιος ο φιλοτομαρισμος τους που δεν τούς αφήνει να δουν πως όπου πάμε θα σκαναριζόμαστε δηλ.θα είμαστε ψηφιακά ελεγχόμενοι που επιβεβαιώνει το Οργουελικό σενάριο τού Μεγάλου Αδελφού. Κι όχι μόνο θα γίνουμε ψηφιακοί δουλοπάροικοι/digital slaves όπως προφήτευσε ο Όργουελ αλλά δυστυχώς θα εκπληρωθεί κι η προφητεία της Αποκάλυψης για το καταραμένο χάραγμα/τσιπάρισμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ ΧΑΒΑ ΤΗΣ Η ΣΤΡΙΓΓΛΑ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΗΘΕΙΑ, ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ;
    ΜΕΧΡΙΣ ΕΔΩ ΤΑ ΠΗΓΑΝΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ, ΜΗ ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΙ ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ.
    Η ΠΑΓΩΝΗ ΕΔΩ ΕΚΑΝΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ ΝΑ ΠΑΓΩΣΕΙ.
    ΕΤΟΙΜΟΝ ΝΑ ΣΑΛΤΑΡΕΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ.
    Ο ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙ, ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΘΕΑΜΑ.
    ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΕ.
    ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΒΥΘΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΤΗ. ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΒΟΥΤΗΞΕΙ ΓΙΑ ΚΑΛΑ.
    ΑΚΟΥ "ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ".
    ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΝΕΙ ΕΑΝ ΔΙΑΘΕΤΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ.
    ΑΛΛΑ ΩΣ ΜΙΣΣΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ, ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΟΛΟΝΟΣ ΚΑΙ ΟΙΔΙΠΟΥΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΑ.
    ΤΟ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΟΜΩΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ "ΨΥΧΟΛΟΓΟΥ" ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΣΗΜΑΙΑ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΛΩΤ. ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ/τους ΕΥΝΟΟΥΣΑΝ.
    ΖΗΤΕΙΤΕ ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ.
    ΕΧΕ ΓΟΥΣΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ!
    ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙΔΙΠΟΥΣ Ο ΗΡΩΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ.
    ΠΟΛΥΝΕΙΚΟΙ ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.
    ΑΣ ΑΥΞΥΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΟΧΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΛΟΥΝ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ.
    ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγγνώμη το ΖΗΤΕΙΤΕ ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ είναι λάθος.
      Το σωστό είναι ΖΗΤΕΙΤΑΙ..........
      Ευχαριστώ.

      Διαγραφή
    2. Ο κουρουπλής είναι υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού!
      Τέλος!
      Μην τον κάνετε "ήρωα" αυτόν που ψήφισε όλα τα μνημόνια και τάχα τώρα ανακάλυψε την "Αμερική"! Τα λέει όλα αυτά για να μεταπηδήσει στο πασόκ.
      Ήξερε ότι με τα μνημόνια θα υπάρχουν παντού περικοπές και ότι θα "βουλιάξει" το ΕΣΥ και θα πεθαίνει κόσμος γιατί δεν υπάρχουν γιατροί και νοσηλευτές αρκετοί για να περιθάλψουν τον κόσμο.
      Δεν σας κάνει εντύπωση που όταν έδιωξαν τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς δεν μίλησε; Ούτε κιχ...
      Σιγά μην τον έπιασε ο πόνος! Θέατρο είναι όλα...
      Μην τσιμπάτε...
      Αντιγόνη

      Διαγραφή
    3. Συγγνώμη Ανώνυμη Αντιγόνη, δεν κατάλαβα,
      Στο δικό μου σχόλιο αναφέρεστε η σε κάποιο άλλο, κάποιου άλλου site που έχει να κάνει με ψηφοθηρικούς κομματικούς σταύλους, ιδιοκτησία κάποιου Αρχισταυλάρχου;
      Εάν στο δικό μου, λυπάμαι γι αυτά που καταλάβατε και για τον τρόπο με τον οποίο με χρεώνετε για πράγματα εντελώς αντίθετα απ' αυτά που υπονοώ στο σχολιό μου και που φτύνω για δεκαετίες τώρα.
      Κρατήστε λοιπόν τις πληροφορίες που αραδειάζετε για τον Κουρουμπλή, για τους χθεσινούς και αυριανούς ψηφοφόρους και των 300ων (και αν χρειαστείτε κι άλλες μετα χαράς να σας τις προσκομίσω), καθώς και κείνα τα επιτακτικά "Τέλος" και "μην τσιμπάτε" που τα θεωρώ.....μέχρι και γαργαλιστικά γιατί πραγματικά μ' εκαναν και γέλασα κι ακόμη γελάω.
      Ειλικρινά δεν σου κακιώνω γιατί απλώς δεν με γνωρίζεις στο ελάχιστο.
      Αυτά τα λίγα για τώρα, λόγω σεβασμού για τον χώρον που μας φιλοξενεί, γιατί αισθάνομαι άσχημα κάθε φορά που καταχρώμαι τον πολύτιμο χρόνο του ιδιοκτήτη/χειριστή.
      ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ.

      Διαγραφή
  6. Ανακάλεσαν τα rapid Test απο τον ΕΟΦ!!!

    https://amazonios.net/51596-2/ν τα rapid Test απο τον ΕΟΦ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγώ άνετα γίνομαι μέλος μιας σύγχρονης ΚΡΥΠΤΕΙΑΣ…
    Τσο & λο και φυσικά NO DEALS…Αυτά.
    Xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις