«Όλα γίνονται επειδή οι Έλληνες δεν αντιδρούν – Στις ΗΠΑ θα γινόταν ΠΟΛΕΜΟΣ με τέτοια μέτρα»!

 

Η Αθηνά Κρικέλη είναι Ελληνίδα δημοσιογράφος στις ΗΠΑ και

παραγωγός ντοκιμαντέρ.

Είναι ανταποκρίτρια της Φωνής της Αμερικής στην Νέα Υόρκη!

Αυτά που αποκαλύπτει είναι συγκλονιστικά!

Μιλώντας σε μέσο ενημέρωσης, αναφέρει πως, έχοντας γυρίσει όλες τις Πολιτείες των ΗΠΑ, αν εφαρμόζονταν εκεί τα μέτρα που εφαρμόζονται στην Ελλάδα θα γινόταν ΠΟΛΕΜΟΣ!!!

«Αυτά που γίνονται στην Ελλάδα, δεν έχουν γίνει σε καμία άλλη χώρα.

Κάποιοι παίζουν μαζί μας επειδή μπορούν.

Όλα αυτά θα συνεχίσουν να γίνονται και θα γίνουν ακόμα χειρότερα», αναφέρει.

Δείτε απλά το βίντεο:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Οι Αμερικανοί έχουν από μια ντουλάπα όπλα σε κάθε σπίτι.ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ;ΠΟΣΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΕΝΕΣΗ; ΠΟΣΟΙ;ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΕΛΛΑΣ;ΠΟΣΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΕΝΕΣΗ;Η Ν.Υ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;ΠΡΑΟΣ ΛΑΟΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΠΡΑΟΣ...ΣΚΕΨΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια μικρή αλλά σημαντική διόρθωση. Οι Έλληνες αντιδρούν, απλώς έχουν απομείνει μια μικρή μειοψηφία σε αυτήν τη χώρα και δεν μπορούν να ανατρέψουν την κατασταση. Απόδειξη; Όλοι εμείς εδώ οι αναγνώστες των αντιστασιακών μπλογκ και ιστοσελίδων πόσοι είμαστε μπροστά στον συνολικό πληθυσμό; Ασήμαντος αριθμός. Η πλειοψηφία δεν είναι ούτε στην συνείδηση ούτε καν στο αίμα Έλληνες. Οπότε πόσοι μένουν και ειδικά οι πολλοί ψαγμενοι; Αν θα τολμούσα να μαντέψω έναν αριθμό, στην καλύτερη περίπτωση όχι πάνω από 100000 άτομα στην συνείδηση και στο αίμα ταυτόχρονα. Όχι πάνω από το 1% του γενικού πληθυσμού με το πιο αισιόδοξο σενάριο. Αυτή είναι η εκτίμηση μου βάσει των προσωπικών μου,"δημοσκοπήσεων" αν μπορώ να το εκφράσω έτσι. Κι αυτό διότι στον Ελλαδικό χώρο τους περασμένους 20 αιώνες έχει πέσει άγριο λεπιδι κατά των Ελλήνων. Ολόκληρες περιοχές ερήμωσαν και γέμισαν με αλλοδαπούς που με τις γενιές μάθανε να μιλάνε Ελληνικά. Έτσι εξηγούνται πολλά σημερινά φαινόμενα κατά την γνώμη μου.
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστά τα λες και συμφωνώ μαζί σου. Ίσως το ποσοστό που λες, να είναι μεγαλύτερο, αλλά πάντα κάτω από το 10%.
      Το 90% τους καταλαβαίνει κανείς από τον τρόπο που μιλούν τα ελληνικά.
      Η γλώσσα δεν μαθαίνεται μηχανικά, πρέπει να το έχεις στο dna σου. Παράδειγμα τα παιδάκια μικρής ηλικίας εκφράζονται σωστά χωρίς να ξέρουν γραμματική, επειδή το έχουν γραμμένο στο γονίδιό τους, δεν τους μαθαίνουν να μιλούν οι γονείς τους κι αργότερα ο νηπιαγωγός/δάσκαλός τους.

      Διαγραφή
  3. Οχι κυρια Κρικέλη στην Ελλαδα δε θα γινει κανενας εμφυλιος διοτι πολυ απλα εμφυλιος σημαινει ελληνας εναντιον ελληνα.Εδω εχουμε ελληνα εναντιων ελληνοφωνων και λοιπων αλλοδαπων εξελληνισμενων.Αρα μπορει να χουμε κανονικο πολεμο αλλα οχι εμφυλιο.Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι καποιοι ζοριζονται πολυ να γινει στη χωρα εμφυλιος...βλεπε σαιμον παρκς που αναρωτιεται γιατι ακομη δεν εγινε η την κυρια Κρικελη και καθε ατομο που μας βριζει οτι κοιμομαστε και δεν αντιδρουμε.Για ποιο λογο?Ποιοι εχουν συμφερον να γινει αυτο το μακελιο το οποιο θα οδηγησει απλα στην πιο γρηγορη εξοντοση μας?Πολι μας κολλανε οτι κοιμομαστε και αρχιζει να μου την δινει στα νευρα που ολοι λενε λογια αλλα αν τους πεις για πραξη εκει.....κολλαει το cd player.Το σωστο δρομο μας τον εδειξαν οι προγονοι..για το πως πρεπει να αντιδρασουμε.Ο ελλην ο οριτζιναλ χτυπαει μεθοδικα και χειρουργικα εκει που ποναει τι τερας οχι με οχλαγογια και αλαλαγμους οι οποιοι δε σημαινουν τιποτα για το συστημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχουν δίκιο που λένε ότι κοιμόμαστε κι αυτό αποδεικνύεται από το 70% της συμμετοχής στους εμβολιασμούς.

      Διαγραφή
    2. ¨Αα-α-κρι-βώως, πολύ σωστη η παρέμβασή σου.

      Διαγραφή
    3. unknown συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.

      Διαγραφή
  4. Διαφωνω καθετα με το ποσοστο των εμβολιασμενων.Στην πραγματικοτητα δεν εχουμε ιδεα ποσοι το εκαναν και ιδιως αν σκεφτηται και τα πλασιμπο.Αν λοιπον ειχαν μπολιαστει τοσοι η αγορα θα κινουνταν κανονικα.Ολα ειναι φεικ νιους για να πεισουν τους υπολοιπους οτι δεν υπαρχει διεξοδος οτι ολοι μπολιαζονται αρα και σεις θα υποκυψετε θελετε δε θελετε.Μεχρι και εικονες καλοκαιριου βαζουν για να κοροιδεψουν.Μη μασατε σκατα ποσοστο μπολιαστηκε γι αυτο ολοι οι τηλεμαιντανοι αγριεψαν καθοτι η θα πουλησουν τα μπολια η θα τους παρουν το κεφαλι....κυριολεκτικα ομως.Εναν πολεμο τον κερδιζεις πρωτα σε ψυχολογικο επιπεδο και μετα ειναι πολι ευκολη υποθεση να τον παρεις και σε πραγματικο οταν πεισεις τον εχθρο οτι ειναι τελειωμενος.Ολα ειναι στρατηγικη κυριοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις