Πόση φλάτζα έχετε κάψει μερικοι....?

car-over-heat 
 
Michael Levitt Νόμπελ Χημείας, Luc Montagnier Νόμπελ Ιολογίας, Dr. Robert Malone εφευρέτης mRNA, Kary Mullis Νόμπελ Χημείας εφευρέτης PCR test. 
 
Αυτοί είναι οι τέσσερις κορυφές εγνωσμένης αξίας. 
 
Για τους τρομοκράτες του αφηγήματος χειραγώγησης των λαών αυτοί είναι ψεκασμένοι, για ζουρλομανδύα.
 
 Επιστήμονες είναι ο κτηνίατρος Μπουρλά, ο κερδοσκόπος Bill Gates, η γερμανική Biontec που αναβιώνει τα εγκλήματα του ναζισμού, η τηλεπερσόνα Παγώνη, ο μηχανικός Σαρηγιάννης, ο υπάλληλος των φαρμακευτικών Βασιλακόπουλος, τα εξάσφαιρα της χορηγούμενης προπαγάνδας Χατζηνικολάου, Μιχελάκης, Ευαγγελάτος, Πρωτοσάλτε. 
 
Εσύ να ακούς τυφλά ότι σου λένε αυτοί. Οι Νομπελίστες είναι ψεύτες και τρελοί για εσάς

 Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα και κείμενο που λέει "Michael Levitt κάτοχος Νόμπελ Χημείας Luc Montagnier κάτοχος Νόμπελ Ιολογίας <<Ο COVID-19 τελικά θα θεωρηθεί ως μη τρομερή ασθένεια και τα lockdown ως αχρείαστα>>. «<Έχουμε υγειονομική δικτατορία. Τα εμβόλια δεν είναι μόνο αναποτελεσματικά αλλά και θανατηφόρα>>. Δρ. Robert W. Malone εφευρέτης του mRNA Kary Mullis βιοχημικός κάτοχος Νόμπελ χημείας και εφευρέτης των PCR test Στα εμβόλια έχουμε το φαινόμενο ADE αντισωματοεξαρτώμενη υπερενίσχυση, πρέπει οι εμβολιασμοί να ανασταλούν αμέσως!>> Εξυπηρετούν μια ατζέντα- o Φαουτσι είναι απατεώνας Τα PCR test δεν είναι φτιαγμένα για να βρίσκουν ιούς!" 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Aπαλάχθησαν τα τέρατα από τον Καry Mullis και το ίδιο θέλουν να κάνουν και με τον Dr Robert Malone, όπως έχουν κάνει και με εκατοντάδες άλλους επιστήμονες που τόλμησαν να τιμήσουν τον όρκο στην συνείδησή τους.
    Για τα εγχώρια τώρα κατακάθια, δεν θα τα κλάψει ακόμη κι η ίδια τους η μάννα, γιατί απλώς πρόκειται περί βδελυγμάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα PCR είναι τεστ σχεδιασμένα για βιολογική πόλεμο απειλή,αρα εντελώς ακατάλληλα για χρήση σε καιρο ειρήνης.Η επανάληψη πάνω από 25 κύκλους είναι απαγορευμένη για κάθε ίωση,άρα παράνομη και ύποπτη.
    Αυτούς που βάζεις να μιλάνε τώρα κατά των μέτρων, ν παλαιότερα ήταν υπέρ του συστήματος , και πρόσφεραν υπηρεσίες σε αυτό.Αρα λίγο καθαρότερο μυαλό και κρίση εκ μέρους σας θα ήταν προτιμότερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενώ κατανοώ αυτό που λέτε για ανθρώπους του συστήματος, επιτρέψτε μου να τονίσω ότι ένα σημαντικό μέρος των σκοτεινών σχεδίων που έχει γνωστοποιηθεί στους εναλλακτικούς κύκλους ενημέρωσης και όχι στα συστημικά μέσα, προέρχεται από ακριβώς αυτούς τους ανθρώπους που για διάφορους λόγους αποφάσισαν να μιλήσουν. Τώρα τι σκοπιμότητα έχει ο καθένας και ποιός λέει την αλήθεια..αυτό μάλλον είναι το ζητούμενο. Συνεπώς θεωρώ ότι τα λεγόμενά τους καλό είναι να αναρτηθούν!

      Διαγραφή
    2. Δεν κατάλαβα ποιοί "παλαιότερα ήταν υπέρ του συστήματος";
      Οι νομπελίστες;
      Αντιγόνη

      Διαγραφή
    3. Καλησπέρα Αντιγόνη. Ναι τους νομπελίστες εννοεί αν κατάλαβα σωστά. Κι εγώ σ'αυτούς αναφέρομαι. Ξέρουμε που δίνουν τα Νόμπελ πλέον, βλ. Ομπάμα Νόμπελ Ειρήνης!! Αυτά από την πλευρά της επιτροπής που βραβεύει και χρηματοδοτεί τις επιστημονικές ανακαλύψεις.
      Συμπληρώνοντας την απάντηση μου στον Belis
      Οι εν λόγω επιστήμονες είναι άξιοι και αναγνωρισμένοι διεθνώς. Γενναίοι που επέλεξαν την αλήθεια που γνωρίζουν, με όποιο κόστος. Όπως όλοι μας λίγο-πολυ είναι κι αυτοί μέρος του συστηματος. Ηθελημένα ή όχι, η εξέλιξη της επιστήμης και κυρίως η κατεύθυνσή που παίρνει, βασίζεται πλέον από την πηγή χρηματοδότησης της έρευνας που οι επιστήμονες λαμβάνουν. Πολλές εφευρέσεις χρηματοδοτήθηκαν για στρατιωτικούς σκοπούς, όπως η τεχνολογία που έχουμε στο κινητά μας. Το ότι μέχρι χθες ζούσαν βαθιά μέσα στο σύστημα δεν τους κάνει αυτομάτως αναξιοπιστους.
      Σημαντικές πληροφορίες γνωστοποιούνται από ανθρώπους που ήταν μέσα στο σύστημα.
      Η αλήθεια όλων αυτών των πληροφοριών είναι πάντα το ζητούμενο!

      Διαγραφή
    4. Εύγε.Εχοντας πάντα στο νου, την παροιμία ...Όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα και

      Διαγραφή
  3. Κυρια Αντιγόνη
    Η απάντηση στην 'ερωτηση σας είναι Ναι.Τουλαχιστον
    Οι μισοί που έχουν πάρει Νόμπελ δεν το άξιζαν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το γενικεύεις τώρα για όλους τους νομπείστες..
      Γι' αυτούς τους 4 έγραψες στο αρχικό σου σχόλιο.
      Τι έχεις να τους καταλογίσεις ;

      Διαγραφή
  4. Η ουσία είναι ότι αυτοί που μιλούν καλό κάνουν, γιατί αφυπνίζουν.

    Ποιο κακό έχουν κάνει στο παρελθόν, θα ήθελα πολύ να μάθω, πες μας, δεν σε αμφισβητώ, αλλά πες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κύριε Ανώνυμε
    Αυτό που λέτε, οτι θεωρείται οτι είναι καλό να αναρτηθούν οι γνώμες ανθρώπων που εχουν δουλέψει για το σύστημα ,ισχυει με μια μονο βασική προϋπόθεση.
    Οτι ο αναγνώστης γνώριζε οτι αυτοι οι άνθρωποι ηταν συστημικοι και αφού έχουν ζυγιστει,μετρηθεί και έχουν βρεθεί ανεπαρκείς η γνώμη τους θα αξιολογηθεί απο το πρίσμα της εκτόνωσης και όχι απο το πρίσμα της αλήθειας ,για την εν λόγω καταστασην.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καταρχήν για να καταλάβετε τι κακό έχουν κάνει τα διάφορα λαμόγια ή οι χρήσιμοι ηλίθιοι στην κοινωνία πρέπει πρώτα να διδαχτούμε στοιχειώδη λογική .Είστε έτοιμοι για τα εξπερ και free of charge μαθήματα??Ως Έλλην χω υποχρέωση αν πείτε ναι ,να σας διδάξω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλημέρα σας κύριε Belis, κάτω από άλλες συνθήκες θα απαντούσα ναι σε μια συζήτηση για την αναζήτηση της αλήθειας με βάση την λογική! Ευχαριστώ για την πρόσκληση αλλά καθότι είμαι κύρια και είναι παραμονή Χριστουγέννων έχω πραγματικά πολύ γεμάτη μέρα. ☺️ Συμφωνώ για το κακο που διαχρονικά προκαλούν οι χρήσιμοι ηλίθιοι στην ιστορία και στην εξέλιξη των καταστασεων! Πόσο μάλλον στην σημερινή εποχή που η πληροφορία είναι ανεξέλεγκτη και δύσκολα μπορούμε να ξεχωρίσουμε τι ισχύει. Πιστεύω ακράδαντα ότι πρέπει να ακούμε όλες τις πλευρές ανεξαιρέτως από πού προέρχονται. Τώρα κατά πόσο εμείς αποδεχόμαστε χωρίς φίλτρο τα λεγόμενά τους εκεί τοποθετώ το σχόλιο σας περί λογικής, καθότι δεν θεωρώ λογικό την τυφλή αποδοχή τους κι ας είναι επιστήμονες. Όμως για να πεις ένα καλό ψέμα πρέπει να συμπεριλάβεις και δόσεις αλήθειας, οπότε ο χρόνος και ο τρόπος που εξελίσσονται τα γεγονότα μπορούν να μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε πολλά. Αρκεί να είμαστε προσεκτικοί με τα συμπεράσματά μας και να μην προτρεχουμε νομίζοντας ότι έτσι είναι επειδή έτσι το είπε κάποιος. Εύχομαι Καλά Χριστούγεννα σε όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο.Κ..Κατανοητο.Αν θέλετε όμως πραγματικά να καταλάβετε τον κόσμο πρέπει πρώτα να μελετήσετε την ίδια επιστήμη που έχουν μελετήσει και αυτά τα λαμόγια.
    Modal logic , intuitionistic logic, structural logic,σοφιστιες κ.τ.λ.
    Πάντως η προσφορά ισχύει.Αν θέλετε ζητήσετε το μέιλ μου από τον διαχειριστή του σάιτ για φροντιστήριο λογικής.Θα αρχίσετε μετά τα μαθήματα να κάνετε
    ΟΟΟ....και δεν θα πρόκειται για επιφώνημα καλέσματος της μετάλλαξη ς όμικρον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τα βραβεία Νόμπελ διαφέρουν.
    Υπάρχουν τα Νόμπελ τα επιστημονικά (χημείας, ιατρικής κ.λ.π.) που αυτά είναι πραγματικά, δεν γίνεται διαφορετικά πρέπει να είναι εργασίες πρωτότυπες, να είναι κάτι νέο που δεν το έχει ανακαλύψει κανείς πιό πριν.
    Οπότε τα περιθώρια για "λαμογιές" στενεύουν.
    Για τα Νόμπελ "ειρήνης" δεν αξίζει να σχολιάσω, όλοι ξέρουμε σε ποιούς δίνονται και ποιούς σκοπούς υπηρετούν, είναι για καθαρά πολιτικούς λόγους. Για να το αποκτήσεις πρέπει να είσαι φιλοπόλεμος ή εγκληματίας ή εθνομηδενιστής ή ένας από τα "δικά τους παιδιά".
    Ακόμα και τα λογοτεχνικά Νόμπελ δεν είναι πολύ "καθαρά", έχουν περιθώρια "δημιουργικής μαγειρικής", αλλά σε γενικές γραμμές (κατά την γνώμη μου 50-60%) δίνονται σε εξαιρετικούς συγγραφείς.
    Όπως είπε ο "Κάπα Μι" μιλούσα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ για τους 4 επιστήμονες, που oi 3 είναι νομπελίστες. Ο Malone είναι ο εφευρέτης της τεχνικής των εμβολίων mRNA για να εφαρμοστούν για ασθενείς στο τελευταίο στάδιο και ο Mullis ανακάλυψε την τεχνική των τεστ PCR που σε ΚΑΜΜΙΑ περίπτωση δεν είναι για γρίπες, κωρονοϊούς και τις μεταλλάξεις τους.
    Ποιός λοιπόν από αυτούς είναι συστημικός;
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. https://www.facebook.com/panikos.antoniou.7/videos/640753670403985/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Λάθος 100%.
    Στην δεκαετία του 90 συνάντησα τον εφευρέτη του λέιζερ Γκουλιντ, αφού είχα αρχίσει το διδακτορικό μου στα free electron laser ( λέιζερ διαστηματος) .
    Ο μεγαλος αυτός επιστήμονας δεν βραβεύτηκε γιαβτυν εφεύρεση του και την θέση του πήραν κάποιοι που το λέιζερ τους δεν μπορούσε να λειτουργήσει ουτε σε κινηματογραφική ταινία. Όσο για τους 4 επιστήμονες που λέτε ,ονενας τουλάχιστον πρεπει να δικαστει γιια εγκληματα κατα της ανθρωπότητας.Ποιος???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πες μας λοιπον

      τουλαχιστον; δηλαδη μπορει και οι 4

      Διαγραφή
  12. Όχι και οι 4.Οι δύο αν δεν ήταν συστημικοί δεν θα τους ήξερε ούτε η μάνα τους, αφού είναι αυτό που λέμε η Χρυσή μετριότητα.Μονο ο ένας είναι κανονικός
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις