ΜΕΤΡΑΕΙ ΜΕΡΕΣ....Η ΤΕΛΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ.....!!!

 

Η στρατιωτική επιτροπή που είναι

εξουσιοδοτημένη να αποφασίσει για την τύχη του Τζορτζ Μπους βρήκε τον πρώην πρόεδρο ένοχο για προδοσία και φόνο και αποφάσισε την Πέμπτη να κρεμαστεί .


Το πάνελ των 3 αξιωματικών που είχε επιφορτιστεί με τη στάθμιση των αποδεικτικών στοιχείων του στρατού εναντίον του Μπους κατέληξε σε μια απόφαση αφού άκουσε μαρτυρίες ημερών.

Την Πέμπτη ο Μπους επέστρεψε στη νότια αίθουσα του δικαστηρίου του Γκουαντάναμο χωρίς το πλεονέκτημα να έχει τον δικηγόρο του παρών, ο τελευταίος είχε αποβληθεί από τη διαδικασία την Τετάρτη επειδή αρνήθηκε να περιορίσει τα θεατρικά του ξεσπάσματα. Ο Aufhauser είχε δεσμευτεί να υποβάλει έφεση ως απάντηση στην εκδίωξή του, αλλά αστειο και μονο να σκεφτεις οτι καποιος θ ασχοληθει με αυτη την εφεση.


Δύο ακόμη μάρτυρες –και οι δύο εμφανίστηκαν στο ZOOM– το πρωί της Πέμπτης κατέθεσαν ότι ο Τζορτζ Μπους τους είχε προειδοποιήσει να αποφύγουν πάση θυσία τη Νέα Υόρκη και ιδιαίτερα το κάτω Μανχάταν, στις 11 Σεπτεμβρίου, και με το μήνυμα του Μπους ήρθε μια προειδοποίηση: Κρατήστε το εμπιστευτικό , ή αλλιώς.......

Ο Ρικ Όσμπορν, μακροχρόνιος φίλος της οικογένειας Μπους και πρώην ερευνητής για το Τμήμα Ρέιντζερς του Τέξας, είπε στην επιτροπή ότι ο ίδιος και η οικογένειά του σχεδίαζαν να κάνουν διακοπές στη Νέα Υόρκη την εβδομάδα της 10ης Σεπτεμβρίου, αλλά ακύρωσαν στις 8 Σεπτεμβρίου αφού έλαβαν μια περιεργη κι ανησυχητικη κλήση από τον κατηγορούμενο.

«Μου είπε ότι οι μυστικές υπηρεσίες του πήραν αξιόπιστες πληροφορίες ότι μια τρομοκρατική επίθεση θα μπορούσε να σημειωθεί στη Νέα Υόρκη εκείνη την εβδομάδα και με προέτρεψε να αναβάλω το ταξίδι μου. Τον πίεσα για περισσότερες πληροφορίες - αυτό κάνουν οι ερευνητές - αλλά δεν έλεγε πολλά περισσότερα. Απλώς μου είπε με ξεκάθαρους όρους να κρατήσω το στόμα μου κλειστο καθώς ήταν θέμα εθνικής ασφάλειας», είπε ο Όσμπορν στο πάνελ.

«Και ως μέλος των αρχών επιβολής του νόμου δεν θεωρήσατε απαραίτητο να ερευνήσετε περαιτέρω ή να το πείτε σε κανέναν;» Ο υποναύαρχος Κράνταλ τον πίεσε.

«Σε ποιον διάολο θα έλεγα; Ήταν ο Τζορτζ Μπους, ο πρόεδρος. Εκ των υστέρων θα ήθελα να ειχα κανει περισσοτερα αλλά δεν μπορώ να γυρίσω τον χρόνο πίσω», είπε ο Osborne.

Ο επόμενος που κατέθεσε δεν ήταν άλλος από τον Τζέιμς Μπέικερ, ο οποίος υπηρέτησε ως Επιτελάρχης του Λευκού Οίκου και Υπουργός Οικονομικών των Ηνωμένων Πολιτειών υπό τον Πρόεδρο Ρόναλντ Ρίγκαν, και ως Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ και Επιτελάρχης του Λευκού Οίκου υπό τον Πρόεδρο Τζορτζ Χ. Β. Μπους. Ο 91χρονος πολιτικός είχε έναν γιατρό στο πλευρό του και ενα ρινικο σωληνακι στα ρουθούνια του. Δυσκολεύτηκε να μιλήσει και ανάμεσα σε λαχανιασμένες ανάσες είπε ότι και ο κατηγορούμενος του είχε πει να αποφύγει τη Νέα Υόρκη και το DC την εβδομάδα της 10ης Σεπτεμβρίου.

«Είχα προγραμματιστεί μια δημόσια ομιλία στη Νέα Υόρκη και την Ουάσιγκτον για εκείνη την εβδομάδα», είπε ο Μπέικερ. «Ήταν δύο ή τρεις μέρες πριν από την 11η Σεπτεμβρίου -δεν μπορώ να θυμηθώ ποια μέρα- με πήρε τηλέφωνο ο διπλανός, λέγοντάς μου να μείνω σπίτι εκείνη την εβδομάδα γιατί κάτι μεγάλο επρόκειτο να συμβεί. Ήθελα περισσότερες πληροφορίες, αλλά μου ειπε οτι αυτες οι πληροφοριες ηταν αρκετες και σώπασε. Μου είπε, όμως, ότι τόσο αυτός όσο και ο πατέρας του μ εμπιστευονταν για να το κρατήσω μυστικό. Τους ήξερα όλη μου τη ζωή και καταλαβα αμεσως οτι κατι περιεργο συμβαινει».

«Γιατί βγαίνεις μπροστά τώρα;» ρώτησε ο αντιναύαρχος Κράνταλ.

«Δεν μου μένει πολύς χρόνος, και αν υπάρχει έστω και μια μικρή πιθανότητα να μην καταλήξω στην κόλαση, θα το προσπαθησω», απάντησε ο Μπέικερ.

Ο υποναύαρχος Κράνταλ υποστήριξε ότι η κατάθεση μαρτύρων, σε συνδυασμό με τις κασέτες του Ράμσφελντ, απέδειξε οριστικά ότι ο Τζορτζ Μπους, ο Ντικ Τσένι και ο Ντόναλντ Ράμσφελντ ήταν οι αρχιτέκτονες της 11ης Σεπτεμβρίου.

Αν και είχε περισσότερες «αποδείξεις» να προσφέρει ως αποδεικτικά στοιχεία, η επιτροπή είπε ότι είχε ακούσει αρκετά ώστε όχι μόνο να κριθεί ένοχος ο Μπους, αλλά και για να απαγχονιστεί για εγκλήματα κατά της Αμερικής. Οι 3 αξιωματικοί τον έκριναν ένοχο για προδοσία και τον ζήτησαν να λογοδοτήσει για κάθε ζωή που πηρε την 11η Σεπτεμβρίου.

Ο υποναύαρχος Crandall επιβεβαίωσε την ετυμηγορία και όρισε την ημερομηνία εκτέλεσης του George W. Bush την Τρίτη, 4 Ιανουαρίου.

(Σημείωση: Το δικαστήριο του Gavin Newsom καθυστέρησε και τώρα έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 27 Δεκεμβρίου) 



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ   SINOMOSIOLOGOS

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....















ΠΗΓΗ






Σχόλια

  1. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΑΓΛΑΝΙΚΗΣ20 Δεκεμβρίου, 2021 21:14

    Μακάρι να είναι αλήθεια όλα αυτά, αλλά πάω στοίχημα ότι μετά τις 5 Ιανουαρίου θα τον βλέπουμε κι αυτόν να μας κουνάει το δάχτυλο, όπως βλέπουμε και τον Bill Gates και όλους τους άλλους που υποτίθεται ότι είναι κρεμασμένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΩ ΜΑΣ.ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΑΥΤΟΥΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΦΕΤΕΡΕΙΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ.ΤΟ ΖΟΡΙ ΘΑΝΑΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΥ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ "ΥΓΕΙΑ" ΤΟΥ ΚΟΡΟΙΔΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΟΟΣΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΚΟΥΡ@ΔΟΙΟΥ Ε ΑΣ ΦΑΜΕ ΚΙΑΥΤΟ.Η ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ Η ΟΧΙ ΕΣΥ!!!ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡ ΖΩΗ.ΦΙΣΥΟΛΟΓΙΚΑ Κ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑΑΑΑΑ ΠΑΨΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΗΤΟΠΑΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΗΛΙΑΣ.ΠΑΡΕ ΤΑ ΠΑΝΩ ΣΑΣ ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΤΟΥΣ.ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΟΤΕΣ!!! ΚΑπις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι θα τους κανουν και ταινια "ΟΙ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ"
    The Expendables

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις