ΔΕ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΧΑΡΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ...!!!

 

Όταν οι περισσότεροι

σκέφτονται το NIH, σκέφτονται τον Δρ. Anthony Fauci, τον αρχηγό εμβολίων της εγκληματικής οργανωσης, μια νυφίτσα που έχει καταχραστεί την εξουσία του για να εξαπατήσει κατάφωρα το αμερικανικό κοινό και να επιβάλει σατανικες εντολές για μάσκα και εμβόλια για λογαριασμό αυτού που δικαίως μπορεί να ονομαστεί Νέα Παγκόσμια Τάξη.

Αλλά ο Φάουτσι λειτουργούσε μαζί με έναν άλλο πράκτορα του Deep State, έναν άνθρωπο που μαζι θεσπισαν μια απαίσια ατζέντα που είχε σκοπό να διαβρώσει τα δικαιώματα και ελευθερίες που οι Αμερικανοί είχαν ορισει από τότε που οι Ιδρυτές υπέγραψαν τη Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας το 1776. Ο  εταιρος του Φάουτσι στο έγκλημα, δεν είναι άλλος από τον πρώην Διευθυντή του NIH Δρ. Φράνσις Κόλινς, τον οποίο συνέλαβαν οι US Navy SEAL τη Δευτέρα το πρωί μόνο λίγες ώρες αφότου αποσύρθηκε επίσημα και καθάρισε το γραφείο του στα κεντρικά γραφεία του NIH στη Bethesda του Μέριλαντ.

Ο διαβολικός γιατρός οδηγούσε από το Μέριλαντ στο σπίτι της κόρης του Μάργκερτ στη Βιρτζίνια όταν συνάντησε μια ανεπιθύμητη έκπληξη: ένα στρατιωτικό οδόφραγμα και μια ντουζίνα ελίτ NAVY SEAL των οποίων τα όπλα στόχευαν στο όχημά του, είπε μια πηγή της JAG

Ο Collins προσπάθησε να αποφύγει το μπλοκο κάνοντας μια αναστροφη στον αυτοκινητόδρομο 207, αλλά οι SEAL έριξαν στα ελαστικά του και στη συνέχεια τον ακινητοποιησαν.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κόλινς δεν είχε τραυματιστεί και δήλωνε συνεχεια την αθωότητά του καθώς οι SEAL τον τράβηξαν από το όχημα και του περασαν χειροπεδες, είπε η πηγή μας.

Του δόθηκε στρατιωτικό ένταλμα σύλληψης που τον κατηγορούσε για προδοσία, απάτη και πιθανη συνεργεια σε φόνο.

«Ο Κόλινς είναι εγκληματίας και έχει μεταφερθεί σε "κέντρο επεξεργασίας" από όπου θα σταλεί σε στρατιωτικό σωφρονιστικό κατάστημα για να περιμένει τη δίκη», είπε η πηγή μας. «Σήμερα Collins, σύντομα Fauci».

Αυτή είναι η αρχικη ιστορία που εξελίσσεται και αναμενονται περισσοτερες πληροφοριες....




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ   SINOMOSIOLOGOS

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....
















ΠΗΓΗ









Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις