Ο Η.Μόσιαλος που ζητά την επέκταση του υποχρεωτικού κοροϊδεύει την Παναγία!

 

Ο καθηγητής Πολιτικής της Υγείας, Ηλίας Μόσιαλος, και πρώην

υπουργός της κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου έφτασε στο σημείο να υβρίζει μέχρι και τα Χριστούγεννα και την Παναγία!

Ο Ηλίας Μόσιαλος, ο οποίος είναι ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης του Κ.Μητσοτάκη για τον Covid-19, έχει ταχθεί υπέρ του υποχρεωτικού και τους μαζικού εμβολιασμού πολλές φορές.

Να θυμίσουμε ότι πριν από λίγες ημέρες είχε ζητήσει να επεκταθεί ο υποχρεωτικός εμβολιασμός και σε άλλες κατηγορίες εργαζομένων όπως στην εστίαση μετά τις Γιορτές των Χριστουγέννων.

Στη φωτογραφία που ανέβασε στο Facebook ουσιαστικά κάνει επίθεση σε όσους διαφωνούν με την υποχρεωτική μασκοφορία, τους οποίους ουσιαστικά τους κοροϊδεύει για τη πίστη τους στον Χριστό και στην Παναγία. 

Δείτε την φωτογραφία-σοκ:

 

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Με τον Εβραικο λαο δεν εχω τιποτα.

Με τους Καμπαλιστες και Νεοταξιτες εχω....

Εβραίος και ο Ηλίας Μόσιαλος ή όπως είναι το πραγματικό του όνομα Elia Mossia... Μας κυβερνούν Εβραίοι και όχι Έλληνες  "Το ΠΑΣΟΚ είναι έδώ, ενωμένο ΕΒΡΑΪΚΟ"....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Εκ του λαού αυτού όμως προέρχεται κατά κύριο λόγο η κλίκα των καμπαλιστών και των σατανιστών νεοεποχιτών. Όταν λέμε λαός Θεοκτόνος, που πάει το μυαλό μας; Στους Βιετναμέζους, στους Φιλιππινέζους ή στους Κογκολέζους; Αρίμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ ΔΝ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΤΟΥ... ΚΑΙ Ο ΜΑΤΘΑΙΟΣ, ΝΟΜΙΖΩ, ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΟΙ ΜΑΜΑ ΤΟΥ ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥ ¨ΕΠΙΣΤΕΥΟΝ ΕΙΣ ΑΥΤΟΝ¨...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτές είναι οι ιστορίες του γνωστού ιερατείου,το οποίο κάθε που έρχονται Χριστούγεννα και Πάσχα ,παθαίνει αμοκ,αλλεργικό σοκ και αναφυλαξία ταυτοχρόνως.Η φράση τού κατά ΜΑΤΘΑΊΟΝ 'οι οικείοι Αυτού'μεταμορφώθηκε .Και εκείνο το βιτριολικό ΄η μαμά'...Αιδώς Αργείοι.Στο μεταξύ, το ποιά άποψη είχε ο ΧΡΙΣΤΟΣ για την Μητέρα του,φάνηκε όταν ών επί του Σταυρού ,παρέδωσε την φροντίδα της στον Ιωάννη .Ο ΚΥΡΙΟΣ επί τού Σταυρού συγχώρησε ακόμη και τους σταυρωτές του.Αυτή η άπειρη ,ασύλληπτη ΑΓΑΠΗ υπερβαίνει τα πάντα.Τα δε λοιπά εκ τού πονηρού.ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ. Χριστίνα-Πήλιον Όρος.

      Διαγραφή
    2. ΠΑΤΗΡ, ΥΙΟΣ κ ΑΓΙΟΝ ΠΝΕΥΜΑ. ΕΤΣΙ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ. ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΔΕΝ ΧΩΡΑ ΚΑΜΜΙΑ ΠΑΝΑΓΙΑ. ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΗΣ ΘΕΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΝ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ... ΕΣΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ, ΕΝΩ ΕΓΩ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ. ΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΙ "ΓΥΝΑΙ" ΔΗΛΑΔΗ ΓΥΝΑΙΚΑ.

      Διαγραφή
    3. ΤΑ ΔΕ ΛΟΙΠΑ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ...και τέλος τού οιονεί 'διαλόγου΄'.ΚΑΛΑ ΚΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ. Χριστίνα-ΠΉΛΙΟΝ ΟΡΟΣ

      Διαγραφή
  3. Αν είναι μάγκας ας κοροϊδεψει το Μωάμεθ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επιτρέψτε μου:Ο εν λόγω -ας πούμε-κύριος,δεν εμπαίζει απλώς τους αφυπνισμένους πιστούς ,πουλώντας φθηνό πνεύμα και μουχλιασμένο χιούμορ,αλλά απροκάλυπτα υβρίζει την Θεοτόκο και την Αμωμο Σύλληψη.Όσο για τον Μνήστορα Ιωσήφ...έτοιμος είναι ο κύρ-καθηγητάκος ( ηλίου φαεινότερον σε ποιες φωλεές εχιδνών οφείλει τας θέσεις ,τα οφίτσια και τα αργύρια),να του απονείμει τον γνωστό χυδαίο τίτλο.Τίς πταίει;Αυτά τα θρασύδειλα ανθρωπάρια ή εμείς που τους ανεχόμαστε;Για να μην αναφέρω τους αρχιερείς και μασκοφορεμένους φαρισαίους ,οι οποίοι αντί να αποστομώνουν κάτι τέτοιους μισθοφόρους του πονηρού, έχουν πιάσει στασίδι στους οχετούς των Μ.Μ.Ε απειλώντας το εναπομείναν πλήρωμα τής Εκκλησίας τού ΚΥΡΙΟΥ μας.Ας τολμούσε να κάνει αντίστοιχο αηδιαστικό σχόλιο που να αφορά στις δοξασίες των αμπόλιαστων μεγαλοεπενδυτών,που πλημμύρισαν νήσους και ενδοχώρα.Δεν θα προλάβαινε να το αναρτήσει.Αλλά "έσεται ήμαρ"...Στο πείσμα τους,επί τόσους αιώνες και με τόσο πόλεμο ,ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΓΕΝΝΑΤΑΙ και ξαναγεννά κάθε καρδιά που ματώνει από μετάνοια.Όσο για το ξεθυμασμένο βιτριόλι του εν λόγω ΄καθηγητού',εμείς ας θυμηθούμε την ρήση τού Όττο Φον Μπίσμαρκ:Καθηγητάδες τρείς και...χάθηκε η πατρίς.ΧΡΙΣΤΙΝΑ -ΠΗΛΙΟΝ ΟΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χρονια πολλα χριστινα

      Διαγραφή
    2. Χρόνια πολλά Χριστίνα. Χρόνια πολλά Κωνσταντίνε, σχολιαστές και αναγνώστες. Καλή δύναμη με τη Γέννηση του Χριστού μας, καλή υγεία και αγάπη για όλους μας.
      Capricorn ♑️

      Διαγραφή
    3. Ευχαριστώ από καρδιάς...Καλά Χριστούγεννα καιΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!

      Διαγραφή
  5. Είναι μπάσταρδος μισοέλληνας μασόνος και σκυλί του έξω από δώ. Σίχαμαααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το ποιον του μοσχαρου είναι γνωστό.άπο την άλλη όμως ας μην δεχόμαστε ασυζητητί ότι μας λένε να πιστεύουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παντως αυτο που καταλαβαινω σαν χιουμορ ειναι οτι δηλαδη του λεει η μαιρη φαε αμασητο και το παραμυθι του κορονοιου.αφου εφαγες το αλλο..καταλαβα λαθος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ασχολησου με το δικο σου θεο ρε σαπιοκοιλια,και ασε την παναγια μας ησυχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σε ενα βιντεο που αναφερεται αυτος ο τυπος και τα σχολια του για την Θεοτοκο παρατηρησα τα ματια του.Οι κορες εγιναν καθετες.Βεβαια οταν τα ματια ειναι καφε λιγο δυσκολα ξεχωριζει αλλα και παλι δεν κρυβουται.Οσοι καταλαβαν καταλαβαν.τον εβριζε ο Χριστος ως φιδογεννημα και αυτος με την σειρα του βριζει την Θεοτοκο.....εχουν κοντρες απο τοτε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  10. Στην προηγούμενη εμφάνισή του φαίνοταν να Ηδονίζεται ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ με τις σκυλίτσες έτοιμες να τις κτηνοβατήσει.
    Μπορεί να είναι και απο το σταθερό ΚΩΛΟΤΕΣΤΟΜΕΤΡΟ που έχει τοποθετήσει στην Όμικρόν του γιατί προς τα κει το πήγαιναν απο την αρχή.
    Κάθε μέρα τεστ λοιπόν κατα λιπαρομούσκαρο σοδομισμένον.
    Και γιατί όχι επι 24ου βάσεως αντί κάθε 24ον; τον καλεί η Όμικρόν του
    Οι νέες μελέτες του νέου κλάδου "ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ" έρχονται να μας κάνουν μεγάλες εκπλήξεις που οι ουτοπίες κάποιων άλλων κάποτε, θα θεωρούνται ξεπερασμένες πλέον. Το βλέπουμε κιόλας από τη ταχύτητα με την οποίαν τρέχουν οι εξελίξεις.
    Τι απομένει για να πεί ο καθηγητής την επομένη, που κάνει το τσιμπλολίχναρο Πορτοσάλτε με τα κεριά δίπλα του να τρεμοσβήνουν όταν μιλάει;
    Oτι οι μη σοδομισμένοι αποτελουν απειλή όχι μόνον για τους σοδομισμένους συνανθρώπους μας, αλλά και για την δική τους υγεία. Συνεπώς ο αναγκαστικός σοδομισμός θα σώσει ζωές. Ας τολμήσει κάποιος μετά να αμφισβητήσει την Επιστήμη της Πολιτικης της Υγείας και να το παίξει αρνητής η αντισοδομιστής
    Ακόμη να πάρουμε χαμπάρι τι σημαινει Πολιτική ορθότητα;
    Μόσιαλε, φρόντισε το στέρεο ΚΩΛΟΤΕΣΤΟΜΕΤΡΟ να είναι και ευκανόνιστο προς όλες τις διαστάσεις, μέχρι και τις αμυγδαλές σου.
    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις