ΕΧΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ....!!!

 

 Ενω τις τελευταιες μερες το Μαξιμου διερρεε

αριστερα και δεξια οτι ειναι κυβερνηση με πυγμη και θα βαλει rapid test και στους εμβολιασμενους γιατι πανω απ ολα η υγεια....μια ακομη κωλοτουμπα Ολυμπιακων προδιαγραφων ερχεται στην επικαιροτητα...

Η κυβερνηση ρυθμικης γυμναστικης με πρωτεργαρη τον Μητσοτακη που θα ζηλευε τις κωλοτουμπες του ακομα και ο Ιωαννης Μελισσανιδης ανακοινωσε οτι τελικα δε θα βαλει rapid test στους εμβολιασμενους αλλα self test....για να τον ψηφισουν....!!!

Μιλαμε οτι ειμαστε οι κλοουν του πλανητη με αρχικλοουν μια κυβερνηση που απο αστεια καταληγει σ επικινδυνη.

Ακομα και οι πουθεναδες των Σκοπιων επαναστατησαν γιατι δεν αντεξαν το δουλεμα.

Οι εμβολιασμενοι εδω πανηγυριζουν γιατι δε θα κανουν rapid αλλα self ...οι ανεμβολιαστοι λυπουνται γιατι αυτοι θα κανουν το αντιθετο και κανενας δε θυμωνει που τους εχουν αφαιρεσει το δικαιωμα της ελευθεριας και της επιλογης...

Ελπιζω καποιοι που μου τα εχουν πρηξει τοσο καιρο και μου λενε γιατι ασχολουμαι τοσο με την Αμερικη η την Ρωσια και οχι με την Ελλαδα να αντιληφθουν πλεον οτι δεν υπαρχει καμια νεωτερη Ελλαδα ν ασχοληθω και λυπαμαι που υπαρχει ενα 10% γηγενων που ειναι περικυκλωμενοι απο ρουφιανους,υποτακτικους και φραπεδομαγκες και μενουν αβοηθητοι και στο ελεος του Θεου.

Η Ελλαδα που θελαμε και ξεραμε εχει τελειωσει και γι αυτο δε φταιει κανενας πολιτικος,καμια Μερκελ και κανενας Μητσοτακης.

Φταιμε μονο εμεις κι ολος ο υπολλοιπος "σοφος" λαος που για μια ψευτικη ευμαρια και προσωρινη καλοπεραση ξεπουληθηκαν ιδανικα,συνειδησεις και ιερα....

Οτι σπερνεις....θεριζεις....

Καλο κουραγιο στο 10%






SINOMOSIOLOGOS

sinomosiologos.blogspot.gr

Σχόλια

  1. ετσι εἶναι ἀκριβῶς. Δόξᾳ τῷ Θεῷ ποὺ ἐπὶ τέλους γίνεται ὁ διαχωρισμὸς καὶ ξεχωρίζει τὸ πρᾶγμα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 10%; Είμαστε τόσοι πολλοί τελικά; . Αυτά είναι θαυμάσια νέα. Εγώ πίστευα όχι πάνω από 1%. Αρίμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΩΡΕ sinomosiologe ΤΙ;ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΨΕΥΤΟΒΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΨΟΥΝ!!! Κανονικά.Η ΚΥΡΑΤΣΑ ΠΑΓΟΝΑ Ο! ΚΛΟΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟ ΝΤΥΣΙΜΟ ΟΥΤΕ Ο ΛΑΚΗΣ στραβογαλάς και την ακούν ακόμα;καπιοι με φουλ υπογλωσσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν ειναι κωλοτουμπα,απλα το πανε λαου-λαου.Τους βαζουν δηθεν σελφτεστ για να τους πουν μετα απο μερικες μερες καντε ραπιντ.Η ουσια ειναι ομως οτι πρεπει βα κανουν τεστ το οποιο πρεπει να αγοραστει.Το σκληρο και αποτομο δεν πιανει οποτε το πανε με το μαλακο.Εγω σκεφτομαι αυτους που τρεχουν να κανουν τωρα την πρωτη δοση ακριβως για να μην πληρωνουν τεστ.Βλεποντας την ειδηση οτι θα πρεπει να κανουν τεστ οπως και να χει θα ακυρωσουν τα ραντεβου.Δεν ειναι κωλοτουμπα αλλα αλλαγη στρατηγικης.Ασε πρωτα να κανουν την δοση.....και μετα θα ρθει το ....λουκουμακι.Ειλικρινα πιστευεις οτι θα γινουν εκλογες?Τρεις φορες να κανουν το γνωστο κολπο που εγινε στους αμερικανους δεν θα φτασει για να βγει συνκυβερνηση.Και αυτο πλαγιως θα παει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις