ΠΟΥ ΑΠΕΔΡΑΣΕ Ο "ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΤΗΣ" ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ

 

Την ημέρα που

ο Τζορτζ Μπους συνελήφθη για προδοσία και φόνο, ο πρώην συνεργάτης του στο έγκλημα, Ρίτσαρντ Μπρους Τσένι, επίσης στόχος στρατιωτικού εντάλματος σύλληψης, βρισκόταν στο αεροδρόμιο Τζάκσον του Ουαϊόμινγκ και επιβιβαζόταν σε ένα Boeing 757 που χορηγούσε η CIA με προορισμό τη Νέα Ζηλανδία μέσω μια άγνωστης στάση ανεφοδιασμού, είπε πηγή του Γραφείου Στρατιωτικών Επιτροπών, μιλώντας υπό την υπόσχεση της ανωνυμίας.

Ο στρατός, είπε οτι ήλπιζε να επιβάλει ταυτόχρονες συλλήψεις, ο Μπους στο ράντσο του στο Κρόφορντ και ο Τσένι στην ιδιοκτησία της οικογένειάς του στο Τζάκσον του Ουαϊόμινγκ, αλλά ο άνθρωπος που αποκαλείται «ο πιο ισχυρός αντιπρόεδρος στην αμερικανική ιστορία» φυγαδεύτηκε από τη στιγμή που οι Αμερικανοί πεζοναύτες έφτασαν στην πόρτα του με εντολη αμεσης συλληψης.

«Είχαμε το μέρος υπό επιτήρηση και ο Τσένι ήταν εκεί 12 ώρες πριν. Πρέπει να του δόθηκε πληροφορία. Δεν ξέραμε ότι είχαν ετοιμασει ένα σχέδιο απόδρασης και διαφυγής», είπε η πηγή μας.

Οι πεζοναύτες, κατά την είσοδό τους στο έρημο και σκοτεινό σπίτι, βρήκαν μια κρυφή «πόρτα δαπέδου» που άνοιγε μια υπόγεια σήραγγα διαμέτρου 25' που εκτείνεται αρκετά μίλια βόρεια από την ιδιοκτησία έως μια εισοδο σπηλιάς κοντά στον ποταμό Snake, λίγα μίλια από το αεροδρόμιο. Η σήραγγα ήταν αρκετά φαρδιά για να χωρέσει οχήματα και οι πεζοναύτες ανέφεραν ότι είδαν δύο καρότσια γκολφ και φρέσκα ίχνη ελαστικών που οδηγούσαν σε απόσταση. Πέρασαν μέσα από τη σήραγγα και βρήκαν στο τέρμα του σημάδια ολίσθησης ενδεικτικά της πτησης ελικοπτέρου.

«Υποψιαζόμασταν τότε, και τώρα γνωρίζουμε ως γεγονός, ότι έφυγε από το σπίτι και φυγαδευτηκε από ένα ελικόπτερο. Μαντέψαμε ότι τον πέταξε στο αεροδρόμιο, αλλά δεν υπήρχαν αποδείξεις ότι ήταν ποτέ εκεί. Χωρίς πλάνα ασφαλείας, χωρίς check-in. Ήταν ένα μυστήριο. Και μόλις πρόσφατα μάθαμε ότι οι σύμμαχοί του στη CIA κανόνισαν τη διαφυγή του», είπε η πηγή μας.
 

Εχει αναμφισβήτητα ισχυρούς δεσμούς με την Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών που διοικείται από το Deep State. Το 1974 ο Τσένι προσπάθησε ανεπιτυχώς να ανακαλέσει τον Νόμο για την Ελευθερία της Πληροφορίας για λογαριασμό της CIA και ένα χρόνο αργότερα βοήθησε στην υπονόμευση των ερευνών για σκάνδαλα της CIA. Επιβράδυνε το τέλος του Ψυχρού Πολέμου το 1989, προώθησε τον παγκόσμιο ηγεμονικό ρόλο για τις ΗΠΑ το 1992, έκρυψε τη συνεργασία του με εταιρείες πετρελαίου το 2001 για τον καθορισμό της ενεργειακής πολιτικής, ενέκρινε βασανιστήρια και παρακολούθηση χωρίς ένταλμα τη δεκαετία του 2000, έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στο να "καθαριζει τα σκουπιδια των επιχειρησεων". Το Ιράκ και η Μέση Ανατολή από την εισβολή στο Ιράκ το 2003 μέχρι σήμερα, πέρασε μυστηριωδώς ολόκληρες μέρες στον Λευκό Οίκο χωρίς το γραφείο του Αντιπροέδρου του να δημιουργήσει κανένα αποθηκευμένο e-mail και καθαρισε υπογειως ολους τους "αναιτιους φονους" της CIA.. Για να μην αναφέρουμε τον ρόλο του στην ενορχήστρωση της 11ης Σεπτεμβρίου.

Εν ολίγοις, οι στρατιωτικοί είχαν καλούς λόγους να ζητήσουν τη σύλληψή του. Αλλά η CIA προφανώς του χρωστούσε χάρες.

«Ανακαλύψαμε ότι ο λόγος που ο Τσένι δεν εμφανίστηκε στο αεροδρόμιο είναι ότι το ελικόπτερο τον άφησε στον διάδρομο όπου τον περίμενε ένα 757. Επιβιβάστηκε και απογειώθηκε αμέσως. Γνωρίζουμε ότι έπρεπε να ανεφοδιαστεί κάπου, πιθανότατα στις νότιες ΗΠΑ, επειδή ένα 757 δεν μπορεί να ταξιδέψει από το Ουαϊόμινγκ στη Νέα Ζηλανδία με ένα μόνο ντεπόζιτο. Αλλά η επαφή μας δεν μπορούσε, ή δεν ήθελε, να μας πει πού ήταν αυτό. Αλλά ήταν κατηγορηματικός ότι ο Τσένι βρίσκεται τώρα στη Νέα Ζηλανδία», είπε η πηγή μας.

Κλείνοντας, είπε ότι ο στρατός δεν έχει εγκαταλείψει την αποστολή του να φέρει τον Τσένι στη δικαιοσύνη. 



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ   SINOMOSIOLOGOS

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....















ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Η ΓΚΡΙΜΑΤΣΑ ΤΟΥ, ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΣ ΝΥΝ ΥΠΟΥΡΓΟΥ 'ΠΑΙΔΕΙΑΣ' ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ ΠΡΩΗΝ, "ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ" (ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΥ) ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ.
    ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΡΑΓΕ Ο ΥΡΕΡΠΟΝΤΙΟΣ ΑΡΟΥΡΑΙΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΣΤΑ ΑΝΗΛΙΑΓΑ ΚΑΤΑΓΩΓΙΑ.
    ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΑ ΣΑΥΡΟΜΑΤΩΝ ΣΙΝΩΝ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΕ, ΤΗΝ ΦΩΛΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΓΕΝΝΗΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΜΑΤΙΝΑ ΕΡΠΕΤΑ, ΜΙΑ ΕΞ' ΑΥΤΩΝ Η ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΟΒΕΡΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΟΠΑ ΦΡΕΣΚΑ ΙΧΝΗ ΚΑΙ ΑΜΑΞΑΚΙ ΓΚΟΛΦ ΝΑΙ;ΜΕ ΠΕΤΡΟΜΑΤΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΤΟΥ ΓΚΟΛΦ ΜΙΑ! ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΤΟΥΣ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΑΧΑΝ Κ ΜΕ ΜΠΑΖΑ ΕΙΧΑΝ ΧΡΟΝΟ Κ ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΧΛΙΔΑΤΑ Κ ΧΡΗΜΑ.ΟΚ; ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΘΡΙΛΕΡ ΕΙΝΑΙ.ΝΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ.ΑΜ ΞΕΡΣ ΚΑΜΙΑ ΦΟΥΡΑ;ΑΛΛΟ ΠΑΤΡΙΟΤΕΣ + ΤΡΑΜΠ. ΚΑΙ ΑΑΛΟ ΤΡΡΑΜΠΑΚΟΥΛΕΣ.ΙΣΩΣ ΛΕΩ ΙΣΩΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΙΔΟΥΣ ΕΙΔΗΣΑΡΕΣ ΝΑΝΑΙ ΓΙ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΓΙΑ ΟΤΙ γινεται.ΕΥΧΟΜΕ ΟΛΟΨΥΧΑ Η ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΣ ΙΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΧΛΙΔΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ ΣΟΦΙΑ ΤΑΠΕΙΝΟΣΗ ΑΑΑΑΓΑΑΠΗ.Κ ΑΡΕΤΕΣ.ΚΑΙ ΑΝΑΡΙΘΜΗΤΑ ΧΛΙΔΑΤΑ ΝΑ ΜΠΟΥΧΤΙΣΟΥΜΕ Κ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΛΗ Κ ΝΑ ΠΟΥΜΕ Ε ΚΑΙ; ΥΛΗ ΕΙΝΑΙ.ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ;Η ΨΥΧΑΡΑ ΜΑΣ;Κ ΤΟΤΕ ΞΕΚΙΝΑ ΤΟ ΡΕΖΟΥΜΕ ΜΑΣ ΑΝΑΤΑΣΗ!!!! ΚΛΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις