Σε περίπτωση πολέμου, ή ταραχών, οι Έλληνες θα πάνε σαν το σκυλί στ΄ αμπέλι, αφού είναι άκακοι και φλώροι

 

Η αλήθεια δεν μπορεί πλέον να κρυφτεί. Γίναμε

ένας άκακος λαός καλοπερασάκιδων φλώρων. Οι εποχές που οι Έλληνες ήταν σκληροτράχηλοι πολεμιστές και εξερευνητές έχει παρέλθει για τα καλά και προ πολλού.

Το σύνολο σχεδόν του πληθυσμού, αν κλείσουν τα σούπερ μάρκετ θα πεθάνει από την πείνα και αν κλείσουν τα φαρμακεία θα πεθάνει από τις απλές καθημερινές κακουχίες.

Σε περίπτωση γενικευμένων ταραχών, εξέγερσης ή επανάστασης καταπιεσμένων μεταναστών (Έλληνες δεν υπάρχει περίπτωση να εξεγερθούν ακόμη και να τους κλείσουν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης) οι Έλληνες2 κάτοικοι δεν θα μπουν οι περισσότεροι τουλάχιστον να τρέξουν για να σωθούν αφού είναι μαλθακοί, δεν θα ξέρουν πως να μετακινηθούν με ασφάλεια, ή πως να οχυρώσουν το σπίτι τους, ή να βρουν τρόφιμα για να μη πεθάνουν από την πείνα.

Σε περίπτωση εισβολής ξένου κράτους ή εμφυλίου (όπως το πάει ο Μητσοτάκης που χωρίζει μαζί με τα βοθροκάναλα τους Έλληνες σε μπολιασμένους και αμπόλιαστους) θα χαθεί το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού σαν το σκυλί στ΄ αμπέλι, προσπαθώντας να εξηγήσει στους αντιπάλους ότι έχει δικαιώματα και δίκιο και προσπαθώντας να τους καλοπιάσει, μη πιστεύοντας ότι πρέπει να δράσει ασκώντας βία για να σωθεί. Θα περιμένουν όλοι να έρθει η αστυνομία και η πυροσβεστική, ή και κανένα ασθενοφόρο.

Αν μου πει κανείς ότι δεν είναι και τόσο πιθανόν να βρεθούμε σε τέτοια κατάσταση, θα του απαντήσω ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΟΥΝΑΓΕ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ!!!!

Ο πλανήτης βρίσκεται σε αναβρασμό για πολλούς λόγους και όλα τα σενάρια έχουν σαν εξέλιξη την ωμή βία.

Ο άκακος ελληνικός λαός, έχει εκπαιδευτεί από τα σχολεία την εκκλησία και από τα βοθροκάναλα, ότι πρέπει να υπομένει αμίλητος τα πάντα. Αμίλητος, πόσο μάλλον άπραγος. Ο κάτοικος της Ελλάδας σήμερα, δεν ξέρει τι θα πει παίρνω το δίκιο μου με το σπαθί μου. Εκπαιδεύτηκε να το πάρει σε δέκα χρόνια δια της δικαστικής οδού. Και “σπαθί” να μη σύρει, δεν μιλάει καν. Διαμαρτύρεται μέσω ποστ στα social media.

Οι πιο πολλοί είναι ανίκανοι, μαλθακοί και ανεκπαίδευτοι φλώροι, που δεν διανοούνται καν να ασκήσουν βία για να προστατευτούν, καθώς με κομμουνιστική νοοτροπία περιμένουν να δράσει το “οργανωμένο κράτος” (θλιβερό ανέκδοτο).

Σε περίπτωση ανάγκης θα πάνε οι πιο πολλοί, όπως λέει η παροιμία, πράγματι σαν το σκυλί στ΄ αμπέλι. Δεν προσφέρεται ούτε η στοιχειώδης εκπαίδευση από το κράτος, για να μην έχουν οι δυνάμεις ασφαλείας να αντιμετωπίσουν εκπαιδευμένους πολίτες σε περίπτωση εξέγερσης και για να μη περνάει καν από το μυαλό των υπηκόων η περίπτωση καθολικής εξέγερσης, ανυπακοής ή άσκησης βίας κατά των αρχών.

Έτσι, η επίσης άκακη και απλά κουτοπόνηρη εξουσία αποτελούμενη κυρίως από ρεμάλια, αισθάνεται ασφαλής, αλλά δεν είναι, γιατί αν χρειαστεί τον λαό για να αμυνθεί σε παλλαϊκή άμυνα, θα πάνε όλοι στο μέτωπο με πανό και βιντεοσκοπώντας με τα smartphone.

Είμαστε ένα άκακος λαός φλώρων. Ένα ανέμελο και άβουλο κοπάδι προβάτων. Μέσα στα πρόβατα όμως ρε ρεμάλια κρύβονται και λιοντάρια!!!

Ο Αλέξανδρος είπε: “Δεν φοβάμαι ένα στρατό λιονταριών που διοικούνται από ένα πρόβατο. Φοβάμαι ένα στρατό προβάτων που τα διοικεί ένα λιοντάρι”.

Το νου σας ρεμάλια!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

Σχόλια

  1. ...και η ελευθερία δεν χαρίζεται, αλλά κατακτάται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διαβάζω ανελλιπώς τα αναρτώμενα άρθρα σου αγαπητέ συνομωσιολόγε και είμαι των ομοίων απόψεων.
    Εν τούτοις το συγκεκριμένο, βρίθει προβοκάτσιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σεβαστη η αποψη σου αλλα πες μου γιατι πιστευεις οτι ειναι διαφορετικα τα πραγματα

      Διαγραφή
    2. Πάντα στην πολυχιλιόχρονη πορεία του Έθνους μας, υπήρχαν ριψάσπιδες. Υπήρχαν όμως κι εκείνοι, που πιστοί στα ιδεώδη της φυλής, κράτησαν βωμούς κι εστίες, μέχρι και την πρόσφατη Ιστορία μας. Απόδειξη πως, η Ελληνική ψυχή, δεν κατακτάτε. Υποθάλπτεται, αλλιώνεται ίσως, μα όταν είναι ορατός ο κίνδυνος της απάληψης, την εσχάτη στιγμή, ως θείον δώρον ανδρειεύει και τελικώς επιτυγχάνει τον σκοπό της διαιώνησης και της λαμπρής συναίχιας. Δεν είναι τυχαίος ο στίχος ''...μόνο λίγο καιρό ξαποστένει και ξανά προς την δόξα τραβά''. Ανάτασις Ψυχής λοιπόν χρειάζεται ο Έλλην και οπωσδήποτε την εξωνυχιστική διαλογή αρτίων και αρίστων ηγετών. Τούτη την φορά, δεν μας ''παίρνει'' για την επανάληψη αυτού του εγκληματικού, επαναλαμβομένου, μέγα λάθους του παρελθόντος.
      Με σεβασμό.

      Διαγραφή
  3. Συγχαρητήρια. Ανακάλυψες την Αμερική.
    Επί δεκαετίες ετοίμαζαν τη μεγάλη σφαγή που έρχεται. Γι αυτό έχουν γεμίσει την Ελλάδα με μισθοφόρους - τζιχαντιστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν ξερω τι γινεται σε αθηνα και θεσσαλονικη....αλλα εδω στη μακεδονια που ζω οι αντρες ουτε μαλθακοι ουτε ακακοι ειναι.Μην γινει κατι....θα τριβεις τα ματια σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συμφωνώ απόλυτα με το άρθρο κότες λυράτες η πλειοψηφία των νεοελλήνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΙΜΑΣΤΑΙ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΡΑΠΕ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φραπε πινουν οι μαγκες.αστον ησηχο το φραπε

      Διαγραφή
  7. Αστυνόμος Μπέεεκας24 Δεκεμβρίου, 2021 13:32

    Στίς μεγάλες πόλεις ένα μεγάλο μέρος τών νέων είναι μαλθακοί, αλλά υπάρχουν καί πολλοί που γυμνάζονται. Στα χωριά είναι διαφορετικά τα πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το θεμα φιλε μου σε μια μαχη δεν ειναι τα μπρατσα και η γυμναστικη.Κι εγω γυμναζομαι καθημερινα κι εχω κανει 3-4 χρονια πυγμαχια.Το θεμα ειναι η ψυχη και ο τροπος ζωης.Το μεγαλυτερο ποσοστο ειναι μαλθακοι κι απορροφημενοι στη ζωη της πολης που συνεπαγεται καλομαθημενοι,καλοπερασακηδες και χωρις πνευμα μαχητη...

      Διαγραφή
    2. Ακριβώς.
      Θα φροντίσουν να απομακρυνθεί ο στρατός από το εσωτερικό της Ελλάδας και τότε θα βγουν τα μιλιούνια με τα καλάσνικοφ,τα χαντζάρια και τα RPG και δεν θα αφήσουν κανένα ζωντανό.

      Διαγραφή
    3. Ααα...να που θα βρουμε οπλα..θα μας ταχουν ετοιμα

      Διαγραφή
  8. ΦΙΛΕ συνομωσιολογε ειμαι δυτικομακεδονας.βλεπω εντελως τα αντιθετα απο αυτα που γραφεις . εισαι πολυ εκτος πραγματικοτητας ,οποτε φιλε μου δες ξανα τις παρεες σου και τις συναναστροφες σου και κοσκινισε το πολυ καλυτερα.
    θα εκπλαγεις ευχαριστα απο το μεγεθος αυτου που υποβοσκει και τις καθαρες αποψεις του.
    ευχαριστω για ολα και καλα χριστουγενα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλε επειδη εγω ειμαι εκτος πραγματικοτητας κι εσυ εισαι εντος οταν γινει το μπαμ θα φωναξουμε εσενα και τους υπολλοιπους Δυτικομακεδονες να μας σωσετε.Επ ευκαιριας δε ξερω αν το εμαθες αλλα πλεον εισαι Νοτιομακεδονας και οταν ξεπουληθηκε η Μακεδονια δεν ειδα εσενα και τις δικες σου συναναστροφες να σωζετε τιποτα....Καλα Χριστουγεννα σ εσενα και την οικογενεια σου.

      Διαγραφή
    2. μιλησα γι αυτο που υποβοσκει.και την καθαρότητά του..υπομονη.αυτος που θελει να σωθει θα σωθει.και ισως βοηθησει κι αλλους.ακριβως ,δεν ειδες τιποτα.υπομονη.υγεία να εχουμε ολοι μας,και θα δεις.
      εύχομαι να εισαι συνεχεια μακρια απο την γοητεια της μαζας (απογοητευμενος) και παντα με καθαρο μυαλο και ματι.

      Διαγραφή
    3. Πως τον πετσόκοψες έτσι αγοριιιιιι μου ;;;;;;;
      Τρέλα αγόρια ο καιρός φτάνει και θα λογαριαστούμε στο πεδίο όλοι μας…μπράτσαραδες και μη…για την ώρα φορέστε το παμπερς στην μούρη κάντε το μπρατσακι σας σουρωτήρι και μετά τα λέμε…που θιχτήκατε κιόλας! Ο αρθρογράφος αναφέρεται στους νεοέλληνες μην μπερδεύεστε οι ΕλληνοΑλβανοί 3-4 γενιάς…κότες και μάλιστα λιράτες ΕΙΜΑΣΤΕ εαυτουληδες…κοινώς ΜΑΛΑΚΕΣ! Αυτά.
      Xx

      Διαγραφή
    4. Κωνσταντίνε γίναν διάφορες διαδηλώσεις σε Αθήνα και Θεσ/νίκη, αλλα τα καθήκια του σύριζα μας πούλησαν με μιά υπογραφή και οικονομικά ανταλλάγματα. (Θυμάμαι αλληλοκατηγόριες Καμμένου - Κοτζιά με κάτι πενήντα εκατομμύρια στη μέση, αλλα οι εισαγγελείς ασχολούνταν με τα του οίκου τους…) Εκεί να πέσει το ανάθεμα, αλλα για όλους θα έρθει η ώρα.
      Capricorn ♑️

      Διαγραφή
  9. Και η πλάκα είναι ότι το άρθρο είναι αναδημοσίευση από το el ...😂😂😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Δημοσθένης δεν έχει λάβει υπ'οψη τους sleeping lions. Όλα στην ώρα τους.
    Επίσης η ώρα που θα ξυπνήσει και ο τελευταίος λοβοτομημενος αυστραλοπιθηκος θα είναι όταν γίνει η εξαυλωση των καταθέσεων. Τότε και μόνο τότε θα σηκωθεί από καναπέδες, κρεβάτια, καρέκλες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ρε παιδια μιλατε για τους ελληνες και την μαλθακοτητα τους.Ξεχνατε ομως οτι καθε λαος στη χωρα του εχει τους αμαχους οι οποιοι ουτε οπλα εχουν ουτε εκπαιδευση.Αρα αυτο ισχυει για ολους τους λαους.Γιατι ομως φαγωνεστε με τους ελληνες?Γιατι τους λιδωρητε?Ποιος εχει συμφερον απο αυτο?Νομιζω ξερετε ποιοι εχουν συμφερον να βριζουν και να μειωνουν τον ελληνα......σωστα κυριοι?Ολα ειναι στρατηγηκη....Μη μασατε..οσοι ειστε ελληνες..να παρατηρητε.....να αφουγκραζεστε...και το κυριοτερο να σταχυολογητε τα παντα...η ετοιμοτητα ειναι κατασταση του μυαλου.....τα μπρατσα ερχονται μετα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εχει δικιο.λαος παρτακηδων,αγραμματων,λοβοτομημενων φθονερων και ρουφιανων.τον πισινο τους κυτταν ολοι και την καλοπεραση τους.οτι τους λειπει σε γνωση και μορφωση το εχουν σε κουτοπονηρια.ζουλαπια οι νεοελληνες και χεστες.αυτος ειναι ο κανονας.οι εξαιρεσεις να σωσουν τον εαυτο τους μονο μπας και η επομενη γενια βγει καλυτερη οταν ξεσποριαστουν οι οι κατοικοι της χωρας των ελληνων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις