«Σκοτεινές» ώρες...Αυτό το «ΜΩΡΟ» έβαλαν δίπλα στην φάτνη του Χριστού

 

Μέλη του Σατανικού Ναού του Ιλινόις

εγκατέστησαν μια έκθεση με θέμα τις γιορτές μέσα στο κρατικό Καπιτώλιο στο Σπρίνγκφιλντ τη Δευτέρα.

“Η φετινή παράδοση σηματοδοτεί μια μεγαλύτερη επείγουσα ανάγκη για το μήνυμα αρμονίας και συμφιλίωσης του Μπαφομέτ”, δήλωσε η Έριν Χέλιαν, η διευθύντρια των επιχειρήσεων εκστρατείας του Σατανικού Ναού, σε δελτίο τύπου .

Η οθόνη, η οποία παρουσιάζει μια βρεφική εκδοχή της «σατανικής θεότητας» Baphomet, του τραγόμορφου «θεού» Βάαλ, η οποία τοποθετήθηκε δίπλα από την χριστιανική σκηνή της γέννησης του Χριστού!

Περιμένουν κάποιον να γεννηθεί μαζί;;;

Η έκθεση προκάλεσε αμέσως κριτική και διαδηλώσεις.

Ο επίσκοπος Thomas Paprocki ανέφερε ότι μια σατανική εμφάνιση “δεν πρέπει να έχει θέση σε αυτό το Καπιτώλιο ή σε οποιοδήποτε άλλο μέρος”, σύμφωνα με το State Journal-Register.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΟΛΑ ΤΟΙΣ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ... ΔΗΛΑΔΗ, ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΟΝ ΠΑΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΜΟΡΦΕΣ; ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΛΑ, ΕΝΩ ΤΑ ΞΕΝΑ ΟΧΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τη μορφη του πανα δεν την εδωσαν ελληνες..ειναι πολλα χρονια εδω..πρωτα διευρωσαν την ελληνικη θρησκεια..μετα μας φεραν αλλη.τωρα θελουν να φερουν κατι αλλο παλι

      Διαγραφή
  2. Προς ανώνυμος.
    Μπράβο ,αλλά θέλω να συμπληρώσω την ήδη σωστή γνώμη σου με μια ερώτηση.Εχετε πάει σε σόου ταχυδακτυλουργών?? Γνωρίζει κανείς γιατί ταο ταχυδακτυλουργικά τελούνται πάντα με όμορφα κορίτσια και αγόρια που βοηθούν στο τρυκ???Μα είναι απλό ,για να σου αποσπάσουν την προσοχή και να κοιτάζεις άλλου οση ώρα ο ταχυδακτυλουργός προσπαθεί να εκτελέσει την εργασία του δηλαδή την εξαπάτηση σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις