ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ...ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ "ΑΨΕΚΑΣΤΟΙ" ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ....!!!

 

Αντίστροφα μετρά πλέον ο χρόνος για τις ανακοινώσεις των έκτακτων μέτρων για τις γιορτές, οι οποίες θα

αφορούν πρωτίστως  τους εμβολιασμένους λόγω της νέας μετάλλαξης «Όμικρον» του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ανακοινώσεις θα γίνουν την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021, που όπως φαίνεται θα αφορούν την υποχρεωτικότητα του rapid test στην εστίαση, όχι μόνο για τους ανεμβολίαστους πολίτες, αλλά και για τους εμβολιασμένους παρά την περίφημη επιχείρηση «Ελευθερία»!

Τα rapid test θα τα πληρώνουν οι πολίτες και θα πρέπει να έχουν διάρκεια 48 ή 72 ωρών και όχι 24 ωρών, προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός στα φαρμακεία.

Να σημειωθεί ότι κάθε Τρίτη συνεδριάζει η υποεπιτροπή των εμπειρογνωμόνων και κάθε Τετάρτη η Ολομέλεια της επιτροπής, η οποία λαμβάνει τις σχετικές αποφάσεις και στη συνέχεια κάνει τις εισηγήσεις στην κυβέρνηση. Ωστόσο, επειδή απομένουν λίγες ημέρες για τα Χριστούγεννα, αναμένεται να συνεδριάσει και η Ολομέλεια την Τρίτη, και αμέσως μετά να γίνουν οι ανακοινώσεις από τον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη.

Υπενθυμίζουμε ότι στην Ελλάδα έχουν επιβεβαιωθεί 26 κρούσματα της παραλλαγής Όμικρον. 



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Να σας αναφερω με επιοφυλαξη την πληροφορια που ηρθε στ αυτια μου και μιλαει για lockdown γυρω στις 8 Ιανουαριου....Ισως γι αυτο να το φερνουν γυρω-γυρω με τα τεστ ωστε να το μπουμπουνισουν στο τελος....Τι να πω....θα δουμε....















ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Sinomosiologe ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ;Η ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΤΟΝΟΥΣ ΣΑΝΟ;ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ;!ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΕΣΟΥΛΕΣ Κ ΤΕΛΟΣ ΤΟΠΕ Ο ΚΟΥΛΟΣ.ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΙ ΝΑΙ ΑΛΛΟΣ "ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ" ΚΡΙΜΑ..Ασε το που μας το ρίχνουν στην ντολτσεβιτα για να παν κι άλλα γιδοβοιδαρα για ΕΝΕΣΟΥΛΕΣ.στα βουνά έφυγαν από τα γιδοπρόβατα και ανέβηκαν τα γιδομασκοβοιδαρα ΤΟΔΑ κ αυτουνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιος θα το εφαρμοση το λοκνταουν ο Στρατος? η Αστυνομια? οι Γιατροι? οι Πολιτικοι? η Πυροσβεστικη? Ο αλλος πηγε εκανε 2 και 3 shotια για να φαει παλι lockdown ???
    ΕΛΕΟΣ!!!
    ΟΛΟΙ ΕΞΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Dr. Robert Malone για τον διευθύνων σύμβουλο της Pfizer Μπουρλά

    https://oimaskespeftoun.blogspot.com/2021/12/dr-robert-malone-pfizer.html


    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά να πάθουν οι αψέκαστοι. Τους έφαγε ο δ(ρ)άκος το μυαλό, οτι είχε απομείνει τελοσπάντων από την μασκοφορία. Καυχιόντουσαν οτι είναι αμόλυντοι και έδειξαν την απίστευτη κακία τους προς εμάς τους "ψεκασμένους". Στο τέλος θα καταργηθούν τα τεστ για τους αμπόλιαστους και θα γίνει "προνόμιο" των μπολιασμένων. Χαχα! Ο Κούλης σας ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις ακόμα!!! Αρίμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις