10 χώρες μόλις έκαναν μια ανησυχητική προσομοίωση καταστροφικών διαστάσεων... Τι στο διάολο έρχεται!

 

Αυτόν τον μήνα το Reuters συνέταξε μια έκθεση που

δεν έτυχε αρκετής προσοχής από το αμερικανικό κοινό. Και φυσικά τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης την αγνόησαν. 

Αλλά τι ακριβώς περιείχε αυτή η έκθεση; Τι θα λέγατε για μια κοινή άσκηση προσομοίωσης δέκα εθνών, του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας σχετικά με την πιθανότητα μιας επερχόμενης καταστροφικής καταστροφής που όμοιά της δεν έχουμε ξαναδεί. 

Τουλάχιστον, έχει περίεργο συγχρονισμό, λαμβάνοντας υπόψη αυτό που βρισκόμαστε τώρα στη μέση. Όλα αυτά και πολλά άλλα σε αυτή την έκθεση... 

 

 

 

 ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Αυτο που μπορω να πω ειναι οτι οσο πιο μεγαλη καταστροφη συμβαινει τοσο πιο πολυ χαιρομαι.Οχι γιατι ειμαι σαδιστης αλλα γιατι πιστευω οτι οσο πιο συντομα συμβουν ολα αυτα τοσο πιο συντομα θα ερθει και η Νεμεσις.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΓΚΕΣΑΡΑ.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΜΑΣ.ΤΟΤΕ Η ΓΚΕΣΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΑ! ΚΟΦΤΑ! ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΑΠΕΖΑΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΜΑΥΤΗΝ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΜΑΞΙ 10 ΚΙΛΑ ΚΡΕΑΣ ΤΟΝ ΜΗΝΑ!!! Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.10 ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ 20 ΤΟΝ ΜΗΝΑ!!! ΠΟΥΚΑΜΙΣΑ ΚΛΠ ΕΝΕΡΓ.ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΣΤΕΓΟΣ.ΤΑΞΙΔΙ ΠΑΝΤΟΥ ΧΛΙΔΗ.ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΜΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΑ.ΚΑΙ ΝΑΝΑΙ ΟΛΟΙ ΦΟΥΛ!ΜΕ ΜΠΕΣΑ ΤΙΜΙΟΙ! ΑΝ ΟΧΙ los poulos..ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ 17.000.000 ΝΤΟΥΚΟΥ. ΓΙΑ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΣ.Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΗΡΕΜΑ ΕΙΡΗΝΗ ΚΛΠ NEMESIS ΔΕΣ ΤΟ ΠΟΔΑΝΑ..siemens!!! WTF?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφού ο διαχειριστής του blog επιτρέπει να δημοσιεύονται ασύντακτα σχόλια, κάτι περισσότερο θα ξέρει. Καλό θα ήταν, βέβαια, να υπάρχει παράλληλη μετάφραση.

      Διαγραφή
    2. Χα χα χα, παράλληλη μετάφραση...

      Κάνε υπομονή, τώρα με τη τεχνητή νοημοσύνη που μας ετοιμάζουν, θα υπάρχει ως επιλογή στο google translate...

      Διαγραφή
    3. Τι έγινε; η Έλλια από το Μακελειό μπήκε στον Συνωμοσιολόγο και άρχισε το spam?

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις