ΤΙ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑ....

curfew

Εδω και μερες

και πρωτος απ ολους ειχα αναφερει οτι ειχα πληροφορια οτι υπαρχει πολυ μεγαλη πιθανοτητα 8-10 του μηνος Iανουαριου να εχουμε lockdown.

Kαποιοι γελουσαν κι ελεγαν οτι αυτα δε γινονται ξανα και οτι θα καταστραφει τελειως η οικονομια....

Ποιος σας ειπε οτι αυτο δεν ειναι το επιδιωκομενο...λεω εγω ο φαντασιοπληκτος....

Όπως δήλωσε ο κ. Σαρηγιάννης σήμερα το πρωί σε συνέντευξή του, όλα τα στοιχεία συγκλίνουν ότι το πρόβλημα θα έρθει πολύ γρήγορα και θα είναι πολύ μεγάλο.

«Εάν υπάρξει καθολικό lockdown από τις 3 Ιανουαρίου θα διαρκέσει έναν μήνα, εάν φτάσουμε στις 16 του μηνός, όταν υπολογίζουμε ότι τα κρούσματα θα είναι και πάλι 6.000 ημερησίως, τότε θα πάει μέχρι τον Μάρτιο» είπε χαρακτηριστικά, τονίζοντας παράλληλα ότι μιλάει με μεγάλη βεβαιότητα.

Κι εγω με μεγαλη βεβαιοτητα το ελεγα και μαλιστα πριν απο αυτον....αλλωστε δεν αποφασιζει αυτος και φυσικα ουτε κι εγω....αλλοι αποφασιζουν....αλλοι....

Καποιος ειχε πει οτι αν ερθει lockdown πριν αλλαξει ο χρονος και μεσα στις γιορτες δεν ειναι καλο....αν γινει μετα την αλλαγη χρονου θα ειναι για καλο....

Περιμενουμε και θα δουμε...

 

 

 

 SINOMOSIOLOGOS

sinomosiologos.blogspot.gr 

 

 

 

 

Σχόλια

  1. Ο στόχος της κυβέρνησης δεν είναι να εξαλείψει την επιδημία, αλλά να τη διαιωνίσει. Γι' αυτό και άφησε ανεξέλεγκτους τους εμβολιασμένους να κυκλοφορούν, ώστε να κολλήσουν ακόμα περισσότεροι.

    Μέσω των εγκλεισμών θα φτωχοποιήσουν τον πληθυσμό και συγχρόνως θα τον εξαναγκάσουν να εθιστεί στην υποταγή.

    Το great reset δεν μπορεί να έρθει από τη μια μέρα στην άλλη, χρειάζεται πρώτα να καλλιεργηθεί το κατάλληλο κλίμα και ο κόσμος να συνηθίσει στη νέα πραγματικότητα/κανονικότητα.

    Το σχέδιο φυσικά είναι παγκόσμιο, οι εξουσιαστές το έχουν μελετήσει πολύ καλά και εκτελούν τις προαποφασισμένες από πριν κινήσεις τους.

    Η πλάκα είναι ότι η μετάλλαξη Όμικρον είναι ένα απλό συναχάκι (όπως λένε και οι γιατροί της Νότιας Αφρικής όπου τη γνώρισαν), αλλά εδώ έχουμε τη λογική του παραλόγου, μη προσπαθούμε να τα εξηγήσουμε με τη λογική.

    Να μιλάτε, να ενημερώνετε, να εξηγείτε, να αφυπνίζετε, όσο μπορείτε, γιατί η μόνη λύση είναι να αφυπνιστεί ο κόσμος, να ξυπνήσουν επιτέλους, γιατί είναι βυθισμένοι στην άγνοια και στη τηλεόραση.

    Όλοι οι μεγαλοπολιτικοί είναι εναντίον μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο πρετεντεράκος ζητά λοκντάουν απο τώρα!!!! Το σκατό στη κάλτσα έχει πάει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε αλλες χωρες εχει γινει πριν τις γιορτες λοκντανι..αν ηταν να γινει για καλο φανταζομαι θα ηταν για ολους..το οτι θελουν να καταστρεψουν τα παντα και να χωσουν με το ζορι αυτα τα κολοενεσια οποιος δεν το καταλαβαινει ειναι αξιος της μοιρας του.και οσο για τις συζητησεις περι τραμπ και φωτεινων κτλπ ο καθενας ας πιστευει οτι νομιζει..το καλυτερο νομιζω που μπορουμε να κανουμε ειναι να προετοιμαζομαστε για ολα.ψυχικα και υλικα οσο μπορουμε..οτι ειναι να γινει θα γινει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΑΓΛΑΝΙΚΗΣ22 Δεκεμβρίου, 2021 21:15

    Από Μάρτιο εως Σεπτέμβριο του 2022 πάντως πάμε στην 6η φάση του σχεδίου του great reset όπως το έχει αποκαλύψει ο Mike Yeadon. Στην φάση αυτή περιλαμβάνεται μεταξύ άλλων η κατάρρευση των τραπεζών και του χρηματοπιστωτικού συστήματος. Μάλιστα ο Γέροντας Νεκτάριος Βιτάλης έχει πει ότι κάποιον Ιούλιο θα είναι η κατάρρευση των τραπεζών. Γενικά αυτό που συνίσταται άν κάποιος θέλει να επιβιώσει α) Να μην κάνει το εμβόλιο όσες υποχρεωτικότητες και να φέρουν. β) Η μετατροπή των αποταμιεύσεων άν υπάρχουν σε χρυσό ή κυρίως σε ασήμι (είναι πολύ φθηνότερο σε σχέση με την σπανιότητά του). γ) Αυτονομία σε τρόφιμα για τουλάχιστον 5-6 μήνες δ) Άν έχει κανείς κάνα χωραφάκι να το ετοιμάσει, καθώς και ζώα, κότες καμμιά κατσίκα κλπ. ε) Φωτοβολταικό σύστημα στο σπίτι το οποίο όσο υπάρχει ΔΕΗ να ρίχνει το παραγόμενο ρεύμα στο δίκτυο με ένα grid inverter, όταν όμως δεν υπάρχει ΔΕΗ να υπάρχουν μεγάλες μπαταρίες και τα κατάλληλα inverters ώστε να δουλεύει ανεξάρτητα. στ) Μία δεξαμενή που να συλλέγει τα νερά της βροχής, με πιεστικό, ώστε το σπίτι να δουλεύει αυτόνομα όταν πέσει ή δηλητηριαστεί το νερό της ύδρευσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. LOCKDOWNIARIDES ΤΣΑΚΟΣΤΕ ΕΝΑ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΑΠΟ ΑΛΗΘΕΙΝΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΗΤΑΝ ΔΥΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ Η ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΛΕΕΙ ΤΑ ΕΞΗΣ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ 1985;ΠΟΥΛΕΓΕ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΒΡΕ ΚΕΦΑΛΑ;ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΟΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑΛΛΑ.ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΑ ΝΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ Η ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΠΟΥ ΛΕΓΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΕΡΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΠΑΡΤΕ ΤΟΥ ΜΙΑ ΠΙΠΑ.ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΟΥΧΟΥΧΙΧΑΑΑ.ΤΗΝ ΘΥΜΑΣΤΕ;ΑΛΗΘΕΙΝΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ενταξη! θα μας δειξουν αυτοι θα δουμε τι θα παθουμε! ΧΛΑΠΑΤΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις