Ακουστε τον καλα....

 

Αυτα που λεει ο συγκεκριμενος ανθρωπος

εγω τα προσυπογραφω ολα....

Μου προκαλουν μεγαλη θλιψη αλλα και ασυλληπτη οργη...

Ηθελα να ηξερα πως γινεται να μη θυμωνουν ολοι....?








SINOMOSIOLOGOS

sinomosiologos.blogspot.gr

Σχόλια

  1. Ολες οι γαλοπουλες στο κοτετσι ( ολοι μας στους καναπεδες για ενημερωση απο τα ΜΜΕξαπατησης )να ανα κραξουν γιατι διαφορετικα συν τω χρονω θα ανα παυθουν οπως ο βατραχος στην κατσαρολα με το νερο στην φωτια......
    Οσοι αντιλαμβανονται τα στοιχειώδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΧΑΊΡΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΆ ΑΥΤΌ ΤΟ ΒΊΝΤΕΟ.
    ΧΡΙΣΤΈ ΜΟΥ.

    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΧΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εδώ και 2 χρόνια έχει ξεκινήσει ένα μακροχρόνιο σχέδιο των Ελίτ για αποπληθυσμό των κατοίκων της γης.
    Οι Ελίτ (όπως αυτοαποκαλούνται) έχουν τη νοοτροπία να θεωρούν ολόκληρη τη Γη (μαζί με ότι έμβιο ή άβιο υπάρχει σ' αυτήν) ως δικό τους οικόπεδο.
    Σκέφτηκαν λοιπόν, ότι αφού μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους και με 1 δις κατοίκους της Γης, γιατί να συνεχίζουν να διατηρούν πάνω σ' αυτήν 7,5 δις ;;;
    Έτσι ενεργοποίησαν το εμβόλιο. Ένα εμβόλιο που περίμενε εδώ και κάποια χρόνια για να ενεργοποιηθεί.
    Όταν έκριναν ότι είναι έτοιμοι για την επίθεση κατά των λαών, έριξαν το παραμύθι με τον μούφα κορωνοϊό, που θα έφερνε το ήδη έτοιμο εμβόλιο.
    Ο κορωνοϊός δεν είναι επικίνδυνος, το εμβόλιο είναι δολοφονικά επικίνδυνο.
    Οι θάνατοι από κορωνοϊό είναι στη πραγματικότητα ιώσεις από ήδη υπάρχοντες κορωνοϊούς, γρίππες, πνευμονίες, ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις κ.α., που σε όλα αυτά κολλάνε τη ταμπέλα "covid 19".
    To εμβόλιο έχει βραχυπρόθεσμα/μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα καταστρεπτικά αποτελέσματα.
    Τα βραχυπρόθεσμα/μεσοπρόθεσμα καταστρεπτικά αποτελέσματα είναι οι θάνατοι και οι ασθένειες που προκαλεί. Ασθένειες που μειώνουν το προσδόκιμο ζωής.
    Μακροπρόθεσμο αποτέλεσμα είναι η ΣΤΕΙΡΟΤΗΤΑ που προκαλεί.
    Οι Ελίτ, αφού το ξεκίνησαν, δεν πρόκειται να κάνουν πίσω. Θα χρησιμοποιήσουν ότι βίαιο, καταπιεστικό και δολοφονικό μέσο διαθέτουν. Εξάλλου όλες οι υπεύθυνες θέσεις παντού είναι αλωμένες, είναι δικές τους, αλλιώς δεν θα το ξεκίναγαν τώρα το σχέδιο.
    Αυτή είναι η κατάσταση και όποιος δεν τη βλέπει είναι τυφλός ή τρώει κουτόχορτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι ένα παράδειγμα : Υπάρχουν κι οι βακτηριακές λοιμώξεις, οι οποίες θεραπεύονται μόνο με αντιβίωση. Όμως αν το αναξιόπιστο τεστ χαρακτηρίσει την ασθένεια ως κορωνοϊό, δεν δίνεται αντιβίωση κι ο ασθενής πεθαίνει.
      Να σημειώσουμε ότι τα φαρμακεία χορηγούν πλέον αντιβίωση μόνον με συνταγή ιατρού. Νομοθεσία που άλλαξε μόλις μερικούς μήνες πριν τη κήρυξη της ασθένειας σε πανδημία.
      Μιλάμε για οργανωμένο σχέδιο σε όλους τους τομείς.

      Διαγραφή
    2. Και κάτι τελευταίο :
      Οι Ελίτ και οι προστατευμένοι τους είτε κάνουν placebo εμβόλια, είτε παίρνουν έτοιμα πιστοποιητικά, χωρίς να πατήσουν καν το πόδι τους σε εμβολιαστικό κέντρο.

      Διαγραφή
  4. "Οι θάνατοι από κορωνοϊό είναι στη πραγματικότητα ιώσεις από ήδη υπάρχοντες κορωνοϊούς, γρίππες, πνευμονίες, ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις κ.α., που σε όλα αυτά κολλάνε τη ταμπέλα "covid 19"."

    Να προσθέσω ότι όλες αυτές οι περιπτώσεις κατέληγαν σε θάνατο λόγω του εσκεμμένα λάθος πρωτόκολλου που εφαρμόζεται.
    Ήθελαν θανάτους για να φοβίσουν τον κόσμο, ώστε μετά αυτός να εμβολιαστεί κι εφάρμοζαν εσκεμμένα λάθος πρωτόκολλα.
    Γι' αυτό και απαγόρεψαν τις νεκροψίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οκ παιδιά αν νομίζετε οτι με το να γράφουμε άρθρα, και βιντεακια, και να κάνουμε και μια πορεία κάθε 15 μέρες θα αλλάξει κάτι συνεχίστε. Τοτε και ο Κολοκοτρώνης έτσι έπρεπε να κανει επανάσταση, να λέει παιδιά κάθε 15 μέρες αντίσταση και τις υπόλοιπες μέρες δούλοι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί εσύ πιστεύεις ότι ο λαός έχει κάποια δύναμη, όταν είναι αφυπνισμένος κατά το 10-20% μόνο ;
      Σήμερα πάλι είδα μια οδηγό, μόνη της στο αυτοκίνητο, να φοράει μάσκα. Ποιος Κολοκωτρώνης να της πει κάτι αυτηνής ;
      Μόνον αν αφυπνιστεί το 80% του λαού μπορεί να αλλάξει κάτι.
      Εδώ οι Αμερικάνοι (το 60% των οποίων έχουν όπλα) και δεν κάνουν τίποτα, γιατί κοιμούνται. Κι έτρεξαν κατά 60-65% να εμβολιαστούν.

      Διαγραφή
    2. Νικόλα δυστυχώς ή ευτυχώς τα τελευταία δέκα χρόνια τουλάχιστον >2010 το DNA του έλληνα είναι αυτό…αυτό έχουμε με αυτό παλεύουμε.
      Παρένθεση η μεγάλη ανατροπή θα γινότανε το 2011 αλλά τότε αν θυμάσαι το ΚΚΕ έκανε τοίχος μπροστά στην Βουλή…τότε έφαγε τις μαπες ο χατζηδακης η συνέχεια γνωστή.
      Θεωρώ πως οτι έγινε στην Ρωσία,Βραζιλία,ΗΠΑ θα γίνει και εδώ μέναν αντίστοιχο Καποδίστρια απλά θα πρέπει να γίνει κάθαρση εκ βαθέων και όχι αναίμακτα…

      Διαγραφή
    3. Είναι όντως χάλια η κατάσταση, θυμάμαι αυτές τις εποχές 2011 περιπου που αναφέρει, τοτε με τα μνημονια κάνανε κάθε εβδομαδα πορεία και απεργίες και δεν άλλαξε τίποτα, αν δεν γίνει παιδιά για μέρες η εβδομάδες απεργία να κλείσουν τα παντα δύσκολα θα αλλάξει κάτι. Πρεπει να μπει φρένο και μάλιστα απότομο

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις