Aπαντήστε άμεσα, κύριε Τσιόδρα. Γιατί στην Ινδία εξαφάνισαν τον Covid με την Ιβερμεκτίνη και καταγράφουν σχεδόν μηδενικά κρούσματα;

tsiodras_epidimiologos_koronoios 

Τα κρούσματα COVID μειώνονται κατακόρυφα στην Ινδία χάρη στους νέους κανόνες που

προωθούν την ιβερμεκτίνη και την υδροξυχλωροκίνη στον τεράστιο πληθυσμό της. Οι 33 περιφέρειες στο Uttar Pradesh της Ινδίας έχουν πλέον απαλλαγεί από το COVID-19, όπως ενημέρωσε η κυβέρνηση την Παρασκευή. Το ποσοστό αποκατάστασης έχει αυξηθεί έως και 98,7% αποδεικνύοντας την αποτελεσματικότητα της ΙΒΕΡΜΕΚΤΙΝΗΣ ως μέρος του “Μοντέλου Ελέγχου του Κόβιντ στο Uttar Pradesh”. Φυσικά, τα μέσα ενημέρωσης δεν θα αναφέρουν ότι η Ιβερμεκτίνη χρησιμοποιείται για τη θεραπεία του COVID-19.

Αυτό το κρατίδιο έχει εκτιμώμενο πληθυσμό 241 εκατομμυρίων ανθρώπων το 2021 και έχει τον υψηλότερο πληθυσμό στην Ινδία.  Αυτό είναι σχεδόν τα δύο τρίτα του πληθυσμού των Ηνωμένων Πολιτειών το 2021 και παρόλα αυτά είναι τώρα ένα κράτος ελεύθερο από COVID-19.

Οι Hindustan Times αναφέρθηκαν σε αυτή τη μεγάλη εξέλιξη:

Το ποσοστό θετικότητας μειώθηκε σε λιγότερο από 0,01%. Το ποσοστό ανάκτησης, εν τω μεταξύ, έχει βελτιωθεί στο 98,7 τοις εκατό. Σύμφωνα με το υγειονομικό δελτίο της πολιτείας, το Uttar Pradesh ανέφερε μόνο 11 νέα κρούσματα Covid-19 και μηδέν θανάτους τις τελευταίες 24 ώρες.

Το India Today ανέφερε επίσης σχετικά στις 31 Αυγούστου

Τα ενεργά κρούσματα στο Uttar Pradesh έχουν μειωθεί σε 269, ενώ το ποσοστό των ενεργών κρουσμάτων σε σχέση με το σύνολο των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων είναι 0 τοις εκατό.

Τα νεα κρούσματα Covid-19 στην πολιτεία παρέμειναν κάτω από 100 για 50 συνεχόμενες ημέρες.

Από τα 1.87.638 δείγματα που εξετάστηκαν το τελευταίο 24ωρο, 21 βρέθηκαν θετικά. Την ίδια περίοδο, άλλοι 17 ασθενείς ανάρρωσαν από τη λοίμωξη, προσθέτοντας στην ανάρρωση πάνω από187,638  ατόμων μέχρι στιγμής.

Το Uttar Pradesh είναι το πρώτο κρατίδιο στην Ινδία που χρησιμοποιεί την ιβερμεκτίνη νωρίς και προληπτικά σε όλες τις οικογενειακές επαφές. Και αυτό το κρατίδιο είναι ένα από τα πέντε χαμηλότερα κρούσματα COVID από όλα τα κρατίδια της Ινδίας παρά το γεγονός ότι έχει μόνο ένα χαμηλό ποσοστό εμβολιασμού 5,8% πλήρως εμβολιασμένων σε σύγκριση με τις ΗΠΑ που έχουν 54% πλήρως εμβολιασμένων.

Τόσο στο Uttar Pradesh όσο και στο Δελχί παρατηρήθηκε απίστευτη μείωση των κρουσμάτων COVID-19 επειδή χρησιμοποιούν την ιβερμεκτίνη έγκαιρα και προληπτικά. Ενώ η Κεράλα, ένα μικροσκοπικό κρατίδιο που βρίσκεται στη νότια Ινδία και εξαρτάται υπερβολικά από τα εμβόλια και λιγότερο από την ιβερμεκτίνη, έχει αναφέρει σημαντική αύξηση των κρουσμάτων COVID-19. Λάβετε υπόψη ότι το Uttar Pradesh έχει οκτώ φορές μεγαλύτερο πληθυσμό από την Κεράλα.

Περισσότερες πληροφορίες για τις υποθέσεις COVID- 19 της Κεράλα στο The Desert Review:

“Ενώ η Κεράλα συμπεριέλαβε την ιβερμεκτίνη στην κατευθυντήρια γραμμή της πολιτείας της τον Απρίλιο, περιόρισε τη χρήση της μόνο στην κατηγορία Β – σοβαρές περιπτώσεις ή εκείνες με συναφή ασθένεια, καθιστώντας τη χρήση της πολύ μικρότερη από ό, τι αν επιτρεπόταν η χρήση ήπιων περιπτώσεων. Αυτό σήμαινε ότι επιφυλάχθηκε ως όψιμη θεραπεία, αν χρησιμοποιήθηκε καθόλου.

Τέλος, η Κεράλα εγκατέλειψε εντελώς τη χρήση της ιβερμεκτίνης στις 5 Αυγούστου 2021.

Ο Juan Chamie, ο αναλυτής δεδομένων με έδρα το Κέιμπριτζ, ο οποίος έχει παράσχει γραφική εικόνα και έχει δημοσιεύσει σχετικά με το COVID, έδωσε την απάντησή του στο γιατί τα κρούσματα COVID της Κεράλα έχουν ξεφύγει από τον έλεγχο.

“Η κύρια τρέχουσα εξήγησή μου είναι η έλλειψη έγκαιρης θεραπείας. Το πρωτόκολλο COVID της Κεράλα από τον Απρίλιο του 2021 περιλάμβανε την ιβερμεκτίνη, αλλά όχι ως πρώιμη θεραπεία. Ως αποτέλεσμα, μόνο μια μικρή ομάδα πληρούσε τις προϋποθέσεις, οι ασθενείς της κατηγορίας Β που είχαν παράγοντες υψηλού κινδύνου. Το νέο πρωτόκολλο από τις 5 Αυγούστου είναι ακόμη χειρότερο. Αφαίρεσαν την ιβερμεκτίνη (εντελώς)”.

Παρά την εκτεταμένη προσπάθεια των μέσων ενημέρωσης και του ΠΟΥ να πείσουν τον κόσμο ότι η Ινδία απέσυρε την ιβερμεκτίνη επικαλούμενη την DGHS, το ICMR και το AIIMS δεν άλλαξαν τη θέση τους και η ιβερμεκτίνη παραμένει στο εθνικό πρωτόκολλο της Ινδίας.

 

 

Με στοιχεία από το ρεπορτάζ του TGP

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

Σχόλια



  1. Ο Επόπτης Δημόσιας Υγείας Ιάκωβος Τίγκας στον focus fm 103.6 | 14.9.2021
    Sep 14, 2021
    ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΙΑΤΡΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ…..

    https://www.youtube.com/watch?v=D5dEQlsNJ7o

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Τζέημς Σώντερς έκανε μετάδοση live — στην τοποθεσία ΚΑΤ Νοσοκομειο Αττικης. Κηφισια.

    https://www.facebook.com/james.sonters/videos/452417559218902

    AKOΥΣΤΕ ΤΙ ΤΡΑΒΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥΣ.
    ΤΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΛΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βλεπεις την φατσα του και ''εισπρατεις'' οποια απαντηση θελεις !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις