ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΜΗ

 

Αυτα είναι τα πραγματικά ποσοστά των εμβολιασμένων και οχι αυτα

που σας δείχνουν τα πληρωμένα  βοθροκάναλα ..Δειτε γιατι ΕΧΟΥΝ ΣΚΥΛΙΑΣΕΙ Μητσοτάκης και ολες οι πολιτικές μαριονέτες που εκτελουν ΜΕΙΩΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ!!!

Πιο επίσημα δεν γινεται..Aπο το REUTERS covid 19 Vaccination Tracker..Oι Έλληνες και οι Κυπριοι κρατάνε γερα και δεν αυτοκτονούν ..

Δεν μετατρέπονται σε πατέντες σκλάβων….

Δεν τους βγηκαν οι εκβιασμοί!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

Σχόλια

  1. Καλησπερα Πατριδα !! Εχουν αρχισει τις πιεσεις εδω στον Κεντρικο Καναδα με το μπολι και συγκεκριμενα απο 1 Οκτωμβριου μασκες αποστασεις αποδειξεις οτι δεν εχεις περασει τον ψευτο ιο κλ κλπ .Παρακολουθουμε την Romana Didulo Telegram ανεβαζει συνεχεια για Στρατιωτικο νομο ,οδηγιες και γυρω απο αυτο διαφορες λεπτομερειες .Ο Premier του Saskatchewan Scott Moe εσωσε συνεντευξη σχετικα με αυτο ολο και ειπε πως δωσαμε μεγαλη ανοχη σε αυτους που δεν εχουν εμβολιαστει .Ως εδω δεν θα ανεχτουμε αλλο αυτο αρκετη υπομονη ειχαμε !! Προσπαθω να σας το μεταφρασω οσο το δυνατον καλυτερα !! Φουσκωσανε παλι τα περιστατικα δηθεν με τον ιο .Ανεβασαν τα ποσοστα δηλ.Προφανως θα ειναι απο αυτους που εχουν κανει το μπολι η τα νουμερα ψευτικα !! Πριν απο τεσσερις ημερες αρπαχτηκα ασχημα με μια Καναδη η οποια υποστηριζει ολα αυτα οτι ειναι για το καλο μας κλπ κλπ .Μολις της ανελυσα οσο μπορουσα και οσα προλαβα να της πω για το τι συμβαινει πραγματικα μονο που δεν με ''εφαγε '' η μανταμ !!! Προβατα τελειως μιλαμε για να μην πω κατι αλλο !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχετε μπλεξει κι εσεις εκει με αυτο το τομαρι...

      Διαγραφή
    2. Ιουλιο του 21 ανεβηκε σε Γαλλικο Ιστολογιο εδω στον Καναδα αρθρο που αφορα τον Τζαστιν Καστρο .Ειχαν 2 φωτο μια με τον γνησιο μια με τον κλωνο με διαφορες γραμμες πλαγια στο προσωπο. Του τραβηξαν γραμμες αριστερα φωτο με τον γνησιο δεξια με τον κλωνο .Κατι συνεβει οταν κλειστηκαμε ολοι μεσα στο λεγομενο Lockdown .Αυτο ανεφεραν δεν ειναι ο ιδιος .Εχθες επικοινωνησαμε με εναν Καναδο οπου ο ανθρωπος εχει τα ιδια πιστευω με μας .Ανεφερε οτι ο γνησιος Τζαστιν Καστρο ειναι στο ΓΚΙΤΜΟ και θα τελειωσει συντομα το καθαρμα .Ετσι μας ειπε . Τι να πω παντου κλωνοι ......

      Διαγραφή
  2. ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΘΕΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΠΟ ΜΠΟΛΙ ΑΝ ΕΛΘΟΥΝ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΑΙΟΣ ΟΠΛΟΜΑΧΟΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΣΠΑΘΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις