ΤΟ CDC διαχειριζεται τα προσωπικα δεδομενα των ανεμβολιαστων

 

Το Σάββατο, 11 Σεπτεμβρίου, ο 43χρονος Ντέιλ Όλιβερ από

το Σάντι Χουκ του Κεντάκι, ασχολήθηκε με το τυπικό τελετουργικό του Σαββατοκύριακου-παρακολουθώντας ποδόσφαιρο κολλεγίων στην τηλεόραση-όταν άκουσε ένα χτύπημα στην εξώπορτά του. Μόλις το άνοιξε, βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με δύο απρόσκλητους επισκέπτες, εκπροσώπους του Υπουργείου Υγείας της Κομητείας Έλιοτ. Θελαν να του μιλήσουν για την εμβολιαστική του κατάσταση.

«Επεσε στην προσοχή μας η οικογένειά σας δεν έχει εμβολιαστεί. Μπορούμε να μπούμε; » είπε ένας αξιωματούχος υγείας, σύμφωνα με τον κ. Όλιβερ.

Ο κ. Όλιβερ ζει σε ένα λιτό σπίτι με τη 45χρονη σύζυγό του και την 13χρονη κόρη τους, την οποία έχουν ξεκινήσει την κατ ’οίκον εκπαίδευση ως απάντηση στις δρακόντειες εντολές μάσκας. Ένας εργατικός μηχανικός ντίζελ που εργαζεται 60 ώρες την εβδομάδα, ο κ. Όλιβερ προτιμά να περνά τον περιορισμένο ελεύθερο χρόνο του στο σπίτι με την οικογένειά του, χωρίς ανεπιθύμητες παρεμβάσεις. Είπε  ότι αυτοπροσδιορίζεται ως «ο Τραμπ που υποστηρίζει συνταγματολόγους, συντηρητικούς» που έχει σοβαρές ανησυχίες για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των τρεχόντων εμβολιασμών για τον Covid-19 και τις αντισυνταγματικές εντολές εμβολίου της τρέχουσας διοίκησης.

Η κομητεία Έλιοτ, όπου ζει, είναι μια μικρη κομητεια, μια έντονα δημοκρατική κομητεία με 7.500 ψυχές.

«Τους είπα οτι η λήψη των εμβολιων ή όχι δεν ήταν δουλειά τους και έπρεπε να φύγουν. Αλλά στάθηκαν εκεί και με κοιτούσαν σαν να ήμουν κάποιο είδος ζώου ή κάτι τέτοιο. Ημουν περίεργος και ρώτησα πώς θα ήξεραν αν εγώ και η οικογένειά μου εμβολιαστηκαμε », δήλωσε ο κ. Έλιοτ

Οι υγειονομικοί αξιωματούχοι της κομητείας εκπαιδεύτηκαν κατά την κρίση του Deep State, προφανώς.

Είπαν στον κ. Όλιβερ ότι τα στοιχεία της Απογραφής του 2020 έδειξαν 3 άτομα που ζούσαν στην περιοχη και ότι οι πληροφορίες, σε σύγκριση με τη βάση δεδομένων εμβολιασμού των CDC, απέδειξαν ότι ούτε ο κ. Όλιβερ ούτε η σύζυγος και η κόρη του είχαν εμβολιαστεί για τον Covid-19.

Οι δηλώσεις τους προκαλούν σοβαρή ανησυχία, καθώς το CDC επιμένει ότι δεν διατηρεί βάση δεδομένων εμβολιασμού και μη εμβολιασμένων ατόμων και ισχυρίζεται ότι τα αρχεία εμβολιασμού που λαμβάνει συλλέγονται συνολικά, χωρίς προσωπικές πληροφορίες ταυτοποίησης. Η συνάντηση του κ. Όλιβερ σίγουρα θέτει υπό αμφισβήτηση την ειλικρίνεια του CDC και είναι απλό να δούμε πόσο εύκολα το CDC μπορεί να αποκτήσει την κατάσταση εμβολιασμού ενός ατόμου.

Συνήθως, οι άνθρωποι εμβολιάζονται σε έναν από τους δύο χώρους - είτε σε φαρμακείο είτε σε κέντρο εμβολιασμού. Πριν από το τρύπημα, οι άνθρωποι παρουσιάζουν απόδειξη ταυτότητας - ασφαλιστικές κάρτες και/ή ταυτότητα με φωτογραφία, και τα δύο αποκαλύπτουν διεύθυνση κατοικίας. οι περισσότερες τοποθεσίες μαζικών εμβολιασμών σε πόλεις και νομούς σε όλη τη χώρα απαιτούν απόδειξη παραμονής για να δεχθουν το τρύπημα. Επομένως, οι υγειονομικοί υπάλληλοι της κομητείας μπορούν να καταλάβουν ποιος έχει κάνει και ποιος δεν έχει κάνει εμβόλιο.

Το CDC και οι υγειονομικοί αξιωματούχοι του νομού έλαβαν αρχεία απογραφής του 2020 για να ενισχύσουν τα πρωτόκολλα επιβολής του εμβολιασμού. Οι ερωτηθέντες της Απογραφής του 2020 ρωτήθηκαν πόσοι άνθρωποι κατοικούν σε ένα νοικοκυριό, μια ερώτηση που εμφανίστηκε στην παρεμβατική, δεκαετή έρευνα από την έναρξή της.

«Λυπάμαι που το συμπλήρωσα », είπε ο κ. Όλιβερ. «Δεν είχα ιδέα ότι θα χρησιμοποιηθεί εναντίον μου. Αυτό είναι εγκληματικό ».

Οι υγειονομικοί αξιωματούχοι της κομητείας Έλιοτ, πρόσθεσε ο κ. Όλιβερ, τον κατηγόρησαν ότι είναι «αντι-εμβολιαστής» που θέτει σε κίνδυνο όχι μόνο τη ζωή της οικογένειάς του αλλά και των γειτόνων του που είχαν κάνει εμβόλια Covid-19.

 «Μου είπαν ότι είμαι ένας κίνδυνος για την υγεία για την κοινότητα και ότι αν αρρωστήσω κάποιον, θα μπορούσα να κατηγορηθώ για εγκλήματα. Όταν τους είπα καθάρματα ότι δεν έχω χρόνο να περιμένω σε μια καταραμένη σειρά 12 ωρών για έναν πυροβολισμό, μου είπαν ότι θα στείλουν κάποιον στο σπίτι μου για να μας δώσει το πλάνο. Ο Fuckers είπε εντελώς ότι ο Joe Biden και ο Dr. Fauci θέλουν να το πάρω, για να προστατεύσω άλλους ανθρώπους από τον Covid-19. Άρχισα να κλείνω την πόρτα και τα άσχημα πρόσωπά τους όταν με νευρίασαν πραγματικά », είπε ο κ. Όλιβερ.

Οι υγειονομικοί υπάλληλοι της κομητείας Έλιοτ ρώτησαν τον κ. Όλιβερ για το λόγο που είχε σταματησει την κόρη του από το σχολείο της κομητείας Έλιοτ και επέλεξε να κάνει μαθημα στο σπίτι.

«Είσαι το μόνο άτομο στην περιοχή που έβγαλε την κόρη σου από το σχολείο. Υπάρχει πρόβλημα? Μπορούμε να κανονίσουμε συμβουλές για την οικογένειά σας εάν πιστεύετε ότι το εμβόλιο είναι μη ασφαλές και μπορούμε να στείλουμε CPS για έλεγχο ευεξίας στην κόρη σας - μπορούμε να της μιλήσουμε; "

Ο κύριος Όλιβερ είπε ότι τους έκλεισε αμεσως και δυνατά την πόρτα.

Η ιστοσελιδα είδε πλάνα από κάμερα που επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς του κ. Όλιβερ. Ωστόσο, ζήτησε να παραμείνει εμπιστευτικό προς το παρόν, καθώς προσέλαβε δικηγόρο και σκοπεύει να μηνύσει την κομητεία Έλιοτ για παραβίαση της ιδιωτικής ζωής της οικογένειάς του.

"Κάπως έτσι, όλοι οι γείτονές μου γνωρίζουν ότι δεν είμαστε εμβολιασμένοι τώρα και "μας δειχνουν με το δαχτυλο σε ολη την περιοχη", είπε ο κ. Όλιβερ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις