ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ...ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΚΙΧ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ

 

«Ντροπή σας!

Ο σταυρός θα μολύνει τους ανθρώπους;» - Χαμός σε Αγιασμό στο Αμύνταιο | Rantar

Την αντίδραση του Αρχιμ. Σεβαστιανού Τοπάλη, προκάλεσε η παρέμβαση της Λυκειάρχη του ΓΕΛ Αμυνταίου η οποία παρότρυνε τους μαθητές  να μην βγάλουν την μάσκα για να χαιρετίσουν τον Τίμιο  Σταυρό.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Και λιγα της ειπε .Πριν απο 5 μηνες περιπου σε μια Ελληνικη Ορθοδοξη Εκκλησια στο Τοροντο του Καναδα την ωρα που εκανε την λειτουργια ο γεροντας και επρεπε να κοινωνησει ο κοσμος ξεκινησε με το ιδιο κουταλακι .Φυσικα ολοι εκει μεσα με μασκες ο γεροντας ομως οχι .Μεσα στο πληθος ακουγεται μια γυναικα Ελληνιδα γιατρος να φωναζει εντονα να του κανει παρατηρησεις ειπε ,ειπε....Ο γεροντας δεν αντεξε την εκανε ''σκουπιδι'' .Τελος παντων εγινε θεμα και εφτασε στα αυτια των ανωτερων .Οπου ενας απο αυτους παπας βγηκε στο Ελληνικο καναλι που εχουμε εδω και που ο ιδιος κανει ενα μικρο προγραμμα .Το καναλι λεγεται Odyssey μιλησε για το συγκεκριμενο περιστατικο Νεοταξιτης και αυτος και του εγινε θεμα του γεροντα και ζητησε ο ιδιος ο παπας συγνωμη και ειχε πει να φοραμε μασκες και να ακουμε τους γιατρους και να μην ειμαστε με λιγα λογια αντιθετοι .Τον γεροντα τον ειδαμε μετα απο αρκετο καιρο στην τηλεοραση να κανει λειτουργια !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εύχομαι αυτή η ελληνίδα γιατρός που προσκυνάει την επιστήμη της πάνω απο θρησκεία, να μή μετανοιώσει στην πορεία της ζωής της κ επικαλεστεί τον Θεό που δεν γνώρισε ή που αρνήθηκε. Αλλα η άτιμη η ζωή είναι γεμάτη ειρωνίες και ανατροπές και τότε γινόμαστε γελοίοι στα ίδια τα δικά μας τα μάτια, πόσο μάλλον στα μάτια όσων παρασύραμε στις πεποιθήσεις μας. Της εύχομαι λιγότερη αλαζονεία για το καλό της. Γειά σου ´Αννα, πατριωτάκι μας.
      Capricorn ♑️

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις