ΚΛΑΜΑ "ΕΙΔΙΚΩΝ" ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΑΙΣΜΕΝΩΝ ΤΗΛΕΜΑΙΝΤΑΝΩΝ «Δεν πέτυχε το ΠΕΙΡΑΜΑ των εμβολιασμών» – «Αποτύχαμε, είμαστε κοντά στο τέλος»!

 

Τι κι αν το καλοκαίρι πέρασε και όλοι γύρισαν από τις διακοπές τους; Οι εμβολιασμοί συνεχίζονται να βρίσκονται

«στον πάτο του βαρελιού», πλέον και με κυβερνητική παραδοχή.

Τα άδεια εμβολιαστικά κέντρα πανελλαδικά, παρά τους κυβερνητικούς εκβιασμούς στους ανεμβολίαστους, είναι η καλύτερη απόδειξη.

Εξάλλου «το πείραμα με τους εμβολιασμούς δεν πέτυχε», όπως ομολόγησε (άθελά της;) η παρουσιάστρια της πρωινής ενημερωτικής ζώνης του OPEN, ρωτώντας την Ματίνα Παγώνη.

«Από εδώ και πέρα επειδή ΑΠΟΤΥΧΑΜΕ στον στόχο μας πρέπει να βγούμε τώρα και προχωρούμε. Να έχουμε συνεργεία εμβολιασμού στα σχολεία. Το εμβόλιο να πάει στα παιδιά και όχι τα παιδιά στο εμβόλιο», σημείωσε η πρόεδρος EINAΠ.

«Φτάσαμε σε σημείο παραλογισμού. Εδώ η κατάσταση φαίνεται ότι έληξε. Είμαστε κοντά στο τέλος. Στοιχηματίζω μαζί σας ότι θέλετε. Δηλαδή 2 χρόνια μετά δεν μάθαμε να μην προκαλούμε αντιδράσεις;», ανέφερε ένας εκ των παρουσιαστών μιλώντας σε έντονο ύφος για την «κατάρρευση» των αριθμών των εμβολιασμών.

Δείτε μετά το 2ο λεπτό:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Ας μας διευκρινίσει ο δημοσιογράφος ποιοι ακριβώς είναι οι γκουρού που εμφανίζονται στα καναλια. Ανεπειδεκτοι άπαντες!!!
    Ως προς το "από δω και πέρα πρέπει να λέμε αληθείς", αυτό επιδέχεται πολλές ερμηνείες.
    Αιδως, Αργειοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σουργελο,Η Παγώνη,Πότε βλέπει ασθενεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ´Αμα ασθενής βλέπει την Παγώνη, σίγουρα χρειάζεται άλλη ιατρική ειδικότητα. Το περσινό λοκντάουν έχει επηρεάσει αρνητικά πολύ κόσμο..
      Capricorn ♑️

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις