Το Ψεύτικο Καθεστώς Μπάιντεν Ικετεύει την Κίνα για Χρήματα καθώς Πλησιάζει η Προθεσμία Πληρωμής 30/9

Το ψεύτικο αμερικανικό καθεστώς του απατεώνα «Προέδρου» Τζο Μπάιντεν με μάσκα από καουτσούκ έχει σοβαρό πρόβλημα.  Αντιμετωπίζουν

προθεσμία πληρωμών στις 30 Σεπτεμβρίου, την οποία δεν μπορούν να εκπληρώσουν.  Δεδομένου ότι υπάρχει περίοδος χάριτος δύο εβδομάδων μετά την αθέτηση υποχρέωσης της Αμερικανικής Εταιρείας, αυτό σημαίνει ότι η επανάληψη της κατάρρευσης της αγοράς της 16ης Φεβρουαρίου 2020 αναμένεται γύρω στις 14 Οκτωβρίου.  Γι΄ αυτό το λόγο και η υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ Τζάνετ Γιέλεν προειδοποιεί δημοσίως ότι οι ΗΠΑ θα αθετήσουν το εθνικό χρέος τους τον Οκτώβριο, αναφέρουν πηγές της MI6.  

https://thehill.com/policy/finance/571237-yellen-us-on-track-to-default-on-national-debt-in-october

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο ο «Μπάιντεν» τηλεφώνησε στον Κινέζο πρόεδρο Xi Jinping την περασμένη εβδομάδα.  Όταν απέτυχε να πάρει υποσχέσεις για νέα χρηματοδότηση, τηλεφώνησε το αφεντικό του, η Άνκελα Χίτλερ και της είπαν επίσης ότι τα χρήματα θα έρχονταν μόνο αν η ίδια ορκιζόταν πλήρη υπακοή στην Κίνα, αναφέρουν πηγές της Ασιατικής Μυστικής Εταιρείας.  Δείτε πώς το επίσημο φερέφωνο των Global Times της Κίνας καυχιόταν για τη συζήτηση:

«Η πρώτη τηλεφωνική συνομιλία μεταξύ των δυο ηγετών εδώ και επτά μήνες εν μέσω κλιμακούμενων εντάσεων… που πραγματοποιήθηκε κατόπιν αιτήματος των ΗΠΑ, υπογράμμισε την αυξανόμενη ανησυχία και ανάγκη της Ουάσιγκτον για συνεργασία της Κίνας σε σημαντικά παγκόσμια ζητήματα.»

Η Κίνα είπε στον «Μπάιντεν» ότι «οι ΗΠΑ πρέπει να λάβουν μέτρα για να σεβαστούν τα βασικά συμφέροντα της Κίνας, να απορρίψουν τις αυταπάτες καταστολής της Κίνας» και ο Xi Jinping «κάλεσε την Ουάσιγκτον να αναλάβει ευθύνες να κατευθύνει τους δεσμούς πίσω στο σωστό δρόμο», επίσης «οι ΗΠΑ θα πρέπει να αναλάβουν περισσότερη δράση για να διορθώσουν προηγούμενες λανθασμένες πράξεις και να σεβαστούν τα βασικά συμφέροντα της Κίνας, και να μην περιμένουν από την Κίνα να συνεργαστεί διατηρώντας την ως αντίπαλο».  Σημείωσε επίσης ότι «η κυβέρνηση Μπάιντεν αντιμετωπίζει τεράστιες πιέσεις στο εσωτερικό της χώρας» οπότε δεν πρέπει να «προκαλεί, να συκοφαντεί ή ακόμη και να επιχειρεί να ανατρέψει την πορεία και το σύστημα ενός σοσιαλισμού με κινεζικά χαρακτηριστικά».

Οι Global Times σημείωσαν επίσης ότι «Λίγες ώρες μετά την κλήση μεταξύ Xi και Biden, ο Xi μίλησε επίσης με τη Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ» και την διέταξε «να παροτρύνει την ΕΕ να τηρήσει τις σωστές πολιτικές για την Κίνα». 

https://www.globaltimes.cn/page/202109/1233921.shtml

Ο «Λευκός Οίκος» απάντησε εκδίδοντας την ακόλουθη συγκαλυμμένη απειλή:

«Οι δυο ηγέτες συζήτησαν την ευθύνη αμφότερων των εθνών να εξασφαλίσουν ότι ο ανταγωνισμός δεν θα οδηγήσει σε συγκρούσεις». 

https://www.whitehouse.gov/briefing-room/statements-releases/2021/09/09/readout-of-president-joseph-r-biden-jr-call-with-president-xi-jinping-of-the-peoples-republic-of-china/

Η Κίνα αργότερα απάντησε προτείνοντας την αναγνώριση της τρομοκρατίας ως διεθνούς απειλής και «κοινού εχθρού της ανθρωπότητας».

Η Κοινωνία των Λευκών Δράκων, από την πλευρά της, διαπραγματεύεται μια εναλλακτική λύση στο καθεστώς «Μπάιντεν» με την οικογένεια των Ασιατικών Δράκων που χρησιμοποιεί το avatar του Xi Jinping. Η πρόταση που συζητείται καλεί σε τερματισμό της «τρομοκρατίας» τραβώντας την πρίζα και αφήνοντας ολόκληρο το ψεύτικο καθεστώς των ΗΠΑ να καταρρεύσει. Οι συνομιλίες θα συνεχιστούν αυτή την εβδομάδα μετά από τις διαβουλεύσεις των διαπραγματευτών της οικογένειας των Δράκων με τους πρεσβύτερούς τους σχετικά με την επόμενη κίνηση, αναφέρουν πηγές από την οικογένεια των Δράκων και την Κοινωνία των Λευκών Δράκων.

Σε κάθε περίπτωση, οι πατριώτες στη Δύση πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι είναι ζωτικής σημασίας να ανατραπεί η Χαζαρική Μαφία πριν πουλήσουν τους λαούς της Δύσης λαό σε κινεζική δουλεία.

Όπως είπε ο Αμερικανός Στρατηγός Μάικλ Φλιν την περασμένη εβδομάδα, «Είμαστε στον αγώνα της ζωής μας».  Σημειώνει ότι «δεν υπάρχει κανείς στον Λευκό Οίκο» και συζητήσεις για θέματα όπως «ο Ντόναλντ Τραμπ το 2024» είναι ανοησίες, καθώς «δεν θα υπάρξουν άλλες δίκαιες εκλογές μέχρι να επιλυθεί η εκλογική νοθεία του 2020».  Ο Φλιν σημείωσε επίσης ότι συνεχίζεται η ψυχολογική επιχείρηση επίθεσης εναντίον του αμερικανικού λαού. Προέτρεψε τους πατριώτες να βγουν μπροστά, σημειώνοντας ότι κατά τη διάρκεια των επαναστατικών πολέμων μόνο το 3% του πληθυσμού των 4 εκατομμυρίων των ΗΠΑ πολέμησε.

Έχουμε μια κρίσιμη μάζα στον αμερικανικό στρατό, στις υπηρεσίες πληροφοριών, στις πολιτοφυλακές κ.λπ. που μπορούν να πολεμήσουν σε έναν νέο επαναστατικό πόλεμο. Η νίκη σημαίνει αναγνώριση του πραγματικού εχθρού.  Πρώτα απ ‘όλα, ας δούμε τις ενέργειες του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ και να εξετάσουμε αν το ιππικό εξακολουθεί να έρχεται. Οι σκληροπυρηνικοί τραμπιστές πρέπει να αναρωτηθούν γιατί απέρριψε τον αμερικανικό στρατό όταν του πρόσφερε την ευκαιρία να ανατρέψει την εκλογική κλοπή του 2020.  Δεύτερον, πρέπει να εξηγήσουν γιατί ζητά να εμβολιαστούν όλοι, παρόλο που, όπως σημειώνει ο Φλιν, με «ποσοστό ανάκαμψης 99,5% γιατί περνάμε αυτή την τρέλα».  Θυμηθείτε ότι ο Τραμπ –που προωθεί τα εμβόλια– απέτυχε επίσης να αποκαλύψει την αλήθεια για την 11/9.  Με άλλα λόγια, οι πατριώτες των ΗΠΑ πρέπει να συσπειρωθούν πίσω από τον Φλιν και όχι από τον Τραμπ.

Λοιπόν, ποιος είναι ο εχθρός που πρέπει να στοχεύσουμε;  Το εγκληματολογικό ίχνος, ως συνήθως, δείχνει την Ελβετία και την ομάδα Octagon.  Αυτοί οι άνθρωποι, περίπου γύρω στους 700 υψηλόβαθμους πράκτορες, ελέγχουν το 90% των διεθνικών εταιρειών.  Γνωρίζουμε ότι ο Klaus Schwab (του οποίου η μητέρα ήταν μία Rothschild) της «Μεγάλης Επαναφοράς» του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, αναφέρεται στον Carl von Habsburg. 

https://en.wikipedia.org/wiki/Karl_von_Habsburg

Γνωρίζουμε επίσης ότι οι αδελφοί Agnelli, οι οποίοι μαζί με τους Rothschilds κατέχουν το Economist, αναφέρονται στον Vittorio Emanuele.  Αυτοί είναι οι άνθρωποι που ελέγχουν τον αντικατάσταση του Πάπα Φραγκίσκου με τη λαστιχένια μάσκα που τώρα θέλει όλοι οι άνθρωποι να εμβολιαστούν με σκευάσματα που αλλάζουν το DNA. 

https://en.wikipedia.org/wiki/Vittorio_Emanuele,_Prince_of_Naples

Γνωρίζουμε επίσης ότι το αφεντικό του Μπάιντεν, η Άνγκελα Χίτλερ της Γερμανίας, είναι άλλο ένα μέλος του πολιτικού γραφείου του Octagon Group (πραγματικού ισοδύναμου του “Spectre” του Τζέιμς Μποντ).

Αυτοί οι άνθρωποι καταρρίπτουν τώρα όλα τα εμπόδια προκειμένου να παραμείνουν στην εξουσία.  Γι’ αυτό το λόγο και ο υπηρέτης τους, ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες (θυμηθείτε ότι κανείς δεν τον εξέλεξε), την περασμένη εβδομάδα εξέδωσε μια τρομερή προειδοποίηση ότι ο κόσμος αντιμετωπίζει «μια καταλυτική στιγμή».  Ο Γκουτέρες προειδοποιεί ότι «θεωρίες συνωμοσίας και ψέματα [Οργουελιανή έκφραση για την αλήθεια] τροφοδοτούν βαθιές διαιρέσεις εντός των κοινωνιών».  Καλεί για ένα άμεσο σχέδιο παγκόσμιου εμβολιασμού που θα εφαρμοστεί από μια ειδική ομάδα έκτακτης ανάγκης που θα επενδύσει «50 δισεκατομμύρια δολάρια σε εμβολιασμούς τώρα» και «να ενισχύσει την παγκόσμια διακυβέρνηση της ψηφιακής τεχνολογίας [δηλ. λογοκρισία].»  Ο Γκουτέρες αποκαλύπτει επίσης ότι οι αφέντες του ελέγχουν τις G20, το Οικονομικό και Κοινωνικό Συμβούλιο του ΟΗΕ και τους επικεφαλής διεθνών χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων, συμπεριλαμβανομένου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και της Παγκόσμιας Τράπεζας.

Σε μια ένδειξη του τι είδους ξεδιάντροποι υποκριτές είναι αυτοί οι άνθρωποι, πρότεινε επίσης «παγκόσμια δράση για την αντιμετώπιση της παραπληροφόρησης και των θεωριών συνωμοσίας και την προώθηση των γεγονότων, της επιστήμης και της ακεραιότητας στον δημόσιο λόγο».  Εντάξει Σκατόφατσα, γιατί να μην ξεκινήσουμε παρέχοντας επιστημονικά στοιχεία ότι ο SARS-Cov-2 και ο Covid-19 υπάρχουν πραγματικά, κάτι που κανείς δεν έχει κάνει ακόμα: όπως αποδεικνύεται από πολλαπλές δικαστικές αποφάσεις. 

https://apnews.com/article/technology-health-coronavirus-pandemic-united-nations-covid-19-pandemic-dcabfc7526f46940dc5a992d52737c8b

Τέλος πάντων, αν είστε πατριώτης και θέλετε να προστατεύσετε τους ανθρώπους, πυροβολήστε επί τόπου όποιον πιέζει για εμβόλια που αλλάζουν το DNA να για την ψεύτικη αυτή πανδημία.

Σημειώνουμε ότι σε όλες τις δυτικές χώρες βρίσκεται σε εξέλιξη μαζική εξέγερση κατά της πανδημίας και των εγκληματιών που προωθούν τα εμβόλια.  Ρίξτε μια ματιά στο τεράστιο κοινό των ποδοσφαιρικών αγώνων που φωνάζει «Τζο Μπάιντεν γαμιέσαι» ομόφωνα. 

https://www.zerohedge.com/political/fk-joe-biden-chants-heard-across-us-college-football-stadiums

Άλλοι ψεύτικοι ηγέτες όπως ο Τζάστιν Κάστρο του Καναδά και ο Εμανουέλ Μακρόν της Γαλλίας δεν μπορούν να εμφανιστούν δημόσια από φόβο μήπως γελοιοποιηθούν ή ακόμη και μήπως τους κρεμάσουν επί τόπου.  Γίνονται επίσης απεργίες οδηγών φορτηγών στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Αυστραλία, τις ΗΠΑ και αλλού που στοχεύουν στην επιβολή καθεστωτικής αλλαγής. 

https://www.rt.com/news/534591-paris-clashes-health-pass-protests/

Στο Ηνωμένο Βασίλειο, ο υπουργός Υγείας Sajid Javid λέει ότι δεν θα εισαχθούν τα διαβατήρια για τον Covid και ότι δεν ανέμενε η χώρα να δει άλλα lockdown. 

https://news.trust.org/item/20210912090529-5m6aq

Επίσης, πολλές δικαστικές υποθέσεις κατά της ψεύτικης πανδημίας και των προωθητών εμβολίων αρχίζουν να έχουν αντίκτυπο.  Για παράδειγμα, δικαστήριο του Βερολίνου αποφάνθηκε υπέρ μιας ντισκοτέκ που μήνυσε κατά της απαγόρευσης της πόλης για χορό σε εσωτερικούς χώρους, αναγκάζοντας τη Γερουσία του Βερολίνου να επιτρέψει την επαναλειτουργία των κλαμπ.  Οι New York Times προσπάθησαν να το διαστρεβλώσουν ως μέτρο που εφαρμόζεται μόνο για τους «εμβολιασμένους», αλλά αυτό ήταν ένα κατάφωρο ψέμα.

 

 

Και πιο δραματικά, Γερμανοί εισαγγελείς πραγματοποίησαν έφοδο στα Υπουργεία Δικαιοσύνης όσο και Οικονομικών για «ξέπλυμα χρήματος».  Αυτό είναι ένα σημάδι ότι η μεταπολεμική κατοχή της Γερμανίας πρόκειται να τελειώσει, υπόσχονται οι Γερμανοί πατριώτες. 

https://www.reuters.com/world/europe/german-prosecutors-search-ministries-over-money-laundering-probe-2021-09-09/?utm_source=reddit.com

Στην Ιαπωνία, τα μπαρ και τα εστιατόρια αψηφούν ανοιχτά τις κυβερνητικές εντολές να μην σερβίρουν αλκοόλ και να κλείνουν μέχρι τις 8 μ.μ.  Οι Ιάπωνες γκάνγκστερ έχουν λάβει λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με το πώς η ψεύτικη κυβέρνησή τους προσπάθησε να σκοτώσει τους δικούς τους ανθρώπους χρησιμοποιώντας μολυσμένα εμβόλια Moderna και υποσχέθηκαν να αναλάβουν δράση.  Δεν θα αργήσουν να αναγκαστούν να εγκαταλείψουν τη χώρα οι πληρεξούσιοι της Χαζαρικής Μαφίας, όπως ο Ντέιβιντ Άτκινσον, ο Μάικλ Γκρίνμπεργκ, ο Κερτ Κάμπελ και οι δικοί τους, υπόσχονται οι Ιάπωνες συντηρητικοί.

Υπάρχουν επίσης ενδείξεις ότι Χαζάροι αρουραίοι προσπαθούν να εγκαταλείψουν το πλοίο.  Αυτό παρατηρήθηκε όταν ο επί μακρόν νεκρός «Τζορτζ Σόρος» (ένας πληρεξούσιος του Rothschild) κατήγγειλε τη μετακίνηση του κεφαλαίου της BlackRock στην Κίνα ως ένα «τραγικό λάθος» που θα «έβλαπτε τα συμφέροντα εθνικής ασφάλειας των ΗΠΑ και άλλων δημοκρατιών».

Εκπρόσωπος της BlackRock απάντησε στα σχόλια του Σόρος λέγοντας στο CNBC ότι «οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Κίνα έχουν μια μεγάλη και περίπλοκη οικονομική σχέση», προσθέτοντας ότι «το συνολικό εμπόριο αγαθών και υπηρεσιών μεταξύ των δύο χωρών ξεπέρασε τα 600 δισεκατομμύρια δολάρια το 2020.

https://www.zerohedge.com/markets/blackrock-responds-soros-scathing-op-ed-ray-dalio-also-chimes

Το κινεζικό κυβερνητικό μέσο ενημέρωσης Global Times απάντησε αποκαλώντας τον Σόρος «παγκόσμιο οικονομικό τρομοκράτη». Εφόσον οι Κινέζοι αποκαλούν την «τρομοκρατία» εχθρό όλων των ανθρώπων, μπορείτε να μαντέψετε τι θα συμβεί στη συνέχεια.

Η MI6 λέει «Έχει αναγνωρίσει ο ένας τον άλλο και μάχονται όλοι μεταξύ τους», και προσθέτει «οι Rothschilds είναι κοινή βρωμιά και αυτό είναι γνωστό σε όλο τον κόσμο».

Φυσικά, οι εγκληματίες αυτοί δεν σκοπεύουν να αποχωρήσουν ήσυχα.  Προσπαθούν να κατασκευάσουν ελλείψεις τροφίμων, να ξεκινήσουν πόλεμο με το Ιράν και ένας Θεός ξέρει τι άλλο για να προσπαθήσουν να παραμείνουν στην εξουσία.

Για να σταματήσουμε τις προσπάθειες έναρξης του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, βρισκόμαστε επανειλημμένα στη θέση να προειδοποιούμε τους Ασιάτες πρεσβύτερους ότι η ιρανική ηγεσία εργάζεται για τους ίδιους ανθρώπους για τους οποίους εργάζεται η ισραηλινή ηγεσία:

«Ο Πρόεδρος Ρουχανί και ο υπουργός Εξωτερικών Ζαρίφ είναι αρουραίοι που διενεργούν την προσφορά των αγοριών του Chatham House των Ρότσιλντ  και του Βασιλικού Ινστιτούτου Διεθνών Υποθέσεων.

Ο Ρουχανί πέρασε 6 χρόνια στη Σκωτία για να πάρει το διδακτορικό του στο Νόμο της Σαρία (από τόσα πράγματα), κάνοντας παρέα με τον Τζακ Στρόου και τον Λόρδο Λέβι, μια βαθμίδα κάτω από το Ρότσιλντ.

Ο Ζαρίφ ήταν 20 χρόνια στην Αμερική και πολύ κοντά στον παγκοσμιοποιητή Τζον Κέρι. Λένε ότι το μισό ιρανικό κοινοβούλιο (η πυραμίδα με τα 33 παράθυρα) έχει πράσινη κάρτα των ΗΠΑ.» 

https://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=182314

Φαίνεται επίσης όλο και πιο πιθανό ότι η Χαζαρική Μαφία πρόκειται να κλείσει το διαδίκτυο σε μια μάταιη προσπάθεια να σταματήσει την σε εξέλιξη παγκόσμια αφύπνιση. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μιλούν για μια «μια μοναδική στον αιώνα υπερκαταιγίδα που θα μπορούσε να γκρεμίσει το διαδίκτυο».

 

 

Σε μια τελευταία σημείωση αυτή την εβδομάδα, θα θέλαμε να μοιραστούμε την ακόλουθη επικοινωνία που είχαμε με τον Sean Stone, τον αυτοαποκαλούμενο γιο του σκηνοθέτη Oliver Stone, σχετικά με το θάνατο του Robert David Steele:

«Η έρευνα για το θάνατο του RDS (Robert David Steele) αποκάλυψε ότι δολοφονήθηκε με ένεση επειδή ερευνούσε την υπεξαίρεση 300.000 δολαρίων από τα χρήματά του.  Έχεις αναδειχθεί σε πρόσωπο ενδιαφέροντος.  Τι ξέρεις για όλα αυτά;»

Αυτή ήταν η μη απάντησή του:

«Συνεργάζεσαι με τον Γκόρντον Νταφ; Αν ναι, παρακαλώ ζήτησέ του να επικοινωνήσει μαζί μου ο Τζακ Χαρτ, καθώς θέλω να του μιλήσω για τη δουλειά του…»

Αν κάποιος με ενέπλεκε σε φόνο, να είστε σίγουροι ότι θα απαντούσα.  Θυμηθείτε ότι ο Όλιβερ Στόουν απέδειξε ότι ήταν μια ελεγχόμενη αντιπολίτευση όταν έκανε μια ταινία λέγοντας ότι σχεδόν όλοι συμμετείχαν στη δολοφονία του Προέδρου Τζον Φ. Κένεντι και παρόλα αυτά δεν είπε τίποτα όταν δημοσιευμένα έγγραφα έδειξαν ότι ο Ισραηλινός Πρόεδρος Ντέιβιντ Μπεν Γκουριόν διέταξε τη δολοφονία.

Εν κατακλείδι, ως εδώ παίδες, ο χρόνος για κουβέντες έχει περάσει προ πολλού, εδώ έχουμε πόλεμος. Αυτό σημαίνει σκοτώνεις ή σκοτώνεσαι.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ Η ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΥΤΟΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΧΑΡΙΤΟΣ ΠΕΡΑΣΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ καλό άρθρο Συνωμοσιολόγε, μας έλυσε κάποιες απορίες υψηλά ιστάμενων προσώπων των ΗΠΑ. Μπράβο, συνέχισε έτσι 👍
    Capricorn ♑️

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν φυλακίστηκε τον Ιούνιο του 2006, με ασύνδετες κατηγορίες διαφθοράς (βλ. Παρακάτω, «Σύλληψη και φυλάκιση»), ο Vittorio Emanuele ηχογραφήθηκε παραδεχόμενος ότι έκανε λάθος, [...] "αλλά πρέπει να πω ότι τους ξεγέλασα [τους Γάλλους δικαστές] ", [21] που οδήγησε σε κλήση από την αδερφή του Ντιρκ Χάμερ, Μπίργκιτ, για τον Βιτόριο Εμανουέλε να ξαναδικαστεί στην Ιταλία για τη δολοφονία του αδελφού της. [22]

    Ο Birgit Hamer ανέλαβε έναν μακρύ νομικό αγώνα για να αποκτήσει το πλήρες βίντεο. Δήλωσε: "Αυτό που για εμάς είναι μια εξομολόγηση, είναι καμάρι για αυτόν: γελάει με το γεγονός ότι σκότωσε ένα αγόρι." [23] Η ιστορία του βίντεο διέρρευσε από την αριστοκράτισσα δημοσιογράφο Beatrice Borromeo, [24] που επίσης έγραψε τον πρόλογο για το βιβλίο όπου γινόταν η περιγραφή της δολοφονίας (Delitto senza castigo - έγκλημα ατιμώρητο) από την Birgit Hamer. Ο Vittorio Emanuele μήνυσε την εφημερίδα για συκοφαντική δυσφήμιση, ισχυριζόμενος ότι το βίντεο είχε παραποιηθεί. Το 2015 μια δικαστική απόφαση έκρινε υπέρ της εφημερίδας. [25] Στο Twitter η Borromeo δημοσίευσε: "Vincere una causa è semper piacevole, ma contro Vittorio Emanuele di Savoia la goduria è doppia!" («Το να κερδίζεις μια υπόθεση είναι πάντα ωραίο, αλλά εναντίον του Βίκτωρ Εμμανουήλ της Σαβοΐας η ευχαρίστηση είναι διπλή»), [26] που είχε ως αποτέλεσμα μια διαμάχη στο Twitter με τον γιο του, Emanuele Filiberto. [25]

    Αυτά λέει στο παραπάνω λινκ της Βικιπεδια.

    Δεδομένου ότι ήταν, λοιπόν, αποδεδειγμένα και δηλωμενα καθίκι και κάθαρμα ολκής, το πιο πιθανό είναι να τον έχει πάρει η "σκούπα" από καιρό. Όπως έχει σκουπίσει και τον παπα, τον οποιο αντικαθιστα κάποιο πάππετ-μάππετ.
    Άρα ο Φούλφορντ, ο οποίος... λογικά να το παρουμε,,, θα πρέπει να γνωρίζει κάτι παραπάνω από εναν "μέσο συνομωσιολόγο"... μάλλον μοιράζει παρλαπίπες και σαπουνόφουσκες εν γένει... δηλ παραμύθια, τουρλού τουρλού, μαζί με κάααααποιες αλήθειες. Όχι ξεκάθαρος ο ρόλος του...

    Να κι ένα μικρό βίντεο με τον χαροκαμμένο πατέρα του Ντιρκ. Από το 1995.
    Πόσο επίκαιρο!
    https://www.brighteon.com/0786ce3d-6cb8-43cb-8b24-5f47e04b0867

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις