ΤΡΕΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ!!!

 

Δειτε τι συμβαινει

στον πλανητη....

1) Άγνωστη έκρηξη σε πάρκινγκ της πόλης Al Bab στην Συρία τραυμάτισε 8 ανθρώπους.
 
2) Έκρηξη και πυρκαγιά προκλήθηκαν στο διυλιστήριο Carson στο Λος Άντζελες Καλιφόρνια λίγα λεπτά μετά από τρεις σεισμοί 4.3, 4.6 και 2.9 στην κομητεία Carson.
 
3) Blackout στη Συρία σύμφωνα με το υπουργείο ενέργειας μετά από επίθεση σε αγωγό στην περιοχή Deir Ali αμέσως μετά τη δεύτερη φάλαγγα που πέρασε με καύσιμα με κατεύθυνση το Λίβανο. 33 τόνοι καυσίμων από το Ιράν ταξίδεψαν με πλοίο στη Συρία και από εκεί στο Λίβανο. Πυροβολισμοί και πυρκαγιά σημειώθηκε στο πρατήριο υγρών καυσίμων που παρέλαβε τους 33 τόνους καυσίμων.
 
4)Το Βανουάτου σε επίσημη εκδήλωση ανακοίνωσε την ένταξη της κινεζικής γλώσσας στο εκπαιδευτικό σύστημα. Ο Κινέζος πρέσβης Zhou Haichenh και ο υπουργός παιδείας Samson Samsen έδωσαν τα χέρια τους για το κλείσιμο της συμφωνίας.
 
5) Έκρηξη ενός βυτίου καυσίμων στο Aleppo της Συρίας σκότωσε 8 ανθρώπους και τραυμάτισε άλλους 40 κοντά στην ανατολική πόλη Αλ Μπάντ.
 
6)Ο πρόεδρος του Ελ Σαλβαδόρ Nayib Bukele είπε ΟΧΙ στις αμβλώσεις, ΟΧΙ στο γάμο του ίδιου φύλου και ΟΧΙ στην ευθανασία και ΟΧΙ στις διεθνείς πιέσεις.
 
7) Πέντε υπουργοί του προέδρου Αλμπέρτο Φερνάντεζ της Αργεντινής υπέβαλαν την παραίτησή τους στον πρόεδρο μετά την εκλογική πανωλεθρία. Ο υπουργός εσωτερικών, επιστημών και τεχνολογίας, δικαιοσύνης, περιβάλλον και η υπουργός εμπορίου.
 
8) Πέθανε ο πρώην πρόεδρος της Αλγερίας Abdelaziz Bouteflika που είχε την ηγεσία της χώρας από το 1999 έως το 2019 όταν ο λαός τον έβγαλε από την εξουσία.
 
9) Παρατηρητές και εμπειρογνώμονες από το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Γερμανία επισκέφθηκαν το εκλογικό τμήμα No.1771 στη Μόσχα και σημείωσαν διαφάνεια, ασφάλεια και προσβασιμότητα ψήφου στις εκλογές για την κρατική Δούμα.
 
10)Ο κυβερνήτης του Τέξας διέταξε το κλείσιμο 6 σημείων εισόδου από το Μεξικό στο Τέξας και κάλεσε το τμήμα δημόσιας ασφάλειας και την εθνική φρουρά του Τέξας να αυξήσουν την επιτήρηση κατά μήκος των κρατικών συνόρων του Τέξας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις