Τους «ΞΕΣΚΙΖΕΙ» ο νευροχειρούργος Μπαϊραμίδης (πρώτo by pass εγκεφάλου): Η ελεύθερη βούληση είναι δώρο του ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ

 

Ο νευροχειρουργός Ευρυβιάδης Μπαϊραμίδης είναι ο άνθρωπος που

έκανε την πρώτη by pass εγχείρηση εγκεφάλου σε ελληνικό δημόσιο νοσοκομείο.

Από την 1η Σεπτεμβρίου, βγήκε σε αναστολή επειδή δεν έχει κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Αν και δεν του επιτρέπεται να μπει στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης, αυτός πηγαίνει εκεί καθημερινά και βλέπει τις εξετάσεις των ασθενών, καθισμένος σε ένα παγκάκι!!!

Είναι απίστευτα όσα βιώνει η Ελλάδα!!!

«Η φυσική ανοσία είναι ισχυρότερη των εμβολίων. Όπου υπάρχει απολυτότητα, υποχωρεί η επιστημονικότητα. Στην Ιατρική

τίποτα δεν είναι απόλυτο. Το ενδεδειγμένο σήμερα αύριο μπορεί να αντενδείκνυται. Αμφιβάλλω για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού γιατί διακρίνω μια εμμονή σε απόλυτο βαθμό για την ασφάλεια του εμβολίου, τη στιγμή που καταγράφουμε σοβαρές παρενέργειες, κάποιες φορές και μοιραίες. Σπάνιες; Μπορεί και να συμφωνήσω. Όχι όμως ανύπαρκτες. Χωρίς σοβαρή καταγραφή παρενεργειών ποτέ δεν θα  μάθουμε την επιστημονική αλήθεια.

Μετά από αυτό το νόμο αμφιβάλλω περισσότερο από ποτέ για την αγνότητα των προθέσεων τους. Η αμφιβολία δεν είναι μια ευχάριστη κατάσταση αλλά η βεβαιότητα είναι μια παράλογη κατάσταση. Εμείς θα πορευτούμε με γνώμονα την λογική, την ελεύθερη βούληση και την προσφορά μας στο συνάνθρωπο. Μπορεί τώρα να μας απαγορεύεται να προσφέρουμε τις ιατρικές μας υπηρεσίες. Παρέχουμε όμως με τη στάση μας σε κάποιους τροφή για χλευασμό και σε κάποιους τροφή για προβληματισμό. Δεν θα παραχωρήσουμε ούτε ίχνος από το δικαίωμά μας να αμφιβάλλουμε, να σκεπτόμαστε και να ενεργούμε με ελεύθερη βούληση. Η ελεύθερη βούληση είναι δώρο του Δημιουργού και δεν το πετάμε στην λάσπη για κανέναν, όσο ισχυρός και να είναι», ανέφερε μεταξύ άλλων σε ομιλία του!

Δείτε το βίντεο:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Όποιος αξίζει τον εξαφανίζουν στο λεπτό!
    Αρχίζουμε να υποψιαζόμαστε ότι η πανδημία τους εκτός από παραμύθι τούτου του αιώνος τού απατεώνος, είναι και μία θαυμάσια δικαιολογία για νέους διωγμούς τού Διοκλητιανού.Φαντάσου χαρές οι προθύμως εμβολισθέντες "συνάδελφοι"!Ο άξιος και ο λεβέντης με τα χρυσά χειρουργικά χέρια που σώζουν ζωές ,στο παγκάκι και τα προσκυνημένα πτυχία στις πολυθρόνες και στα τηλεπαράθυρα.Αλήθεια,που είναι τάχα οι ευεργετηθέντες ασθενείς και οι συγγενείς αυτών ;Τι κάθονται και δεν βγαίνουν σύσσωμοι να σταθουν δίπλα του,γύρω του,να κάνουν έναν κύκλο αγάπης,προστασίας,συμπαράστασης,έστω κι αν ο γενναίος γιατρός δεν έδειξε να έχει ανάγκη τέτοιων εκδηλωσεων. Κρίμα!Η χώρα φαίνεται να μετρά παροπλισμό αξίων τέκνων.Ωστόσο και επειδή η κατάσταση λειτουργεί ως ένα ιδιότυπο ζύγι,οι ωραίες ψυχές ,εζυγίσθησαν και ευρέθησαν ακέραιες . Σε τέτοιους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ στηρίζεται ο κόσμος,σε τέτοιες ψυχές αναπαύεται και ο Δημιουργός.Αγαπητέ συνάνθρωπε εύγε!Και να μην ξεχνάμε:ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ...Και πλήθος "ειδικών" θα ψάχνει λαγούμι να κρυφτεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από την μια λες πως φοβάσαι νέες διώξεις θρησκόληπτων και σεχταριστών από τη "νέα Ρώμη" κι από την άλλη νιώθεις ένα μεταφυσικό ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ...

      Έχουμε εδώ δολοφονία της λογικής και διάφανη συναισθηματική αστάθεια.

      Δεν ανήκω στο "μέτωπο της λογικής" των (απέναντι) ηλιθίων. Αυτός ο αλληλοετεροκαθορισμός των ηλιθίων (ψεκασμένων και "λογικών") έχει κουράσει. Είναι αδιέξοδο.

      Είμαι ελεύθερος το φρόνημα πολίτης κι όχι δούλος του θεού (ή των θεών) που μου παραχώρησαν ελευθερία της βούλησης.

      Το φρόνημα παράγει αξιοπρεπείς ανθρώπους και ήρωες αν χρειαστεί. Η "ελεύθερη" βούληση παράγει "χρήσιμους ηλιθιους" των εξουσιών και αιώνια θύματα.

      Καλή σφαγή στο Κολοσσαίο εύχομαι, σε όλους τους ψεκασμένους. Σαν Έλληνας θα απολαύσω την βρώμικη δουλειά των Ρωμαίων από την εξέδρα.

      Ένας ένθεος άθρησκος!

      Διαγραφή
  2. 1000 ΕΥΓΕ ΓΙΑΤΡΕ ΤΙΜΑΣ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΣΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια Γιατρέ!!!!
    Τέτοιους Γιατρους θέλουμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΥΓΕ ΕΥΡΥΒΙΑΔΗ !! ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΣΟΥ. Η ΝΕΑ ΣΑΜΨΟΥΝΤΑ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΑ. ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγχαρητήρια Γιατρέ!!!! Η Ν.Σαμψουντα σε χαιρετα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις