ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ....!!!

Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος: Δέκα γεγονότα σχετικά με την ρύπανση της  ατμόσφαιρας - Έμβολος 
 
Δειτε τι συνεβει στον πλανητη τις τελευταιες 2 ημερες...
 
1) Μαζική πυρκαγιά ξέσπασε στο νοσοκομείο St. John's Episcopal Hospital στην περιοχή Rockaway του Queens της Νέα Υόρκης.
 
2)Ο Πάπας Φραγκίσκος υποδέχθηκε την γιγάντια κούκλα Αμάλ στο Βατικανό.
 
3)Η ηγεσία του Ισλαμικού κόμματος δικαιοσύνης και ανάπτυξης (PJD) του Μαρόκου έχασε τις έδρες του στις βουλευτικές εκλογές όπου πήραν μόνο 12 από τις 395 συνολικά έδρες. Ο ηγέτης του κόμματος Saadedin Otmani παρουσίασε την παραίτησή του όπως και όλα τα υπόλοιπα μέλη του εκτελεστικού επιτελείου και κάλεσε έκτακτη συνεδρίαση της συνέλευσης του κόμματος για τις 18.9.2021.
 
4)Το Ιράν κάλεσε τον επικεφαλή της πυρηνικής επιτήρησης του ΟΗΕ Ραφαέλ Γκρόσι στη Τεχεράνη πρίν την αναμέτρηση με τους διπλωμάτες της δύσης.
 
5) Άγνωστοι άνοιξαν πυρ εναντίον του σπιτιού του αρχηγού της αστυνομίας Jamal Hakroush στην περιοχή Kafr Kanna. Ο Hakroush ήταν επικεφαλής της ομάδας που πολεμάει την εγκληματικότητα στις αραβικές πόλεις και αραβικές κοινότητες του Ισραήλ. Οι πληροφορίες λένε ότι δολοφονήθηκε.
 
6) Πυρκαγιά μετά από έκρηξη σημειώθηκε σε δεξαμενή πετρελαίου στο Donetsk.
 
7) Σε κόκκινο συναγερμό οι περιοχές της νότιας Ισραήλ μετά από επιθέσεις ρουκετών και πυραύλων που εξαπέλυσαν από την Γάζα. Οι σειρήνες ακούγονται στις περιοχές Sha'Ar, Sderot, HaNegev, Nir'Am, Ibim και Gevim.
 
8)Τεράστια έκρηξη σε κτίριο από φιάλη υγραερίου στην πόλη Dalian της Κίνας όπου 8 άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι πέντε τραυματίστηκαν.
 
9) Έκρηξη υγραερίου διέλυσε τη πρόσοψη ενός κτιρίου στην πόλη Yelets της Ρωσίας όπου ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και άλλοι 7 τραυματίστηκαν.
 
10)Ο δικαστής του Μέριλαντ Jonathan Newell 50 ετών έδωσε τέλος στη ζωή του όταν οι ομοσπονδιακοί στρατιώτες έφτασαν στο σπίτι του για να τον συλλάβουν για εκμετάλλευση παιδιων..!!!.
 
11)10 Τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν στην πόλη Manbij της Συρίας μετά από βόμβα σε τούνελ που τοποθέτησαν οι κουρδοσυριακοί μαχητές.
 
12) Αυξάνονται οι βροχές στην περιφέρεια Chongqing της Κίνας ανεβάζοντας τον κίνδυνο να σπάσουν τα φράγματα.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις