ΒΙΝΤΕΟ «φωτιά» για φάρμακο κατά του COVID! Αρνούνται να δοθεί στην Ευρώπη, θέλουν ΜΟΝΟ εμβόλια

 

Έκκληση στους πολίτες να μην λαμβάνουν την ουσία ιβερμεκτίνη, καθώς δεν

αποτελεί θεραπεία για την Covid-19, απευθύνουν συστημικοί γιατροί στις ΗΠΑ και την Ευρώπη.

Η ιβερμεκτίνη είναι φάρμακο που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία πολλών τύπων παρασιτικών λοιμώξεων. Μπορεί να ληφθεί από το στόμα ή να εφαρμοστεί στο δέρμα για εξωτερικές προσβολές.

Στο παρακάτω ρεπορτάζ με αναφορά στον Μάιο του 2021 διαβάζει κανείς εγκωμιαστικά σχόλια, τα οποία παρατίθενται δημοσιογραφικά! Στην Ινδία, σύμφωνα, πάντα με το ρεπορτάζ, η ιβερκταμίνη μείωσε δραστικά τα θύματα COVID.

Αναφέρει ο δημοσιογράφος:

«Η κυβέρνηση του Uttar Pradesh στην Ινδία λέει πως η πρώιμη χρήση της Ιβερμεκτίνης βοήθησε να διατηρηθούν χαμηλοί οι θάνατοι των θετικών στον κορωνοΐό.

 

Στις ΗΠΑ οι αριθμοί αρρώστων ανεβαίνουν, ενώ το πλήρως εμβολιασμένο Ισραήλ παρουσιάζει έναν απ’ τους υψηλότερους ρυθμούς αύξησης ασθενών covid.

Στην Ινδία, οι αριθμοί έπεσαν! Πού; Στο Uttar Pradesh, ένα μέρος που πιθανότατα δεν διαθέτει ούτε τόσο καλό πόσιμο νερό ούτε τόσο καλές εγκαταστάσεις για τουαλέτες και άλλα παρόμοια όπως έχουμε εμείς εδώ στην Αμερική. Και όμως μας έχουν σκίσει!!!!! Τι κάνουμε εμείς;

Απαγορεύεται να χρησιμοποιήσουμε ένα φάρμακο που αξίζει το βραβείο Νομπέλ, επειδή άνθρωποι όπως η Rachel Maddow (σ.σ. οικοδεσπότης αμερικανικού τηλεοπτικού προγράμματος και διεθνίστρια πολιτική σχολιαστής) και άλλοι μεταδίδουν μόνο τις πληροφορίες που θέλει ο Tony Fauci να βγουν προς τα έξω».

Δείτε το βίντεο, καθώς όλο και περισσότερες φωνές συνενώνονται:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις