"Οχι δεν εχω εμβολιαστει"....!!!

 

Ο κύριος πωλητής εμβολίων του Deep State, ο Δρ Anthony Fauci, καυχήθηκε

στους συναδέλφους του στο NIH ότι δεν έχει πάρει και δεν θα πάρει το τρύπημα Covid, είπε ένας πρώην υπάλληλος του NIH που ισχυρίζεται ότι ο Fauci τον απέλυσε προσωπικά τον Ιούνιο για «παραβίαση ή θεωρώντας ότι παραβιάζουν τις συμφωνίες μη αποκάλυψης »που αφορούν πρωτόκολλα εμβολιασμού.

Η πηγή μας, η οποία επιθυμεί να παραμείνει ανώνυμη αυτή τη στιγμή, είπε ότι είχε απολυθει άδικα-αδικαιολόγητα επειδή δεν υπέγραψε ποτέ έγγραφα μη αποκάλυψης σχετικά με τις πολιτικές του Ινστιτούτου για τον Covid-19. Και ο λόγος που δεν υπέγραψε ποτέ είπε τα χαρτιά είναι ότι είχε εργαστεί για το Τμήμα του AIDS της NIH, το οποίο αποκλείστηκε σε μεγάλο βαθμό από τις συναντήσεις για την αντιμετώπιση της πανδημίας Covid-19 και την ανάπτυξη εμβολίων.

Για ευκολία στην ανάγνωση, θα αναφέρεται η πηγή  ως Brian Stowers. Εχει ελεγθει το ιστορικό εκπαίδευσης και απασχόλησης του Stowers και δεν βρήκαμε κανέναν λόγο να πιστεύουμε ότι είχε βεντέτα εναντίον του Fauci ή ότι θα εμπλέκεται στην εξαπάτηση.Τα διαπιστευτήριά του φάνηκαν αψεγάδιαστα. Ως τεχνικός εργαστηρίου επιπέδου 2, το κύριο καθήκον του στο NIH ήταν να περιστρέφει το αίμα μέσω φυγοκέντρησης και να μεταβιβάζει αποτελέσματα στους ανωτέρους του. Τίποτα εξωπραγματικο.

Παρόλο που δεν είχε έκθεση στα δεδομένα του Covid-19, είχε εκτεθεί στην αλαζονεία και την αυταρχική παρουσία του Δρ Anthony Fauci.

«Τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα, ο Fauci έκανε γύρους στα τμήματα. Του άρεσε να βάζει τη μύτη του στις δουλειές όλων, να υποτιμά και να γελοιοποιεί τους ανθρώπους χωρίς να λεει εναν καλό λόγο. Τέλος πάντων, στις 15 Φεβρουαρίου 2021, περίπου δύο μήνες αφότου ο FDA έδωσε άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης στο εμβόλιο της Pfizer, ο Fauci μπαίνει στο τμήμα μας και μας λέει ότι πρέπει να ενθαρρύνουμε τους φίλους και την οικογένειά μας να εμβολιαστούν το συντομότερο δυνατό. Αλλά μας λέει στους εργαζόμενους στο εργαστήριο - ήταν περίπου 9 στο εργαστήριο εκείνη τη στιγμή - να καθυστερήσουμε τον εμβολιασμό μέχρι, όπως είπε, «να δούμε τι θα συμβεί», είπε ο Stowers.

Μια μακρά, άβολη σιωπή ακολούθησε τη δήλωση του Fauci, πρόσθεσε η πηγή μας.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ένας εργαζόμενος στο εργαστήριο ρώτησε τον Fauci γιατί το εμβόλιο ήταν ασφαλές για τους φίλους και την οικογένεια αλλά όχι για τους υπαλλήλους του NIH. 

«Το πρόσωπο του Φάουτσι έγινε κόκκινο. Προφανώς θύμωσε με την ερώτηση. Άρχισε να μας κοροϊδεύει, λέγοντάς μας ότι δεν είμαστε ικανοί να αμφισβητήσουμε την κρίση του. Αν δεν ακολουθούσαμε τις οδηγίες του, θα θέταμε σε κίνδυνο την υγεία των φίλων και της οικογένειάς μας, μας είπε ο Fauci.


Στη συνέχεια, ο Stowers ρώτησε τον Fauci, με σεβασμό, αν είχε εμβολιαστεί.

"Τι είδους ερώτηση είναι αυτή? Όχι ότι είναι δική σας δουλειά, αλλά, όχι, δεν έχω εμβολιαστεί. Και δεν σκοπεύω να είμαι, τουλάχιστον όχι για το επομενο χρονικό διάστημα για να μην πω μπορει και καθόλου ... Αν κάνω το εμβόλιο και αρρωστήσω από αυτό, τότε τι; Είμαι πολύ σημαντικός εδώ για να αναλάβω αυτό το ρίσκο. Είστε κι εσείς όλοι - γι 'αυτό σας λέω να περιμένετε. Αλλά μπορείτε να αντικατασταθείτε. Εγω είμαι αναντικατάστατος. Η διοίκηση με χρειάζεται για να ηγηθώ αυτής της καμπανιας », φέρεται να είπε ο Fauci.

Τέσσερις μήνες αργότερα, απροσδόκητα, ο Stowers έλαβε μια επιστολή απολυσης η οποια  ισχυριζόταν ότι παραβίασε τη ρήτρα εμπιστευτικότητας του Ινστιτούτου. Η ανακοίνωση έφερε τη χειρόγραφη υπογραφή του Fauci.

«Ηξερα ότι η μάχη θα ήταν άσκοπη. Πήρα το πακέτο αποζημιωσης της απολυσης 6 μηνών και σκέφτηκα ότι αυτό θα ήταν αρκετό για να με κρατήσει μέχρι να βρω νέα δουλειά », είπε ο Stowers.

Κλείνοντας, ο Stowers είπε ότι ο Fauci δεν φορούσε ποτέ μάσκα μέσα στις εγκαταστάσεις του NIH, μόνο όταν, ηταν «ξένοι και δημοσιογραφοι».














ΠΗΓΗ







Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις