ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ !!!

Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος: Δέκα γεγονότα σχετικά με την ρύπανση της  ατμόσφαιρας - Έμβολος 

 Δειτε τι συνεβει στον πλανητη

τις τελευταιες ημερες....

1) Τεράστια έκρηξη σημειώθηκε σε συγκρότημα διαμερισμάτων στην περιοχή Dekalb county στο Dunwoody της πολιτείας της Τζόρτζια. Η επιχείρηση διάσωσης βρίσκεται σε εξέλιξη και υπαχθούν πολλούς τραυματίες και εγκλωβισμένοι.
 
2) Σύμφωνα με δηλώσεις του υπουργού πληροφοριών της Υεμένης το αεροδρόμιο Sana'a της χώρας έχει κλείσει λόγω της χρήσης του ως διάδρομος για λαθρεμπόριο όπλων από το Ιράν και τη Χεζμπολάχ του Λιβάνου.
 
3) Σύμφωνα με τον υπουργό των ενόπλων δυνάμεων της Γαλλίας η Ελλάδα αυξάνει την παραγγελία της από 18 σε 24 Dassault-made Rafale Jets.
 
4) Επίθεση με τρία drones φορτωμένα με εκρηκτικά δέχθηκε το αεροδρόμιο Erbil στο Ιράκ.
 
5) Σύμφωνα με τον υπουργό υγείας του Ηνωμένου Βασίλειου Sajid Javid το πράσινο πιστοποιητικό κουνουπιασμού ακυρώνεται.
 
6)Ο πρόεδρος Λουκασένκο συμφώνησε σε ενεργειες για ενταξη της Λευκορωσίας στη Ρωσία.
 
7)Ο Ντόναλντ Τράμπ Τζούνιορ δήλωσε στο Breitbart news ότι σχεδιάζει να πιέσει τον πατέρα του Ντόναλντ Τράμπ να μιλήσει χωρίς περιορισμούς και φιλτράρισμα για τους εξωγήινους και την περιοχή 51.
 
8)Ένα ελικόπτερο της πολιτικής ασφάλειας και διαχείρισης κρίσεων της Γαλλίας έπεσε σε χιονοδρομικό κέντρο στο Villard De Lans με πέντε άτομα πλήρωμα. Ένας σκοτώθηκε και οι άλλοι τραυματίστηκαν.
 
9) Απροειδοποίητη επίσκεψη του να Ντόναλντ Τράμπ στην αστυνομία και την πυροσβεστική της Νέας Υόρκης με αφορμή το 11-S. Από όλους τους σταθμούς της πόλης επέλεξε το 17.
 
10) Κατέρρευσε κτίριο διαμερισμάτων στην πόλη Χόλον του Ισραήλ όπου ζούσαν 36 οικογένειες. Βρίσκονται όλοι ασφαλείς.
 
11)Ο πρόεδρος της Τυνησίας Kais Saied ανακοίνωσε σχέδια για σχηματισμό νέας κυβέρνησης και δήλωσε ότι το σύνταγμα πρέπει να τροποποιηθεί.
 
12)Η γενική εισαγγελία της Αϊτής κάλεσε τον πρωθυπουργό Ariel Henry να έρθει για ανάκριση την ερχόμενη εβδομάδα στο πλαίσιο έρευνας για την δολοφονία του προέδρου Jovenel Moise.
 
13)Το Ιράν και το Ιράκ συμφώνησαν να ακυρώσουν τις απαιτήσεις βίζα μεταξύ των δύο χωρών σε κοινή συνέντευξη τύπου που έδωσαν στην Τεχεράνη.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις