ΥΠΕΞ Κίνας: ΗΠΑ και Ιαπωνία διεξάγουν ένα μυστικό πρόγραμμα ανάπτυξης βιολογικού πολέμου!Aυτοί που ενσπείρουν το σενάριο διαρροής από Wuhan είναι οι ίδιοι που διέδιδαν ψεύδη για δήθεν πυρηνικά όπλα του Ιράκ!!

 

 

O εκπρόσωπος τύπου του Υπουργείου Εξωτερικών της Κίνας o Wang Wenbin κατακεραυνώνει

τις ΗΠΑ και Ιαπωνία πως διεξάγουν ένα μυστικό πρόγραμμα ανάπτυξης βιολογικού πολέμου: Μετά το τέλος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου οι ΗΠΑ στέλνουν ειδήμονες μικροβιολογικού πολέμου στo Fort Detrick της Ιαπωνίας εδώ κι αρκετά χρόνια για να μάθουν για της Ιαπωνίας τον βιολογικό πόλεμο από μέλη-κλειδιά της Μονάδας 731 συμπεριλαμβανομένου του επικεφαλής της Ishii Shiro.Mε διαταγή ν΄αποκτήσουν δεδομένα και ντοκουμέντα επί του Μικροβιολογικού πολέμου της Μονάδας οι ΗΠΑ πλήρωσαν 250.000 γιεν.To ακόμη χειρότερο είναι ότι οι ΗΠΑ απέκρυψαν από τον κόσμο τις ακρότητες της Μονάδας 731 κι έκαναν τον Ishii Shiro έναν σύμβουλο βιολογικού πολέμου στο Fort Detrick.Λαμβάνοντας υπόψην την κατά το παρελθόν εμπλοκή του αμερικάνικου στρατού με τη Μονάδα 731 αναρωτιόμαστε: πότε όλες αυτές οι μυστηριώδεις συγκεκαλυμμένες βιο-στρατιωτικές δραστηριότητες που πραγματοποιούνται από τις ΗΠΑ θα έρθουν στο φως;; Πότε οι ΗΠΑ θα δώσουν στην διεθνή κοινότητα μια εξήγηση;”  


 

 Κι ένα ακόμη καρφί από Κίνα για το σενάριο του Δρ. Φαουστ-ι.”Οι άνθρωποι που υποθέτουν την υπόθεση διαρροής (σσ covid19) εργαστηρίου από το Wuhan είναι οι ίδιοι άνθρωποι που δημιούργησαν τις ψεύτικες πληροφορίες σχετικά με την “απόπειρα απόκτησης πυρηνικών όπλων” του Ιράκ πριν από 19 χρόνια.” Σοβαρό επιχείρημα κατά της αξιοπιστίας….

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Τι να απαντήσει κανείς; Ότι δεν έχουν δίκιο οι Κινέζοι σε αυτό που ισχυρίζονται; Αφού έτσι είναι. Όχι ότι αυτοί είναι αθώες περιστερές. Κάθε άλλο! Ζούμε δυστυχώς σε έναν παγκόσμιο βόθρο. Ένας Θεός ξέρει πως θα καθαρίσει αυτή η βρωμιά.
    Αρίμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι Ιάπωνες είναι ένας ξεχωριστός λαός που κάνει την σημαντική διαφορά!Οι Κορεάτες είναι πιο ουδέτεροι άνθρωποι. Όσο για τους Κινέζους από τους οποίους ξεκίνησε ο ιός το μόνο που έχω να πω είναι πως το Πεκίνο (δηλαδή οι αξιωματούχοι του ) κράτησε μεγαλη μυστικοπάθεια απέναντι στους ίδιους τους πολίτες του με κορύφωση την ανάκριση και τον θάνατο τού Κινέζου οφθαλμίατρου που πρώτος αποκάλυψε τον ιό και την απαγωγή για 2 μήνες του Κινέζου δημοσιογράφου κ.λ.π.Επισης στο αμαρτωλό εργαστήριο της Γιουχάν γινόντουσαν πειράματα με νυχτερίδες από την επικεφαλής τού εργαστηρίου Δρ Σι Ζενγκλή κι η Κινέζα ιολόγος Ξιανγκούΐ Κιού έχει τώρα εξαφανιστεί μαζί με τον ιολόγο άντρα της!Η μυστικότητα τους είναι εμφανής και στην ελλειπή επιστημονική ενημέρωση για τον ιό καιστους γιατρους των άλλων χωρών!Ο πρόεδρος Τραμπ είχε απόλυτο δίκαιο που αποκάλεσε τον ιό Κινεζικό ιό και εναντιώθηκε στον διαπλεκόμενο Φαούτσι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις