Δήλωση-ΒΟΜΒΑ του πρ. συμβούλου του Τράμπ Μάικλ Φλίν: Πραξικόπημα τύπου Μιανμάρ «πρέπει να συμβεί» και στις ΗΠΑ!!!

 Trump pardons former National Security Adviser Michael Flynn | Donald Trump  News | Al Jazeera

Σύμφωνα από

το RT.com, ο εξ απορρήτων του Τραμπ και ε.α. στρατηγός του Στρατού των ΗΠΑ, Μάικλ Φλίν, συγκλόνισε πολλούς, αφού εμφανίστηκε να είναι υπέρ ενος….πραξικοπήματος στην Αμερική σε συνέδριο στο Ντάλας του Τέξας!!!

Μιλώντας σε ένα πλήθος υποστηρικτών του Τραμπ σε μια εκδήλωση που ονομάζεται “Μάζωξη Υπερ Πίστεως & Πατρίδος των Αμερικανών Πατριωτών” (The For God & Country Patriot Roundup), ο Flynn ρωτήθηκε από έναν άγνωστο άντρα «γιατί αυτό που συνέβη στη Μιανμάρ δεν μπορεί να συμβεί κι εδώ».

Για την ιστορία, πραξικόπημα τον Φεβρουάριο φέτος οδήγησε τον στρατιωτικό αρχηγό Min Aung Hlaing να εγκατασταθεί ως ηγέτης της Μιανμάρ, και οι μήνες που ακολούθησαν είδαν εκατοντάδες πολίτες να σκοτώνονται σε βίαιες καταστολές. Χιλιάδες έχουν εγκαταλείψει τη χώρα για να αναζητήσουν καταφύγιο.

Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο …

 

 

 

Στο συνέδριο του Ντάλας, η αναφορά ενός στρατιωτικού πραξικοπήματος κέρδισε επευφημίες από το πλήθος. Ο Flynn απάντησε ότι δεν υπάρχει «λόγος» που δεν θα μπορούσε να συμβεί στις ΗΠΑ, προσθέτοντας ακόμη και ότι «θα έπρεπε να συμβεί», στο οποίο το πλήθος απάντησε ακόμη και πάλι με επευφημίες.

Πλάνα από την φαινομενική έγκριση του πραξικοπήματος του Φλίν έγινε μεγάλο θέμα στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης, που οδήγησε τους Αριστερούς επικριτές να κατηγορήσουν τον πρώην σύμβουλο εθνικής ασφάλειας του Τράμπ ότι προωθεί τη βία και ενδεχομένως και πόλεμο για να αποκατασταθεί ο Τραμπ στο αξίωμά του.

Ο Flynn κατέστησε σαφές στο παρελθόν ότι πιστεύει ότι οι προεδρικές εκλογές του 2020 ήταν δόλιες. Πρότεινε τον Δεκέμβριο ότι ο τότε Πρόεδρος Τραμπ θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει τις «στρατιωτικές του δυνατότητες» για να «ξαναρχίσει» τις εκλογές σε πολιτείες-κλειδιά όπου αμφησβητείται ΑΚΟΜΗ το αποτέλεαμα των εκλογών μετά από τόσους μήνες!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις