Ο ΔΡ. ΑΝΤΟΝΥ FAUCI ΕΚΤΙΘΕΤΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΤΑ ΕΜΑΙΛ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΥΡΕΩΣ Η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ COVID-19 ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο 
 
Η υπόθεση του Δρ. Antony Fauci είναι μόνο η αρχή όσον αφορά στη ΨΕΥΔΟ-ΠΑΝΔΗΜIΑ του COVID-19 -
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "AntifaBook.com @JackPosobiec White House staff are actively discussing an exit strategy for Dr Anthony Fauci following the release of his emails yesterday, per WH official 9:20AM 6/2/21 Twitter Phone"
 
 Έτσι όπως θα είναι και το αποτέλεσμα της επανακαταμέτρησης των ψήφων στην ΑΡΙΖΟΝΑ, σε ότι αφορά στη ΝΟΘΕΙΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ του 2020.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
Τίποτα από ότι γίνεται δεν είναι τυχαίο! Τα πάντα συμβαίνουν στον προγραμματισμένο από την ΣΥΜΜΑΧΙΑ χρόνο, και σίγουρα αναμένονται πολλά.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα και κείμενο που λέει "General Jevon Smith @me think free This photo is from 1981. They knew! DR FAUCI. YOU ARE KÍLLING US"
 
Κατά τα άλλα, όπως αυτός ο ΑΓΙΟΣ Άνθρωπος του Θεού και γιός του ΠΑΤΕΡΑ του ονόματι "ΜΗΤΕΡΑ ΤΕΡΕΖΑ", ανέφερε σε συνέντευξη του, φτανοντας σε σημειο αυτοεξεφτελισμου οτι ποτέ δεν ήταν εναντίον του Προέδρου Τραμπ....!!!
 
Ο Δρ. Fauci είπε:
«Ναι, εννοώ ότι δεν υπάρχει αμφιβολία ότι υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω, που για τον έναν ή τον άλλο λόγο, με δυσαρέστησαν για αυτό που έκανα στην τελευταία διοίκηση, κάτι που δεν ήταν καθόλου αντι-Τραμπ. 
 
 Απλώς ήταν προσπάθεια να παρθούν οι σωστές πληροφορίες, και τα σωστά δεδομένα. Αυτό που δεν φάνηκε να είχαν καταλάβει - Υποθέτω ότι είναι κατανοητό ότι δεν το κατάλαβαν - ότι η επιστήμη είναι μια δυναμική διαδικασία."
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο που λέει "ONIGHT THE FAUCI EMAILS FOX NEWS EVIDENCE PROVES FAUCI LIED AGAIN AND AGAIN channel TUCKER CARLSON •TONIGHT. #FoxNews #Tucker Tucker: Fauci deserves to be under 'criminal investigation'"
 
Όπως ο Tucker(FOX NEWS) πολύ χαρακτηριστικά ανέφερε στην εκπομπή του δημόσια:
 
Ο Fauci αξίζει να υποβληθεί σε «Ποινική Έρευνα»...!!!
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Μέχρι να δράσει η συμμαχία θα έχουν εμβολιασει τον αριθμο που επιθυμούν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υποψιάζομαι ότι η καθυστέρηση της συμμαχίας να δράσει αποφασιστικά σε όλα τα επίπεδα οφείλεται σε κάποιον άσσο ή άσσους που έχει στο μανίκι της η καμπάλ!Κάπου εκβιάζουν,απειλούν με αντίποινα,αλλιώς δεν εξηγείται η εντεινόμενη παγκόσμια εκστρατεία των γενοκτόνων εμβολιασμών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γαμησετα αδερφέ έτσι ακριβώς θα πεθάνουν πολλοί γνωστοί, φίλοι, συγγενείς κρίμα για τις ψυχές τους θα γεμίσουν τα καζάνια του μαυροψυχη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. «Κράτα τους φίλους σου κοντά και τους εχθρούς σου κοντύτερα»
    Ντ.Τράμπ
    Capricorn ♑️

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις