James Comey Στρατιωτικο Δικαστηριο...Ημερα 1

 

Καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ ετοιμάζεται

να αποκατασταθεί ως Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών τον Ιούλιο ή τον Αύγουστο, ο στρατός των ΗΠΑ εντείνει τις προσπάθειές του για την εκδίκαση υποθέσεων εναντίον προδοτών του Deep State των οποίων τα ονόματα εμφανίζονται σε έναν μακρύ κατάλογο σφραγισμένων κατηγοριών όταν ο Τραμπ και ο ενεργός AG Jeffrey Ο Ρόζεν είχαν γράψει αναμένοντας το "στραγγισμα του βαλτου"

 Το τελευταίο ατύχημα του Deep State είναι ο πρώην διευθυντής του FBI James Comey, ο οποίος την Πέμπτη το πρωί κάθισε απέναντι από ένα στρατιωτικό δικαστήριο και άκουσε τον Αντιπρόεδρο John G. Hannink να εξηγεί κατηγορίες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν τον Comey στην αγχόνη για φρικαλεότητες εναντίον εντιμων και νομοταγων αμερικανών πολιτών 


Ο Αντιπρόεδρος Χανίνκ ξεκινησε με μια  επίθεση στον χαρακτήρα του Comey, κατηγορώντας τον ότι διέταξε τους θανάτους αμέτρητων πολιτών στο όνομα των εντολών που εξέδωσε ο πρώην αφέντης του, Μπαράκ Χουσεΐν Ομπάμα. 

Ο Comey, ο αντιπρόεδρος του Hannink δήλωσε στο πάνελ των 3 αξιωματικών, ότι βοήθησε στην ενορχήστρωση των κρυφών προγραμμάτων πολέμου τα οποία στοχεύαν άτομα στη λίστα εχθρών του Ομπάμα. Δείχνει στον πίνακα την ταξινόμηση εσωτερικών εγγράφων FBI που φέρουν την υπογραφή του Comey. Ένα έγγραφο αναγνώρισε τη συμμετοχή του FBI σε εναέρια επιθεση που σκότωσε 16 μέλη μιας πολιτοφυλακής του Κολοράντο που είχαν συγκεντρωθεί για να διαμαρτυρηθούν για το πρόγραμμα εφαρμογης γκιλοτίνας της FEMA κατ εντολη του Ομπάμα.

«Ο Comey είπε στον Ομπάμα ότι οι αεροπορικές επιδρομές ήταν αποτελεσματικά μέσα για να σιγήσουν αυτό που ήταν τότε ένα πολύ ισχυρό κίνημα της αντιπολίτευσης. Και είπε στον Ομπάμα ότι οι γκιλοτίνες θα ήταν πιο αποτελεσματικές από τις σφαίρες για να σιγήσουν άτομα που αντιτίθενται στον πόλεμο του Ομπάμα κατά των Αμερικανων πατριωτων. Ο Comey έγραψε: «Μελέτες έχουν αποδείξει αποδεδειγμένα την αποτελεσματικότητα των γκιλοτίνων στην απόκτηση συμμόρφωσης. Εάν ένας άντρας δει τη γυναίκα του να πυροβολείται, θα εξοργιστεί και θα εκδικηθεί. αν δει το κεφάλι της συζύγου του κομμένο, θα παγωσει από φόβο και θα υποταχθεί. »Ένας κρυφός πόλεμος εναντίον των Αμερικανών. Σπουδές γκιλοτίνας… »είπε ο Αντιπρόεδρος Χανίνκ.

Πλησίασε το εδωλιο, όπου ο Comey κάθοταν μόνος του και κοίταξε τον κατηγορούμενο. "Τι μανιακός είσαι;" ρώτησε.

Ο Comey ρώτησε αν μπορούσε να απευθυνθεί στους Δικαστες. «Από τη στιγμή της σύλληψής μου, έχω πιέστει να εμπλέξω τον Μπαράκ Ομπάμα σε φανταστικές εγκληματικές ενέργειες. Αυτά τα έγγραφα - μερικά είναι κατασκευασμένα, άλλα είναι υποθετικά σενάρια που παίζουν ρόλο που δεν συνέβησαν ποτέ. Ο Μπαράκ είναι καλός άνθρωπος. ήταν πάντα. Ίσως ο καλύτερος πρόεδρος που είχε ή θα έχει ποτέ αυτή η χώρα. Αυτά τα σενάρια που ακούτε - Ο Ομπάμα δεν είχε κανένα ρόλο σε αυτό. Ήταν η Χίλαρι Κλίντον και ο Μπρέναν με τους οποίους συνεργάστηκε το FBI. Αλλά δεν συνέβη ποτέ », εξήγησε ο Comey.

Ο Αντιπρόεδρος Hannink είπε στους Δικαστες ότι ο Comey, ως αξιωματούχος μυστικών υπηρεσιών, είχε εκπαιδευτεί - και είχε εκπαιδεύσει άλλους - για ψέματα. Αδιάφορος από τη παγωμενη ματια του Comey, είπε ότι η υπερβολικη δίψα του Comey και η ακόρεστη όρεξη για εξουσία τον οδήγησαν σε μια βαθιά, σκοτεινή σήραγγα από την οποία δεν θα υπήρχε καμία απόδραση.

«Είναι ενδιαφέρον ότι είστε πρόθυμος να ονομάσετε ανθρώπους που είναι τώρα νεκροί ή σύντομα θα είναι. Γνωρίζουμε ότι ο Ομπάμα τα έκανε όλα αυτά. Κατά την άποψή μας, θα καθίσει τελικά εκεί που κάθεστε τώρα. Και γνωρίζουμε ότι αυτά τα έγγραφα δεν αντιπροσωπεύουν γεγονότα οπως ακριβως εγιναν», δήλωσε ο Αντιπρόεδρος Hannink.

Το σχόλιό του σχετικά με το ρόλο του Comey φάνηκε να χτυπάει ευαισθητες χορδες των Δικαστων, καθώς και τα τρία μέλη κούνησαν ομοιόμορφα το κεφαλι τους όταν χαρακτήρισε τον Comey έναν άοσμο άνθρωπο, ένα μεγαλο κακό για την ανθρωπότητα.

«Ας δούμε πόσο φανταστικό είναι αυτό», είπε.

Μετά από μια σύντομη εισαγωγη, ο Αντιπρόεδρος Χάνινκ καλεσε εναν μάρτυρα που παρευρέθηκε στο δικαστήριο μέσω βιντεοκλήσης. Προσφωνηθηκε ως Derrick White, ένας 22χρονος μαύρος άνδρας που ισχυρίστηκε ότι το 2015 είχε δει την εκτέλεση του πατέρα του στα χέρια «ανδρών που φορούσαν σακάκια FBI και FEMA».

Υπενθύμισε γεγονότα που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια του ιστορικού ξεσπάσματος των πλημμυρών του Τέξας και άλλων νότιων πολιτειων τον Μάιο του 2015.

«Ήμουν μόλις 16 ετών. Εγώ και η μητέρα μου, ζούσαμε σε μια περιοχη νοτιοανατολικά του Χιούστον. Ο πατέρας μου ζούσε στους δρόμους. Είχα μια μικρή δουλειά και μερικές φορές πήγα εκεί όπου ήξερα ότι ο πατέρας μου θα παρέμενε για να του δώσω λίγα δολάρια όταν μπορούσα. Τη νύχτα που εριχνε καταιγιδες ανησυχούσα γι 'αυτόν. Δεν του άρεσε να μένει στα καταφύγια γιατί οι άνθρωποι ζουσαν χειρότερα εκεί. Είπε ότι οι δρόμοι ήταν ασφαλέστεροι. Έπρεπε να γλιστρήσω κρυφα όταν η μητέρα πήγαινε στο κρεβάτι και βρήκα τον πατέρα μου και μερικούς άλλους άστεγους. Του έδωσα 10 δολάρια και επρόκειτο να επιστρέψει στο σπίτι όταν τέσσερα ατομα που φορούσαν σακάκια FBI και FEMA τους είπαν - ο μπαμπάς μου και οι φίλοι του - τους έφεραν σε ενα καταφύγιο και τους εδωσαν φαγητό. Δεν ήθελαν να πάνε, αλλά αυτοί τους ανάγκασαν.Επίσης  είπε ότι οι δρόμοι δεν ήταν ασφαλείς λόγω του καιρού και δεν ήθελαν να είναι υπεύθυνοι αν πνίγουν ή πιαστούν σε ένα τυφωνα. Ένας από αυτούς είπε «τι γίνεται με το παιδί» και ένας άλλος άντρας, υποθέτω ότι ήταν ο υπεύθυνος, είπε «πάρτε τον επίσης». Μας έβαλαν σε αυτό το μίνι λεωφορείο και οδήγησαν και οδήγησαν και οδήγησαν. Και φοβόμουν πολυ».

 Συνέχισε: λεγοντας «Ο πατέρας μου μου είπε να μην ανησυχώ. Λοιπόν, μας οδήγησαν μέχρι τις αποβάθρες της Πόλης του Τέξας όπου υπάρχει αυτό το σκάφος - μια φορτηγίδα σαν πλοίο - και μας έφεραν σε αυτό. Ήταν περίεργο γιατί υπήρχε μόνο ένα φως. Ένας από τους άντρες μου λέει ότι θα καταλαβω γιατί θα είμαι ο τελευταίος. Τράβηξε ένα όπλο, πυροβολεί έναν από τους φίλους του πατέρα μου στο κεφάλι και τον ωθεί στη θάλασσα. Είμαστε όλοι ακινητοι στο όπλο. Μας φέρνουν κάτω από τα καταστρώματα σε ενα δωμάτιο. Δεν υπαρχει τιποτα εκει παρα μονο μια γκιλοτίνα. Ένας άντρας μου λέει ότι πρόκειται να δω τον πατέρα μου να πεθαίνει. Σύντομα, το κεφάλι τους, συμπεριλαμβανομένου του πατέρα μου, μπήκε σε αυτό το γαμημένο μηχάνημα. Φώναξα και παρακάλεσα τον Θεό να μην πεθάνει. Ένας από αυτούς, ο υπεύθυνος, υποθέτω, πρέπει να αισθάνθηκε κάποια ενοχή, γιατί είπε στους άλλους να με αφήσουν. Είπαν ότι κανείς δεν θα με πίστευε ούτως ή άλλως. Και είχαν δίκιο. Η μητέρα μου δεν με πίστευε. Τα ΜΜΕ δεν με πίστεψαν. Κανείς δεν με πίστευε. Και έθαψα αυτήν την ιστορία για πολύ καιρό. "

 Ο Τζέιμς Κομει ξέσπασε σε γέλια. «Μια φανταστική, κατασκευασμένη ιστορία. Αυτός είναι που αποκαλείτε αξιόπιστο; Ακόμα κι αν ήταν αλήθεια, τι έχει να κάνει με εμένα ή τον Μπαράκ; "

«Έχουν όλα να κάνουν με εσάς. Γνωρίζουμε ότι εσείς και ο διευθυντής FEMA του Ομπάμα, Craig Fugate, εγκρίνατε τα περιγραφόμενα γεγονότα με την ενθάρρυνση του Ομπάμα. Θα διακοψουμε μέχρι αύριο, αλλά σας λέω τώρα ότι έχουμε πρώην υφισταμένους σας που θα καταθέσουν αύριο ».
 

Η μπλοφα , είπε ο Comey στον Αντιπρόεδρο Hannink, ειναι η τελευταία πράξη των απελπισμένων.

«Θα δούμε αύριο», απάντησε ο Αντιπρόεδρος, Hannink, και είπε ότι το δικαστήριο θα συνεχιστεί στις 10:00 π.μ. Παρασκευή.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

 

 

 

 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις