Ο στρατός των Ηνωμένων Πολιτειών συνέλαβε τη Δρ Deborah Birx

 

Ο στρατός των Ηνωμένων Πολιτειών συνέλαβε τη Δρ Deborah Birx, επίσης

γνωστή ως «κυρία κασκόλ», αφού επιβεβαίωσε τις αναφορές ότι αυτή και ο συμμετοχος της στο έγκλημα, ο Δρ Anthony Fauci, είχαν συνωμοτήσει με το CDC για να εξαπατήσουν το κοινό ωστε να πιστεύει ότι οι μάσκες προσώπου ήταν μια αποτελεσματική μέθοδος για τον μετριασμό της εξάπλωσης του Covid-19.

Όπως αναφέρθηκε τον Φεβρουάριο, το όνομα του Birx τέθηκε σε σφραγισμένο κατηγορητήριο αφότου ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ απέκτησε μια μακρά αλυσίδα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μεταξύ της και του Fauci. 

Σε αυτό, η Birx και ο Fauci συζήτησαν εάν οι μάσκες προσώπου μείωσαν την εξάπλωση του Covid-19 και παραδέχθηκαν ο ένας στον άλλο ότι οι μάσκες ήταν εντελώς αναποτελεσματικές για την αποτροπή της εισόδου του Covid-19 στο ανθρώπινο αναπνευστικό σύστημα. Αντιθέτως, αναγνώρισαν ότι η παρατεταμένη «κάλυψη» είχε σοβαρές παρενέργειες στην ανθρώπινη φυσιολογία, ειδικά μεταξύ των παιδιών, των ηλικιωμένων και των ανοσοκατεσταλμένων ατόμων. 

Παρ 'όλα αυτά, η Birx έγραψε σε ένα email στο Fauci ότι «ανεξάρτητα από τη στάση του POTUS, πρέπει να συνεχίσουμε να ενθαρρύνουμε και να επιβάλλουμε την κάλυψη του προσωπου γιατί θα δώσει στους ανθρώπους μια αίσθηση ηρεμίας και θα τους κάνουν να νιώσουν ασφαλείς».!!!

Αυτή η ψευδαίσθηση της ασφάλειας ήταν ένας σημαντικός παράγοντας που συνέβαλε στους θανάτους 15.000 Αμερικανών, σύμφωνα με μια στρατιωτική μελέτη που αξιολόγησε όλους τους φερόμενους θανάτους Covid-19 στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Για παράδειγμα, ένα 13χρονο αγόρι με μασκα ξαφνικά έπεσε νεκρό ενώ έπαιζε ποδόσφαιρο σε υψηλη θερμοκρασία στο Ρίνο της Νεβάδας. Αποδείχθηκε ότι ήταν ασθματικός αλλά δεν είχε λάβει ποτέ κλινική διάγνωση. Η μητέρα του, υποστηρικτής μάσκας, είχε ακούσει την Δρ Birx να λέει στην τηλεόραση ότι οι υπαίθριες δραστηριότητες δεν αποκλείουν τη χρήση μάσκας όταν η κοινωνική απόσταση ήταν αδύνατη. Δεδομένου ότι το ποδόσφαιρο είναι άθλημα επαφής, φοβόταν ότι το παιδί της θα μπορούσε να προσβληθεί από το Covid-19 από άλλο παιδί χωρίς μάσκα, και έτσι ζήτησε από τον γιο της να καλυψει το προσωπο του με μασκα οποιαδήποτε στιγμή ήταν γύρω από άλλα παιδιά. Ο παράλογος φόβος της, σε συνδυασμό με την υστερία της Birx, οδήγησε στο θάνατο του αγοριού. Παρεμπιπτόντως, το CDC ισχυρίστηκε ότι πέθανε από  Covid-19, παρόλο που το αγόρι δεν είχε κανει ποτέ τεστ.

Ένα άλλο παράδειγμα: 

Μια 26χρονη γυναίκα στο Long Island πέθανε μετά από μια σύντομη μάχη με τον ανθεκτικό στη μεθικιλλίνη Staphylococcus aureus, πιο γνωστό ως MRSA, ένα είδος βακτηρίων που τρώνε σάρκα και είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό στα περισσότερα αντιβιοτικά. Ανέπτυξε την ασθένεια, η οποία επιτέθηκε στο πρόσωπό της, επικαλούμενη τις οδηγίες του CDC που επεβαλε ο εργοδοτης της για τη χρηση μασκας. Τα βακτήρια έτρωγαν κυριολεκτικά το πρόσωπό της, αφήνοντάς την αγνώριστη. Πεθανε τρεις ημέρες αργότερα, και το CDC αναφέρει την αιτία θανάτου της ως Covid-19.

Αυτές είναι μόνο 2 από τις 15.000 αξιολογημένες περιπτώσεις.

Μία εμπιστευτική πηγή που εμπλέκεται στον  Πόλεμο του Ντόναλντ Τραμπ εναντιον του βαθεως κρατους είπε: «Μαζί με τον Φάουτσι, ο οποίος σύντομα θα συλληφθεί, το Σώμα του Γενικού Εισαγγελέα του δικαστή των ΗΠΑ θα θεωρήσει την Birx υπεύθυνη για όλα τα θύματα. Είναι μαζική ιατρική κακή πρακτική και μαζική δολοφονία.  ».

Στις 26 Μαΐου, οι απλοί ερευνητές της JAG έφτασαν στο σπίτι της στην Πενσυλβανία όπου η Birx κατοικεί με τον σύζυγό της και την οικογένεια της μεγαλύτερης κόρης τους. Η JAG, ανέφερε η πηγή μας, ενημέρωσε την Μπιρξ ότι τέθηκε υπό σύλληψη με εντολή του στρατού των Ηνωμένων Πολιτειών και σύμφωνα με το άρθρο 252 του νόμου περί εξέγερσης των ΗΠΑ του 1807. Η Birx φανηκε να τα χανει και ο σύζυγός της, ένας δικηγόρος, διαμαρτυρήθηκε για το « παράνομη εισβολή »στο σπίτι τους, λέγοντας ότι ούτε η JAG ούτε ο Donald Trump είχαν εξουσία επί του πολίτη.

Αφου της εβαλαν χειροπέδες και την φυγαδευσαν εξω από το σπίτι, και στην οικογένειά της δωθηκε γραπτη εντολή που τους απαγορευει να συζητήσουν τη σύλληψη της Birx στα μέσα ενημέρωσης και κοινωνικης δικτυωσης . 

Παραβιάζοντας αυτη την εντολή, τους είπε η JAG, θα τους επιβάλει αυστηρή ποινή














ΠΗΓΗ





Σχόλια

  1. Δεν το πιστέψετε κ.Κωνσταντινε .Το τελευταίο διάστημα αναρωτιόμουν που έχει εξαφανιστεί, γιατί δεν εμφανίζεται πουθενά. Λύθηκε η απορία:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν όλα αυτά που αναφέρονται στο άρθρο είναι αληθινά, τότε ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ !
    Ο Στρατός έχει αναλάβει δράση !

    (Το ερώτημα βέβαια για μάς είναι πώς και πότε θα φθάσουν αυτά και στη χώρα μας για τους αντίστοιχους Fauci και Birx. Και μετά να πάρουν σειρά κι οι ανώτεροι τους, που έδωσαν τις εντολές)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις