Ενημέρωση ελέγχου της Αριζόνα

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο 
 
Επικαιροποιημένη ενημέρωση ελέγχου της Αριζόνα: Το 50% των ψηφοφοριών της Κομητείας Maricopa έχουν πλέον μετρηθεί
 
Ο επίσημος λογαριασμός Twitter για την Κομητεία της Maricopa στην Arizona σε ότι αφορά τον έλεγχο ανακοίνωσε ότι έχουν μετρήσει πάνω από το 50 % των ψηφοφοριών από την κομητεία Maricopa. «Καταπληκτικά νέα για τον έλεγχο των εκλογών! Ξεπεράσαμε το 50% των ψηφοφοριών της Maricopa την περασμένη εβδομάδα. 
 
Ο έλεγχος συνεχίζεται! " ανέφεραν οι ελεγκτές. Συνολικά, οι ελεγκτές έχουν μετρήσει πάνω από 1 εκατομμύριο ψηφοδέλτια, που είναι σχεδόν το ήμισυ των περίπου 2 εκατομμυρίων ψηφοφόρων που ελέγχουν από τις προεδρικές εκλογές του 2020. Ο ρυθμός αυξάνεται ραγδαία καθώς έχουν εκπαιδεύσει εκατοντάδες εθελοντές και ετοιμάζονται για μια τρίτη βάρδια την Τρίτη (6/1). Επίσης, έκαναν tweet τη Δευτέρα: 
 
«Ενημέρωση: Η τρίτη βάρδια του εκλογικού ελέγχου Maricopa ξεκινά την 1η Ιουνίου. Ευχαριστώ τους εθελοντές μας απο το Α ώς το Ω! " Οι δημοκράτες δεν ήταν οπαδοί της κομητείας Maricopa, Αριζόνα στις προεδρικές εκλογές του 2020. 
 
Και ένας νομοθέτης πιστεύει ότι τα πράγματα πρόκειται να αποκαλυφθούν περίτρανα .
Ο εκπρόσωπος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος της πολιτείας της Φλόριντα Άντονι Σαμπατίνι ανέφερε στο Twitter ζυγίζοτνας τον έλεγχο στην κομητεία Maricopa τα εξής :
«Το αποτέλεσμα του #ArizonaAudit πρόκειται να συνταράξει την γη. Ετοιμαστείτε!" έγραψε στο Twitter.
Ο έλεγχος είχε πολλές εναλλαγές αυτήν την εβδομάδα. Η πρόεδρος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος της Αριζόνα Kelli Ward έπαθε σοκ με αυτό που είδε ως παρεμπόδιση στην κομητεία Maricopa, σε σχέση με τον εκλογικό έλεγχο της Αριζόνα και τώρα απειλεί να πάρει μέτρα . 
 
«Πρέπει να υπάρξουν συνέπειες», είπε κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης της στο One America News. «Θα μπορούσαν να υπάρξουν συλλήψεις ανθρώπων που αρνούνται να συμμορφωθούν». 
 
Είναι το τελευταίο δράμα που περιλαμβάνει τον έλεγχο των 2,1 εκατομμυρίων ψηφοφόρων στην μεγαλύτερη κομητεία της πολιτείας, το οποίο έχει δείξει ψευδείς ισχυρισμούς ότι οι ψήφοι καταστράφηκαν και θεωρίες συνωμοσίας που ισχυριζόταν ότι τα ψηφοδέλτια τεμαχίστηκαν και καταναλώθηκαν από κοτόπουλα, τα οποία στη συνέχεια σκοτώθηκαν για να καλύψουν τα αποδεικτικά στοιχεία. 
 
Τα σχόλια της Ward προέκυψαν όταν το Ρεπουμπλικανικό Συμβούλιο Εποπτικών Αρχών για την κομητεία Maricopa αρνήθηκε να παραστεί σε συνάντηση την Τρίτη με γερουσιαστές του GOP (Ρεπουμπλικανικού Κόμματος) που είχαν ζητήσει τον έλεγχο. 
 
Το διοικητικό συμβούλιο κάλεσε τον έλεγχο ότι ήταν «ψεύτικος» που διευθύνονταν από «απατεώνες» που έθεσε αμφιβολίες για τη δημοκρατική διαδικασία. Και δεν ήταν η πρώτη φορά που προτάθηκε σύλληψη. 
 
Τον Φεβρουάριο, όταν η κομητεία διαφωνούσε με τον έλεγχο στο δικαστήριο, οι περισσότεροι γερουσιαστές της Ρεπουμπλικανικής Αριζόνα υποστήριξαν ένα ψήφισμα για να περιφρονήσουν το συμβούλιο εποπτών της κομητείας Maricopa και να συλλάβουν εποπτικές αρχές επειδή δεν παραχώρησαν την πρόσβαση στα αρχεία ψηφοφορίας. 
 
Το ψήφισμα απέτυχε, αλλά έδειξε τη νοοτροπία των εκλεγμένων αξιωματούχων που ζήτησαν τον έλεγχο. 
 
Η συνέντευξή της εμφανιστηκε την ίδια ημέρα που ανακαλύφθηκε ότι βρέθηκαν δεδομένα εκλογών που φημολογείται ότι είχαν διαγραφεί. Την Πέμπτη, η υπουργός Εξωτερικών της Αριζόνα Katie Hobbs έστειλε μια επιστολή που ισχυριζόταν ότι οι εκλογικές μηχανές που ελέγχθηκαν από την ομάδα του Cyber Ninja τις τελευταίες εβδομάδες δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιηθούν ξανά.
"Αυτός ο εξοπλισμός είχε πρόσβαση από ερασιτέχνες, μη πιστοποιημένους" ελεγκτές "με μηδενική διαφάνεια. Υποστηρίζω την ακεραιότητα των εκλογών και ως εκ τούτου δεν μπορώ να υποστηρίξω τη συνεχή χρήση αυτών των μηχανών », έγραψε. 
 
Την περασμένη εβδομάδα, το Υπουργείο Δημόσιας Ασφάλειας της Αριζόνα κλήθηκε να ερευνήσει ένα ύποπτο πακέτο που στάλθηκε στο γραφείο της ηγέτης της Γερουσίας της Αριζόνα Karen Fann. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας από τους βοηθούς της Fann άνοιξε μια επιστολή με «άγνωστη λευκή δύναμη» “unidentified white power.” Αυτό είναι σημαντικό επειδή η Fann επιβλέπει τον εκλογικό έλεγχο που πραγματοποιείται στο Maricopa County. Οι δημοκράτες αγωνίζονται για να σταματήσουν τον έλεγχο και να συνεχίσουν να επιτίθενται στους Γερουσιαστές του Ρεπουμπλικανικού Κράτους.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις