Η καταντια της τηλεοπτικης "Μουρμουρας" !!!

 

Μια Ελληνικη σειρα που φαινοταν να

κραταει ψηλα το πηχη …μεχρι σημερα !

Απο σημερα επεσε απαγορευτικο να ξαναδουν τα παιδια αυτη την σειρα και στην συνειδηση και η σειρα αλλα και οι ηθοποιοι επεσαν στον βοθρο … !

Σημερα το επεισοδιο ηταν η απολυτη προπαγανδα , μεσω αποχαυνωσης και υπνωσης , χλευασμος στο δικαιωμα ελευθεριας και επιλογης , ..σημερα ειδαμε μεταμφιεσμενο τον γκεμπελς σαν σεναριογραφο ισως !..

Γιατι καταδικαζω ολη την σειρα και τους ηθοποιους ..; Ο καθενας εχει δικαιωμα να επιλεξει , να αρνηθει , να απομακρυνθει …και οχι να υπακουσει σε κατι που σε λιγο θα κοστισει αλλη μια ζωη !

Βεβαια θα πουν δεν γνωριζαμε …δεν ειναι αποδεκτη καμια δικαιολογια δεν γνωριζα .. δεν ξεβολευτηκες απο την επιφανεια πληροφοριας και την ασφαλεια του ψευτικου κοσμου σου για να ψαξεις και να αμφισβητησεις .. αρα φταις !

Οταν στο αμεσο μελλον αποδειχθει οτι αυτο το εγκλημα ηταν στημενο και οργανωμενο τοτε ολοι οσοι το υποστηριξαν με οποιο τροπο πρεπει να τιμωρηθουν αναλογα …και δεχομαι και το αναποδο …αν εγω κανω λαθος να τιμωρηθω αναλογα !…

Εγω δεν θα ξεχασω κανεναν ηθικο αυτουργο που με την επιρροη που του εχει χαρισει η καριερα του επηρεασε ακομα εναν ηλικιωμενο να παει να κανει την ενεση ευθανασιας !!..

Οι νεκροι των εμβολιων ενος στημενου σχεδιου προπαγανδας , φοβου και τρομου θα γινουν οιτιμωροι σας συντομα !…

Οσοι συμμετειχαν στο σχεδιο μειωσης του πλυθησμου της γης συντομα θα λογοδοτησουν και μεσα σε αυτους ειναι ολοι οσοι με το στομα η το σωμα η το ονομα υπονοησαν την θετικοτητα η παροτρυναν με τον τροπο τους αλλους συνανθρωπους τους να κανουν το απονενοημενο διαβημα του εμβολιασμου!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Αυτό το τελευταίο επεισόδιο της "Μουρμούρας" ήταν εξοργιστικό γιατί φαινόταν καθαρά ότι έκανε μια πλύση εγκεφάλου σαφώς πληρωμένη από κάποιους.
    Ο κόσμος έβλεπε τη Μουρμούρα" για να ξεχάσει για λίγο τα προβλήματά του και αυτοί ανερυθρίαστα κατέστρεψαν και αυτή τη μικρή διαφυγή από την ατμόσφαιρα του ζόφου. Η λύση ήταν να αλλάξουμε κανάλι πριν από το τέλος.Ας είναι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά, τώρα πήρες χαμπάρι ότι η συγκεκριμένη σειρά κάνει προπαγάνδα;;
    Δεν κάνω τον έξυπνο, αλλά εδώ και χρόνια είχα καταλάβει τον αισχρό τρόπο με τον οποίο θέλει να περνάει μηνύματα για πολλά θέματα. Σε όλα είμαι αντίθετος. Δες ένα-ένα τα επεισόδια και θα καταλάβεις. Ευτυχώς, έχω σταματήσει να βλέπω τηλεόραση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αστυνόμος Μπέεεκας02 Ιουνίου, 2021 20:26

    Τί έγινε παιδιά. Κάνουν διαφήμιση στό "δώρο" τής επιστήμης; Από εμένα ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ προτείνει ένα πειραματικό προϊόν, πού υπάρχει, όχι ασήμαντη πιθανότητα νά σού κάνει ζημιά, τρώει άκυρο διά παντός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι εκπληκτικό, είναι εξωφρενικό, ο κόσμος βλέπει ακόμα τηλεόραση !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ....ΕΥΚΟΛΑ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΑΠΙΖΑ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ, ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΙΡΟ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΛΕΩ.
    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΘΥΝΟΝΤΕΣ ΝΟΕΣ, ΛΑΙΜΗΤΟΜΟ ΚΑΤ' ΕΥΘΕΙΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις