Αρχίζει το πανηγύρι. Τι γνώριζε ο Φάουτσι και από πότε το γνώριζε;

Κορωνοϊός – Φάουτσι: Ο ιός είναι πιθανό να προήλθε από «εργαστηριακή  διαρροή» 

Πριν από σχεδόν 50 χρόνια, δύο εμβληματικοί κάτοικοι του Τενεσί έθεσαν το καίριο ερώτημα που οδήγησε στην αποκάλυψη μιας

από τις μεγαλύτερες πολιτικές συγκαλύψεις στην αμερικανική ιστορία. Ο Fred Thompson, τότε σύμβουλος της Επιτροπής Watergate, έγραψε την ερώτηση για τον τότε γερουσιαστή Howard Baker, ο οποίος ρώτησε: “Τι γνώριζε ο πρόεδρος και πότε το γνώριζε;”.

Σήμερα, πρέπει να ρωτήσουμε: Τι γνώριζε ο Δρ. Anthony Fauci και από πότε το γνώριζε;

Τα πρόσφατα δημοσιευμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το αίτημα FOIA του Buzzfeed αποκαλύπτουν κάτι που, για το καλό αυτού του έθνους, ελπίζουμε να μην είναι αλήθεια: ότι ο Δρ Fauci, ο διάσημος ανοσολόγος, μπορεί να γνώριζε για την προέλευση του COVID-19 από τις πρώτες ημέρες της πανδημίας. Την 1η Φεβρουαρίου 2020, πολύ πριν το COVID-19 μαίνεται στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο Fauci έλαβε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τον Dr. Kristian Andersen, ιολόγο από την Καλιφόρνια, ο οποίος ανακάλυψε ένα γονιδίωμα “που δεν συνάδει με τις προσδοκίες της εξελικτικής θεωρίας”.

Άλλα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από την ίδια ημέρα αποκαλύπτουν ότι ο Fauci ίσως ανησυχούσε ότι τα ερευνητικά πειράματα από τη λειτουργία στη Γουχάν θα μπορούσαν ενδεχομένως να συνδεθούν με τη χρηματοδότηση από τον εργοδότη του, τα χρηματοδοτούμενα από τους φορολογούμενους των ΗΠΑ Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας. Ο Fauci κυκλοφόρησε ένα έγγραφο με τους συναδέλφους του σχετικά με την έρευνα για την αύξηση της λειτουργικότητας σε κορωνοϊούς νυχτερίδων, το οποίο είχε συγγράψει κανένας άλλος εκτός από τον Dr. Shi Zhengli, τον επιστήμονα του Ινστιτούτου Ιολογίας της Wuhan που είναι γνωστός για τη διεξαγωγή τέτοιων ερευνών.

Ωστόσο, δημοσίως, ο Fauci απέρριψε επανειλημμένα τις ανησυχίες ότι ο COVID-19 ήταν τεχνητός, παρά το γεγονός ότι είχε προειδοποιηθεί από νωρίς ότι το COVID-19 μπορεί να ήταν κατασκευασμένος.

Εάν ο Fauci υποψιαζόταν στις αρχές Φεβρουαρίου ότι ο COVID-19 θα μπορούσε να έχει διαφύγει από το Ινστιτούτο Ιολογίας της Wuhan, γιατί υποβάθμισε επανειλημμένα αυτή την πιθανότητα και προώθησε την αφήγηση ότι προήλθε από μια υγρή αγορά; Μήπως επειδή το Ινστιτούτο Ιολογίας Wuhan έλαβε χρηματοδότηση 600.000 δολαρίων από το Εθνικό Ινστιτούτο Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων, τον ίδιο τον οργανισμό που διευθύνει ο Fauci;

Είναι ενδιαφέρον ότι ο Δρ Peter Daszak, ο οργανισμός του οποίου διοχέτευσε αυτά τα χρήματα επιχορήγησης από το NIAID στο Ινστιτούτο Wuhan, έστειλε τον Απρίλιο στον Fauci ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, με το οποίο τον ευχαριστούσε “επειδή στάθηκε δημόσια και δήλωσε ότι τα επιστημονικά στοιχεία υποστηρίζουν τη φυσική προέλευση του COVID-19 από τη διαρροή από τη νυχτερίδα στον άνθρωπο και όχι από εργαστηριακή απελευθέρωση από το Ινστιτούτο Ιολογίας Wuhan”. Αυτή η ανταλλαγή ήρθε μόλις λίγες ημέρες αφότου ο Fauci δήλωσε δημοσίως: “Οι μεταλλάξεις που χρειάστηκαν για να φτάσει στο σημείο που βρίσκεται τώρα είναι απολύτως συμβατές με ένα άλμα ενός είδους από ένα ζώο στον άνθρωπο”.

Πρόσφατες αναφορές δείχνουν ότι το Πεκίνο γνώριζε για ο COVID-19 πολύ πριν ειδοποιήσει τον κόσμο. Οι αναφορές αυτές δικαίως εξοργίζουν κάθε Αμερικανό, και ειλικρινά κάθε άνθρωπο σε αυτόν τον πλανήτη, του οποίου οι ζωές έχουν αλλάξει εντελώς τους τελευταίους 15 μήνες. Και τώρα, ανακαλύπτουμε ότι ο κορυφαίος γιατρός της Αμερικής που ηγείται της απάντησής μας στο COVID-19 μπορεί επίσης να γνώριζε για την προέλευση του COVID-19 από την αρχή.

Η πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Νάνσι Πελόζι δημιούργησε πέρυσι την Επιλεκτική Επιτροπή για την Κρίση των Κορωνοϊού για να παρέχει εποπτεία της αντίδρασης του έθνους μας στο COVID-19. Ως ο μοναδικός γιατρός που διορίστηκε στην επιτροπή αυτή από την πρώτη ημέρα, έχω επανειλημμένα παροτρύνει τον Jim Clyburn, τον Δημοκρατικό πρόεδρο της επιτροπής, να διερευνήσει την προέλευση του COVID-19 και τον ρόλο του Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος στη συγκάλυψη της πανδημίας. Ο Clyburn έχει επανειλημμένα αρνηθεί τα αιτήματά μου.

Είναι καιρός να καταθέσει ο Fauci ενώπιον αυτής της επιτροπής ενόρκως και να μας πει την αλήθεια. Είναι καιρός να μάθει ο κόσμος: Τι γνώριζε ο Δρ. Fauci και πότε το γνώριζε;

Ο Mark Green εκπροσωπεί την 7η περιφέρεια του Κογκρέσου του Τενεσί στη Βουλή των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ. Είναι γιατρός, πρώην διευθύνων σύμβουλος στον τομέα της υγείας και βετεράνος των ειδικών επιχειρήσεων του στρατού των ΗΠΑ. Είναι μέλος της Επιλεκτικής Επιτροπής για την κρίση του κορωνοϊού και της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής των Αντιπροσώπων.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

Σχόλια

  1. Zionist Lobby – 1. Singer (Elliott) & Fink (BlackRock) within Gates-Soros in Covid Big Pharma’s Business(GSK & Gilead)

    Στην αριστερή εικόνα εξωφύλλου, οι Zionists Paul Singer του ταμείου Elliott (πάνω) και ο Larry Fink του ταμείου BlackRock (παρακάτω) μαζί με τον Bill Gates (μέτοχος GSK-Pfizer-BioNTech) και τον George Soros (Gilead).

    https://www.gospanews.net/en/2021/04/16/zionist-lobby-1-singer-elliott-fink-blackrock-within-gates-soros-in-covid-big-pharmas-businessgsk-gilead/

    O FAUCI ΕΙΝΑΙ Η ΒΙΤΡΙΝΑ……
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

    .
    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΤΕΣΤ,ΤΩΡΑ……………………..

    LEGAL INFO CANCER – 3:03

    https://newtube.app/user/yandex/dDA4Eoy

    ---------------

    AN IΣXYEI ΑΥΤΟ ,ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΡΕΜΑΣΜΑ…
    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

    CAUTION GRAPHIC VIDEO OVER 18 PCR TESTS Possible Side Effects This Is India – 0:30
    .
    https://newtube.app/user/RemmyJKnowings/6DeRiPS


    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις