ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΝΟΣΗΣΟΥΝ ΒΑΡΙΑ ΑΠΟ COVID-19 AΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ...!!!

 Θετική γνωμοδότηση για μονοκλωνικά αντισώματα που προλαμβάνουν τη νοσηλεία  - ΤΑ ΝΕΑ

Επιβεβαιώνεται με μία ακόμα προσωπική μαρτυρία, και μάλιστα

επιστήμονα Νευροχειρουργού, ο οποίος είχε ασθενήσει από Covid-19, ότι υπάρχει φάρμακο για την αντιμετώπιση της ασθένειας αλλά η κεντρική οδηγία και προκειμένου να μην «αποχαιρετήσουμε» τις αγαπημένες μας μάσκες και κυρίως να κάνουμε τα εμβόλια χωρίς να παρεκκλίνουμε του προγράμματος εμβολιασμού που κάποιοι άλλοι έχουν αποφασίσει για εμάς.

Δείτε το αποκαλυπτική συζήτηση μεταξύ του δημοσιογράφου Νίκου Ξανάλατου στο XANAL web tv και του Νευροχειρουργού Φώτη Τζωρτζίδη, ο οποίος είχε νοσήσει από Covid και αναστήθηκε μέσα σε μία ώρα (!) με ένα φάρμακο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι υπάρχουν κι άλλες φαρμακευτικές λύσεις πέρα από τα εμβόλια. Στον πρόεδρο Τραμπ 74 ετών και στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο 82ετών παρείχαν τα μονοκλωνικά φάρμακα και ανάρρωσαν πλήρως. Αυτά θα μπορούσαν να τα δώσουν και σε νεότερους ανθρώπους και να σωθούν. Όμως η εμμονή με τα εμβόλια τύπου mRNA που υπάρχει η υποψία του βιοχακαρίσματος και με το AstraZeneca που φανερά πια κινδυνευσαν ή πέθαναν και νέοι άνθρωποι ή με τον κολοσσό της Johnson & Johnson μας βάζει σε υποψίες...Ακόμη ακούγεται πως το Sputnik είναι ίσως το μόνο που έχει αδενοϊό ανθρώπου όχι χιμπαντζή όπως τα 2 τελευταία ,αυτό όμως το απέκλεισε "έντεχνα " η Ε.Ε.Τι σκοπιμότητα υπάρχει από τους Νεοταξίτες ,άραγε να θέλει πειραματόζωα ακόμη και τα νέα παιδιά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αστυνόμος Μπέεεκας01 Ιουνίου, 2021 19:10

    Εστιάζω στό γεγονός ότι έγινε περδίκι σέ μία ώρα. Αυτό δέν τό έχω ξανακούσει γιά φάρμακο ενάντια σέ κάποια αρρώστια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί δεν αναφέρει το όνομα του φαρμάκου? Να τιμούν και τον όρκο τους ως Γιατροί,του Ιπποκράτη, να ωφελούν και όχι να βλάπτουν τον άνθρωπο.«Ωφελέειν, ή μη βλάπτειν» Να σωθούν κάποιοι έστω και την τελευταία στιγμή,είτε απο τον ιό, είτε από το εμβόλιο?
    Για ποιό φάρμακο υπέγραψε και έγινε καλά σε μία ώρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις