ΜΑΣ "ΧΑΙΡΕΤΗΣΕ" Ο PODESTA

 

Προδότης. Δολοφόνος. Παιδόφιλος. Σατανιστης. Συν-συνωμότης

της Κλίντον. 

Ο Τζον Ποντέστα ήταν η ενσάρκωση του κακού - «ήταν» ειναι η σωστη λέξη. Την Τρίτη το πρωί, ακριβώς στις 8:00 π.μ. ώρα GITMO, μια στρατιωτική ομάδα αποτελούμενη από πεζοναυτες έδωσε στον Podesta τον τελευταιο "χαιρετισμο".

Δύο ώρες νωρίτερα, η στρατιωτική αστυνομία ξύπνησε τον Ποντέστα και ρώτησε αν ήθελε ένα τελικό γεύμα. Ένας δακρυσμένος και τρέμαμενος Podesta, σύμφωνα με πληροφορίες, αρνήθηκε, λέγοντας ότι δεν είχε όρεξη ενώ κλαψούριζε για το πώς ο Donald J. Trump και ο στρατός των ΗΠΑ είχαν καταδικάσει έναν αθώο άνδρα. 

Με χεροπεδες στα χερια και στα ποδια, ο Podesta τοποθετήθηκε σε ένα Humvee και οδηγηθηκε ένα χιλιόμετρο νοτιοανατολικά του Marine Hill, όπου φιλοξενείται ο Αρχηγός Nathan R. Jessup στην ταινία A Few Good Men.

Το σημειο ήταν χωρίς χαρακτηριστικά, εκτός από φρέσκο ​​χορτάρι και ενα τσιμεντένιο τείχος με διαστάσεις 6x6x2 '. Μια μικρή ομάδα στρατιωτικών και πολιτικών παρακολουθούσε καθώς δύο στρατιωτες εβγαλαν τον Podesta από το Humvee και τον συνόδευσαν στο τσιμεντένιο οδόφραγμα, απαιτώντας να σταθεί ακίνητος μπροστά τους.

Οι πιο αναγνωρίσιμοι παρευρισκόμενοι ήταν ο Ναύαρχος Crandall, ο οποίος χειριστηκε την διωξη στην υπόθεση του στρατού εναντίον του Podesta, και ο Στρατηγός του Ναυτικού Σώματος David H. Berger, ο οποίος ανέλαβε πρόσφατα το ρόλο του Προέδρου των Κοινοτήτων Αρχηγών Επιτελείου μετά την αποχώρηση του στρατηγού Mark A. Ο Μίλεϊ, που τώρα κατηγορείται για προδοσία.

Έξι πεζοναύτες,με τουφέκια στο πλάι τους, εστησαν τον Podesta - στα 20 μέτρα.

«Εάν ο καταδικασμένος έχει κάποια τελευταία λόγια, τώρα είναι η ώρα», είπε ο Αναπληρώτρια.

«Δεν θέλω να πεθάνω. Δεν έκανα τίποτα Πρόκειται για παράνομη παραβίαση της δέουσας διαδικασίας. Δεν θέλω να πεθάνω μόνος έτσι », είπε ο Ποντέστα.

Ο στρατηγός Μπέργκερ μίλησε: «Δεν χρειάζεται να ανησυχείς για το να πεθάνεις μόνος σου. Η Χίλαρι σε περιμένει, όπου κι αν βρίσκεται, και θα σε στείλουμε πολύ περισσότερη παρέα. "

Ερωτηθείς αν ήθελε να κλείσει τα μάτια, ο Podesta είπε: «Έχει σημασία;»

Ο Διευθυντής Crandall απευθύνθηκε στην ομάδα εκτελεσης: «Όταν δίνω την εντολή για πυροβολισμο, πρέπει να πυροβολήσετε ταυτόχρονα στο στοχο. Τα τουφέκια σας εχουν μονο μια σφαιρα πραγματικη το καθένα και τα υπολλοιπα ειναι ασφαιρα. Θα στρίψετε στην εντολή «έτοιμο». Αν κάποιος από εσάς στρατιώτες αισθάνεται ένοχος αργότερα, απλώς πείστε τον εαυτό σας ότι ήταν το τουφέκι σας που πυροδότησε το ασφαιρο. Θυμηθείτε, προσφερθηκατε για αυτό το καθήκον. "

Έδωσε την εντολη «έτοιμοι», και οι πεζοναύτες σήκωσαν τα τουφέκια τους.

«Στόχος», είπε ο Διευθύνων Σύμβουλος.

Οι πεζοναύτες έβαλαν μια σφαιρα στο στήθος του Podesta.

Ο Podesta φωναξε στον Θεό.

"Πυρ!" Ειπε ο Διευθυντής Crandall.

Αμέσως μετα οι έξι πεζοναύτες έβγαλαν τα όπλα τους απο το στοχο και το διάτρητο σώμα του Podesta έπεσε μπροστά και κατέρρευσε στο έδαφος. Ένας παθολόγος αισθάνθηκε έναν σφυγμό και έβαλε ένα στηθοσκόπιο στο γεματο αιματα στήθος του Podesta και στη συνέχεια τον κήρυξε νεκρό.














ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Μα τί ωραία νέα μας δίνεις σήμερα; Σ’ευχαριστούμε Συνωμοσιολόγε, σε διαβάζουμε πρωί πρωί και φτιάχνει η μέρα μας. Εύχομαι η υπομονή που κάνουμε εμείς οι αμφισβητίες των mainstream ψευτοειδήσεων να άξιζε τον κόπο και τον χρόνο μας. Είθε να ζήσουμε και το τέλος των σατανικών επικυρίαρχων των μαύρων φατριών που προκαλούν τον φόβο και την εξόντωση της ζωής στον πλανήτη μας.
    Capricorn ♑️

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενώ πιστεύω ότι αυτοί δεν είναι άνθρωποι και είμαι σίγουρη ότι η φυλάκισή τους δεν θα αναχαιτίσει την δράση τους, διαβάζοντας την περιγραφή ένοιωσα σφίξιμο στο στομάχι και αρρυθμία.
    Ο Θεός να τους συγχωρέσει όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις