Oι Στρατιωτικοι θα διοργανώσουν «Στρατιωτικά Δικαστήρια» στην Tierra del Fuego

  

Ο Στρατός των ΗΠΑ και το Σώμα του Γενικού Εισαγγελέα του Δικαστηρίου

του Ναυτικού δημιούργησαν έναν νέο χώρο για τη διεξαγωγή στρατιωτικών δικαστηρίων για τους δεκαδες ανθρωπους του Deep State των οποίων τα ονόματα εμφανίστηκαν σε σφραγισμένες κατηγορίες που είχαν γράψει ο Donald J. Trump και ο πρώην ενεργός AG Jeffrey Rosen τις μέρες του Trump στην πρώτη προεδρική θητεία.

 Μέχρι πρόσφατα, τα περισσότερα δικαστήρια είχαν γινει στο κέντρο κράτησης του στρατού στον κόλπο του Γκουαντάναμο, στην Κούβα, αλλά ο η πληροτητα και ο περιορισμένος χώρος ανάγκασαν την JAG να επεκτείνει το επιχειρησιακό της πεδίο, καθώς αυξάνει τις προσπάθειες για σύλληψη και φυλάκιση περιουσιακών στοιχείων του Deep State που έχουν διαπράξει μεγαλα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

 "Οι συλλήψεις θα γίνουν γρήγορα και το GITMO απλώς δεν διαθέτει αρκετό δικαστικό χώρο για να χειριστεί χιλιάδες υποθέσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη", δήλωσε αξιωματούχος της JAG, μιλώντας υπό την προϋπόθεση της ανωνυμίας του. "Στην πραγματικότητα έχουμε 2 επιπλέον τοποθεσίες, μία από τις οποίες είναι η Tiera del Fuego."

 Το Tierra del Fuego, σημαινει «Land of Fire», είναι ένα αρχιπέλαγος από τη νοτιότερη άκρη της ηπειρωτικής χώρας της Νότιας Αμερικής, απέναντι από τα στενά του Μαγγελανου. Ο στρατός των ΗΠΑ έχει μυστική αλλά όχι τόσο απορρητη παρουσία στην περιοχή εδώ και πολλά χρόνια. Είναι το "παράνομο σπίτι"πολλών βομβιστών B-2 Spirit Stealth και ήταν μια εγκατάσταση επιτήρησης drone επί του καθεστώτος Ομπάμα.

 Κατά τη διάρκεια της παράνομης προεδρίας του Ομπάμα, αυτός και η κυβέρνηση της Αργεντινής κατέληξαν σε συμφωνία, η οποία παραχώρησε στις ΗΠΑ την άδεια να οικοδομήσουν νέες βάσεις στην περιοχή Tierra del Fuego. Ενώ ο Ομπάμα ισχυρίστηκε ότι η βάση θα χρησιμοποιείται κυρίως για επιστημονική εργασία, ήθελε την πρόσβαση στην περιοχή για λόγους που δεν είχαν καμία σχέση με την επιστήμη. Αναζήτησε έναν απομονωμένο χωρο και ήθελε την πρόσβαση στο νερο του Guaraní, μια από τις σημαντικότερες πηγές πόσιμου νερού στον κόσμο.

"Είναι ειρωνικό ότι το ίδιο το μέρος που χρηματοδότησε ο Ομπάμα μπορεί να είναι το μέρος όπου δικάζεται και εκτελείται για εγκλήματα κατά της Αμερικής", ανέφερε η πηγή μας

Ο σημερινός στρατός των ΗΠΑ επιλέγει να διεξαγάγει δικαστήρια στη βάση Tierra del Fuego για διάφορους λόγους. Η απομακρυσμένη τοποθεσία του αποτελεί εγγύηση ότι τα αδιάκριτα μάτια και τα  στόματα των mainstream media δεν θα πλησιάσουν.Εχει πολλές ευρύχωρες και κενές αιθουσες, μία από τις οποίες έχει ήδη μετατραπεί σε δικαστήριο. Δεν έχει φυλακή και ο στρατός σκοπεύει να φυλακίσει καταδικασμένα ατομα αλλού.

«Υπάρχει αρκετός χώρος φυλάκισης σε άλλα μέρη για να στεγάσουν τους προδότες. Έφτιαξαν στρατόπεδα FEMA σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες με την ελπίδα να φυλακίσουν τους νόμιμους Αμερικανούς. Αυτοί είναι αυτοί που θα καταλήξουν τώρα στα στρατόπεδα FEMA τους », είπε η πηγή μας.

Κλείνοντας, η πηγή μας είπε ότι αρκετές προσωπικότητες υψηλού επιπέδου, οι περισσότερες από τις οποίες ήταν ελίτ του Χόλιγουντ, περιμένουν δικαστήρια στο Tierra del Fuego. Τα ονόματα που έριξε στο τραπεζι περιλαμβάνουν τους Kevin Spacey, Lady Gaga, Tom Hanks και τον ιδρυτή του Facebook Mark Zuckerberg, μεταξύ άλλων. 





ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Πολλοι μου γραφετε οτι δεν τα πιστευετε και οτι θελετε αποδειξεις και διαφορα αλλα.

Καταρχην δεν με ενδιαφερει αν τα πιστευετε μιας και δεν με νοιαζει να πεισω κανεναν.

Κατα δευτερον τα κειμενα τετοιου ειδους δεν ειναι δικα μου εγω απλα τρωω το χρονο μου να τα μεταφρασω απο ξενα sites και να τα μεταφερω σαν πληροφορια.

Θα μπορουσα πολυ ευκολα να βαλω το google trasnlate και να βγαζει αρλουμπες αλλα οπως εχετε διαπιστωσει δεν συμβαινει αυτο.

Οποιου δεν του αρεσει τετοιου ειδους αρθρο απλα παει παρακατω....μη λεμε συνεχεια τα ιδια

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Stous perisoterous aresei i zoi mesa sti fouska tou psematos giati i alithia dev eivai eukola diaxeirisimi gia tov kathena i giati to psema sivfairei kapious.Alloste prepi va allaxeis stasi apenadi se oti serbiretai kai ti pisteues os tora.thelei kopo kai xrono.Alloste dev ivai ola gia olous.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αδερφε δωσε πονο και ασε τους αλλους να κουρευονται και εχεις και την πηγη που να μην την ειχες κιολας ας δουνε τα βοθροκαναλα που ειναι αξιοπηστα μαζι σου και καλο ξημερωμα να σε παντα καλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. για δες αυτο https://www.theguardian.com/science/neurophilosophy/2016/mar/24/magneto-remotely-controls-brain-and-behaviour

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όποιος έχει αντιρρήσεις τις γράφει εδώ, με αποδείξεις.

    Τα πρόσωπα που αναφέρονται στις δημοσιεύσεις του Baxter, είναι υπαρκτά. Όπως πχ η δικηγόρος του Podesta. Είναι η ίδια δικηγόρος, που είχε οριστεί και είχε πείσει τον στρατηγό Flynn επί Obama να ομολογήσει για να πέσει στα μαλακά – το αποτέλεσμα γνωστό. Tο θέμα είναι ότι η κυρία είναι όργανο του deep state και αν ήταν διαφορετικά, κάποια καλόπαιδα του συστήματος θα τσιμέντωναν τον Baxter.

    Για τον Podesta, δεν είχαν φροντίσει να έχουν σωσία, έτσι χάθηκε από προσώπου γης. Αντίθετα με την Killary, που εμφανίζεται ακόμη. Η οποία από το 1992, κυκλοφορούσε με σωσία, σύμφωνα με βιβλίο που κυκλοφόρησε από 4ετίας περίπου Αμερικανός συγγραφέας. Κυκλοφορούν βίντεο, με την μέγαιρα, μετά την 26η Μαΐου. Όποιος τα παρακολουθεί, ας προσέξει πως μιλά, τι λέει και πως απαντά στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων. Και να τα συγκρίνει με βίντεο της ίδιας, μερικών μηνών πριν αλλά και μερικών ετών πριν.

    Όσο για τους αναφερόμενους στρατιωτικούς, εκεί θα γινόταν πανηγύρι – αν αυτά είναι παραμύθια. Κάποιο καλόπαιδο του στρατού – που έχει πολλά τέτοια, δεν είναι σύναξη Αγγέλων οι ένοπλες δυνάμεις – κάτι θα σφύριζε στον Baxter – να βάλει σιωπητήριο σε πρώτη φάση και η συνέχεια αναμενόμενη, αν δεν σώπαινε.

    Από απαντήσεις του Baxter – χρησιμοποιώντας πάντα μισόλογα – του επιτρέπεται να κάνει αυτές τις δημοσιεύσεις, μόνο για την περαιτέρω αφύπνιση του κόσμου – ο οποίος θεωρεί ότι ένα ποσοστό κάτω του 40% είναι πραγματικά αφυπνισμένο. Οι δε δημοσιεύσεις του, μεταφράζονται σε πλείστες όσες γλώσσες – ακόμη και στα κινέζικα – και όχι με τον αυτόματο πιλότο του Google, αλλά κανονικές δημοσιεύσεις στο διαδίκτυο. Κάποιος, κάπου στον πλανήτη, θα έβγαινε να μιλήσει δημοσίως για παραμύθια του Baxter.

    ΖΕΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγγνώμη, λάθος…

      «Ο Baxter θεωρεί ότι λιγότερο από το 10% του κόσμου είναι πραγματικά αφυπνισμένοι» - ήταν απάντηση σε σχολιαστές, που ανέφεραν ότι το 40 έως 45% των Αμερικανών είναι «ξυπνητοί».

      ΖΕΤΑ

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις