Δεν υπάρχει πλακέτα 5G στα κίνητα. Μας δουλεύουν και πληρώνουμε πολύ παραπάνω για ΤΙΠΟΤΑ!!! Σε τι άραγε χρησιμεύει τότε το 5G;;;

 

Στο ακόλουθο βίντεο, ένας τεχνικός που ειδικεύεται

στα κινητά τηλέφωνα μας εξηγεί τα εξής απίστευτα…

“Δεν υπάρχει πλακέτα 5G στα νέα κίνητα….Δεν υπάρχει ούτε ένα κινητό που να λειτουργεί με το 5G. Δεν υπάρχει ούτε ένας πάροχος κινητικής τηλεφωνίας που να λειτουργεί με το σύστημα 5G.

Όλα αυτά πρόκεται για μεγάλη απότη-marketing.

Σας δουλεύουν και πληρώνετε 200 δολάρια παραπάνω για τίποτα”…

Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ προσωπικά πιστεύω ότι η κυβέρνηση κάνει…άλλα πράγματα με τους πύργους 5G!

Τι να τα  κάνουν τα 5g αφού οι μπολιασμένοι έγιναν δόποδοι 5g λήπτες και αναμετοδότες…

 Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο !!!…

 

Δηλαδή, ο «κορωνοϊός» δεν είναι τίποτε άλλο από το καινούριo σύστημα…5G, που μόλις ενεργοποιηθεί πληρώς θα αρχίσει να…ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ και ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ στους…ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ!!!! 

Γι’ αυτό σας έχουμε ήδη βγάλει μερικά αποκαλυπτικά άρθρο για όλους αυτούς τους περίεργους…ΜΑΓΝΗΤΙΣΜΟΥΣ που έχουν προκληθεί μέσα στον οργανισμό των εμβολιασμένων με το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, διότι, σύμφωνα με κορυφαίους ιατρούς και επιστήμονες από όλο τον κόσμο (όπως η Δρ. Christiane Northrup), οι άνθρωποι αυτοί, οι ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ, συνδέονται πλέον με όλα αυτά τα καινούρια δίκτυα…5G, όπερ σημαίνει ότι, από’ εδώ και πέρα, και θα παρακολουθούνται και θα…ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ, ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ, από τους…ΚΡΥΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΣΤΟΡΕΣ ΤΟΥΣ λόγω του γεγονότος ότι, μέσα στο περιεχόμενο του εμβολίου, υπάρχουν πάρα πολλά μικροσποπικά…ΛΟΓΙΣΜΙΚΑ που τυχαίνει να…ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ με τα δίκυτα…5G. 

 

Τεχνικός κεραιών βλέπει σε πλακέτα που θα εγκαταστήσει σε αναμεταδότη 5G να αναγράφεται εμφανώς COVID-19

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Ερώτηση.
    Με τι όπλο θα μπορούσε να αντιμετωπίσεις έναν εμβολιασμενο με σκοπό να τον απενεργοποιησεις και όχι να τον σκοτώσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εαν δεν υπαρχει τετοιο οπλο θα πρεπει να τον σκοτωσεις αλλιως αυτοι θα ειναι εκτος εαυτου τηλεκατευθυνομενα ζομπι. Οσον αφορα για το ηθικο κομματι, το να σκοτωσεις εναν τετοιον ειναι αποδεκτο διοτι πηγε και εμβολιαστηκε χωρις να ενδιαφερθει να μαθει τι ειναι αυτο το εμβολιο πιο πριν. Αρα ειχε ηδη σκοτωσει τον εαυτο του κανοντασ το εμβολιο.
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις