Η ΥΠΟΓΕΙΑ ΒΑΣΗ DULCE...Το βαθύ σκοτεινό μυστικό στο Dulce

 

Όλοι έχουμε ακούσει φήμες

για υπόγειες εγκαταστάσεις , όπως η περιοχή 51 ή το βουνό Cheyenne, αλλά πόσες από αυτές τις εγκαταστάσεις θα μπορούσαν να υπάρχουν και τι συμβαίνει σε αυτές τις βάσεις που είναι τόσο μυστικές; 

Περίπου 83 μίλια (ή 134 χλμ.) Βορειοδυτικά του κέντρου του Λας Βέγκας, στη Νεβάδα, υπάρχει μια κορυφαία μυστική στρατιωτική εγκατάσταση των ΗΠΑ που ονομάζεται  Περιοχή 51, αλλά αυτοι που γνωριζουν την αναφέρουν ως Dreamland.

Ο αριθμός 51 είναι σημαντικός μόνο για την έρευνα εδάφους, δεδομένου ότι η περιοχη υπάρχει στην ξηρά κοίτη της λίμνης Groom στο πλεγμα αριθ. 51 κοντά στα τεμνόμενα διαμερίσματα τριών κομητειών στη νότια Νεβάδα: Clark County, Lincoln County και Nye County. Ο πυρηνικός χώρος δοκιμών που βρίσκεται ακριβώς στα βόρεια, για παράδειγμα, ονομάζεται Περιοχή 13, ονομάζεται επίσης για την έκταση της περιοχής που καταλαμβάνει. Μέσα στο τετράγωνο πλέγματος 51 βρίσκεται ένα τετράγωνο γης 6,6-μιλίων, στο κέντρο του οποίου είναι μια μεγάλη αεροπορική βάση που δεν θα συζητήσει ποτε η κυβέρνηση. Αυτή η αεροπορική βάση έχει τον μεγαλύτερο διάδρομο εναέριας κυκλοφορίας στον πλανήτη Γη, αλλά αυτό δεν είναι μονο στην επιφάνεια.

ΣΤΗΝ "ΤΡΥΠΑ ΤΟΥ ΛΑΓΟΥ"

Όταν κατασκευάστηκε το 1955, αυτή η βάση ονομάστηκε αρχικά «Paradise Ranch», για να την κάνει πιο ελκυστική στους εργάτες οικοδομών και να προσελκύσει προσωπικό. Βρίσκεται σε ένα απομακρυσμένο τμήμα της γης κατά μήκος της νότιας όχθης της λίμνης Groom.

Αυτο το κομματι της βάσης της Πολεμικής Αεροπορίας Edwards χρησιμοποιήθηκε αρχικά για τη δοκιμή του U-2 (κατασκοπευτικο αεροπλανο). Ο εναέριος χώρος ειδικής χρήσης γύρω από το πεδίο αναφέρεται ως Περιορισμένη Περιοχή 4808 Βόρεια (R-4808N). Γνωστός ως “Groom box”, αυτός ο περιορισμένος χώρος μετρά 23 με 25 μίλια....!!!

Ο στόλος Janet της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ πετά υπαλλήλους στη βάση σε καθημερινή βάση από το Διεθνές Αεροδρόμιο McCarran και τη Βάση Πολεμικής Αεροπορίας της Nellis. Ο Groom Lake Road κατεβαίνει ανατολικά στην πεδιαδα της κοιλάδας Tikaboo, περνώντας τις εισόδους του χωματόδρομου σε πολλά μικρά αγροκτήματα, πριν συγκλίνει με την κρατική διαδρομή 375, την «Εξωγήινη εθνική οδό»,οπως εχει ονομασει,νότια της Ρέιτσελ.

 Στην είσοδο του Groom Lake βρίσκεται ένα προειδοποιητικό σήμα που δηλώνει ότι «απαγορεύεται η φωτογραφία» και ότι «επιτρέπεται η χρήση θανατηφόρας βίας» σύμφωνα με τους όρους του νόμου περί εσωτερικής ασφάλειας του 1950 McCarran.

Η περιοχή που περιβάλλει τη λίμνη είναι μόνιμα εκτός ορίων τόσο για την πολιτική όσο και για την κανονική στρατιωτική εναέρια κυκλοφορία. Οι αποστάσεις ασφαλείας ελέγχονται τακτικά. Δεν επιτρέπονται κάμερες και όπλα. Ακόμη και στρατιωτικοί πιλότοι που εκπαιδεύονται στην περιοχή διατρέχουν κίνδυνο πειθαρχικής ποινης εάν απομακρυνθούν στο αποκλειστικό «κουτί» που περιβάλλει τον εναέριο χώρο του Dreamroom του Groom.

Η παρακολούθηση συμπληρώνεται με χρήση θαμμένων αισθητήρων κίνησης και η περίμετρος περιπολείται από ιδιωτικούς φρουρου;. Τα έργα που αναπτύχθηκαν στο Dreamland περιλαμβάνουν την ανάπτυξη των F-117 Steal Fighter Aircraft, Project Looking Glass, Project Sidekick και Project Aquarius για να αναφέρουμε μερικές από τις πιο γνωστές επιχειρήσεις.

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ παραδέχτηκε τελικά την ύπαρξη του συγκροτήματος Groom Lake το 2013, αν και η CIA ισχυρίζεται ότι ήταν απλώς μια δοκιμαστική εγκατάσταση για τεχνολογία εναέριας κινησης και επιτήρησης. Αυτή η αποκάλυψη έρχεται καθώς το μεγαλύτερο μέρος της εγκατάστασης έχει τεθεί εκτός λειτουργίας και οι ευαίσθητες επιχειρήσεις μεταφέρθηκαν σε άλλες βαθιές υπόγειες στρατιωτικές βάσεις σε ολόκληρη τη χώρα, οι οποίες είναι λιγότερο γνωστές, κάτι που αποτελεί το κύριο μέλημα.

Με περισσότερα από 130 DUMBs σε εθνικό επίπεδο, παραδείγματα άλλων εγκαταστάσεων περιλαμβάνουν το βουνό Cheyenne στο Κολοράντο, το Camp David στο Μέριλαντ, τα εργαστήρια Los Alamos στο Dulce, Νέο Μεξικό, την έδρα του Εθνικού Οργανισμού Ασφαλείας (NSA) στο Fort Mead και την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Έκτακτης Ανάγκης (FEMA) Command Center στο Mount Weather στη Βόρεια Βιρτζίνια για να αναφέρουμε μερικά. 

Ωστόσο, υπάρχουν περισσότερα από 1.477 DUMBs παγκοσμίως που γνωρίζουμε, και δεδομένου ότι ο στρατός κατασκευάζει περισσότερα από δύο DUMBs ετησίως απο τη δεκαετία του 1990, και δεδομένου ότι αυτή η στατιστική είναι σχεδόν δύο δεκαετιών, θα μπορούσαν να υπάρχουν περισσότερα από 1.500 DUMBs στη Γη από 2014.

Έτσι, όταν εξετάζουμε το βαθος του μαύρου προϋπολογισμού. όταν θεωρούμε ότι το φαινόμενο των υποδειων βασεων γίνεται το πιο διαδεδομένο στον κόσμο · όταν λαμβάνουμε υπόψη ότι κάθε υπόγεια βάση απαιτεί περίπου 20 δισεκατομμύρια δολάρια χρηματοδότησης για την κατασκευή. και όταν θεωρούμε ότι, ενώ κανένα από αυτά τα νομισματικά στοιχεία δεν υπάρχει σε λογιστικά βιβλία, τρισεκατομμύρια δολάρια εξαφανίζονται ετησίως από το Πεντάγωνο και το Υπουργείο Άμυνας - πρέπει να σκεφτούμε μόνο τι είναι κάτω από τα πόδια μας, για να καταλάβουμε ότι η απληστία δεν είναι το τελικό παιχνίδι για την ελίτ.

Ο όγκος των πληροφοριών που η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών ήταν διατεθειμένη να παράσχει σχετικά με τη λίμνη Groom και άλλα DUMBs ήταν γενικά ελάχιστη λόγω των εξαιρετικά αμφισβητήσιμων γεγονότων αυτών των υπόγειων επιχειρήσεων και οι πηγες που δημοσιοποιούν τις πληροφορίες τους διακινδυνεύουν τη ζωή τους.

Οι πρώην υπάλληλοι που έχουν δημοσιευσει τετοιες πληροφοριες περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, τους Bob Lazar, Dan Berge, David Adair, Derek Hennessey, Bill Uhouse, Milton William Cooper και Phil Schneider, που όλοι επιβεβαιώνουν την ύπαρξη της εγκατάστασης Groom Lake, και έχουν παράσχει στο κοινό  ακριβεις πληροφορίες σχετικά με τα περιεχόμενα και τα συμβάντα στο συγκρότημα S-4 και άλλες υπογειες βασεις σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις.

Για να αποκαλύψουν αυτό το μυστικο, οι καταγγέλλοντες έχουν θυσιάσει την άνεση, την κοινωνική τους κατάσταση, την οικονομική ευημερία τους, και στις περισσότερες περιπτώσεις έχουν πληρώσει για τις αποκαλύψεις τους με τη ζωη τους. Αυτοί οι καταγγέλλοντες διαθέτουν δύο πολύ σημαντικά πράγματα: Συνειδητοποιούν ότι η διατήρηση αυτού του μυστικού υπονομεύει όλα όσα υποτίθεται ότι υποστηρίζει η δημοκρατία μας και έχουν τα κοτσια για να ρίξουν φως σε αυτό το θέμα.


ΠΩΣ ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ

Πρόκειται για μια μηχανή ανοιγματος σήραγγας ύψους 13 εκατομμυρίων δολαρίων (TBM) που χρησιμοποιείται για τη σήραγγα στην περιοχη δοκιμών της Νεβάδας και άλλα DUMB. Πολλοί άλλοι τύποι TBM χρησιμοποιούνται από πολλές κυβερνητικές υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένου του «πυρηνικού TBM» [NTBM] που λιώνει συμπαγή βράχο  Είναι σε θέση να προχωρησουν έως και δύο μίλια την ημέρα.

Οι περισσότερες δραστηριότητες της σήραγγας βρίσκονται υπό στρατιωτικές εντολες και όλες οι πληροφορίες είναι εξαιρετικά περιορισμένες. Πρώην υπάλληλοι των εν λόγω εγκαταστάσεων έχουν εμφανιστεί με την πάροδο των ετών για να μιλήσουν για μαζικές υπόγειες εγκαταστάσεις σε μέρη όπως η εγκατάσταση Northrop στην κοιλάδα Antelope της Καλιφόρνια (φημολογείται ότι έχει 42 επίπεδα) και την εγκατάσταση Lockheed κοντά στο Edwards της Καλιφόρνια.

Ο «Μαύρος Προϋπολογισμός» καταναλώνει επί του παρόντος 1,25 τρισεκατομμύρια δολάρια ετησίως και δεδομένου ότι κάθε DUMB κοστίζει από 18 δισεκατομμύρια δολάρια - 26 δισεκατομμύρια δολάρια μόνο για την κατασκευή, αυτές οι υπόγειες εγκαταστάσεις αποτελούν σημαντικό παράγοντα.

Επί του παρόντος, υπάρχουν 131 βαθιές υπόγειες στρατιωτικές βάσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες για τις οποίες γνωρίζουμε. Χτίζουν αυτές τις βάσεις μέρα και νύχτα από τις αρχές του 1940. Αυτές οι βάσεις είναι βασικά μεγάλες πόλεις που συνδέονται με τρένα υψηλής ταχύτητας magneto-leviton που έχουν ταχύτητες έως και Mach 2.

Ο Phil Schneider ήταν γεωλόγος και ειδικός σε εκρηκτικά. Από τις 129 βαθιές υπόγειες εγκαταστάσεις που ο Schneider έμαθε ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ είχε κατασκευάσει από τον Β 'Παγκόσμιο Πόλεμο, ισχυρίστηκε ότι είχε εργαστεί στις 13.

Δύο από αυτές τις βάσεις ήταν σημαντικές, συμπεριλαμβανομένης της εγκατάστασης στο Dulce του Νέου Μεξικού, όπου η Schneider υποστήριξε ότι οι «γκρίζοι» εξωγήινοι ανθρωποειδείς συνεργάστηκαν μαζί με Αμερικανούς τεχνικούς. Το 1979, η ομάδα του Schneider διάτρησε τρύπες πάνω από μια υπόγεια εξωγήινη πόλη κατά την ανασκαφή μιας υπόγειας βάσης στο Dulce.



Ακολούθησε μια μάχη κατά την οποία ατομα απο το FBI και τα Black Berets σκοτώθηκαν μαζί με έναν απροσδιόριστο αριθμό αλλοδαπών «γκρι» κατά τη διάρκεια του οποίου ο Φιλ έλαβε εναν πυροβολισμο  στο στήθος που «άνοιξε [σαν] ένα ψάρι», προκάλεσε αργότερα καρκίνο και έκαψε πολλά από τα δάχτυλα από το αριστερό του χέρι, καθώς και τα δάχτυλα από το ένα πόδι. Δείχνει συχνά την ουλή της μάχης στο στήθος του σε διαλέξεις ως απόδειξη.

Όπως περιγράφεται από τον οργανισμό whistleblower Project Camelot, οι κατηγορίες του Schneider που αξίζουν προσοχής περιλαμβάνουν:

1) Η αμερικανική κυβέρνηση συνήψε συνθήκη με «γκρίζους» εξωγήινους το 1954. Αυτό το σύμφωνο αμοιβαίας συνεργασίας ονομάζεται Συνθήκη Greada.

2) Το διαστημικό λεωφορείο παράγεται απο ειδικά κράματα Απαιτείται κενό για τη δημιουργία αυτών των ειδικών μετάλλων, δικαιολογώντας έτσι την εντολή για έναν μεγάλο, μόνιμα επανδρωμένο διαστημικό σταθμό.

3) Μεγάλο μέρος της τεχνολογίας αεροσκαφών stealth αναπτύχθηκε από εξωγήινα σκάφη που είχαν καταπεσει.

4) Το AIDS ήταν ένας ιός ελέγχου πληθυσμού που εφευρέθηκε από το National Ordinance Laboratory, Chicago, Illionois.

5) Χωρίς να το γνωρίζουμε όλοι, η κυβέρνηση των ΗΠΑ διαθέτει μια συσκευή σεισμού. Ο σεισμός του Κόμπε το 1995 ούτε ο σεισμός του Σαν Φρανσίσκο του 1989 είχαν παλμό.

6) Η έκρηξη του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου και η έκρηξη της πόλης της Οκλαχόμα επιτεύχθηκαν χρησιμοποιώντας μικρές πυρηνικές συσκευές. Αυτό το έδειξε η τήξη και η κοπή του σκυροδέματος και η εξώθηση μεταλλικών ράβδων στήριξης.


Ο Phil Schneider "εκκαθαρίστηκε" λίγο πριν από την κυκλοφορία ενός βιβλίου. Είχε άδεια Rhyolite ~ το υψηλότερο επίπεδο για να βγει και να το πει όπως είναι. Τον Μάιο του 1995, ο Φιλ έδωσε μια διάλεξη για το τι είχε ανακαλύψει. Επτά μήνες αργότερα βασανίστηκε και σκοτώθηκε από εκείνους για τους οποίους είχε εργαστεί στο παρελθόν. Οι τελευταίες πράξεις αυτού του άνδρα δεν πρέπει να ξεχαστουν.

Τέλος, ο Phil Schneider δηλωσε ότι η δημοκρατία που αγαπούσε δεν υπήρχε πλέον: είμαστε αντ 'αυτού μια τεχνοκρατία που κυβερνάται από σκιώδεις κυβερνήσεις που προτίθενται να επιβάλουν τη δική τους άποψη για τα πράγματα σε όλους μας, είτε μας αρέσει είτε όχι. Πίστευε ότι 11 από τους καλύτερους φίλους του δολοφονήθηκαν τα τελευταία 22 χρόνια, οκτώ εκ των οποίων οι θάνατοι είχαν επίσημα εξηγηθεί ως αυτοκτονίες.

Ό, τι κι αν σκεφτεί κανείς για τους ισχυρισμούς του Phil Schneider, είναι σαφές ότι ενδιαφερόταν ιδιαίτερα για το FBI και τη CIA. Η χήρα του δήλωσε ότι οι πράκτορες πληροφοριών έψαξαν διεξοδικά τις εγκαταστάσεις λίγο μετά το θάνατό του και ξεκίνησαν με τουλάχιστον το ένα τρίτο των οικογενειακών φωτογραφιών.














ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Στο Πάνθεον των Ελλήνων ηρώων μου περιλαμβάνονται και οι Μορφές του Phil Schneider, Ted Gunderson, William Cooper, Eustace Mullins....και εκατοντάδων άλλων επιστημόνων και ερευνητών που υπηρέτησαν την Αλήθειαν και συνεπώς την ανθρωπότητα. Ονόματα άγνωστα για την συντριπτικήν πλειοψηφίαν, λόγος για να πληρώνουμε όλοι μας σήμερα το τίμημα της άγνοιας και βλακείας της. Ελληνόψυχοι όλοι τους για παραδειγματισμό. Αιωνία τους η Μνήνη.
    ΥΓ. Τι λέξις και αυτή η ΑΙΩΝΙΑ με τα πέντε φωνήεντά της και το μοναδικό σύμφωνο του Νοός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις