ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΧΑΛΑΡΩΣΑΜΕ ΤΩΡΑ ΓΕΛΙΕΣΤΕ ΟΙΚΤΡΑ-ΣΥΝΤΟΜΑ Η ΝΕΑ ΜΠΟΡΑ

 

Η χαλαρωση από τον κορωναϊό που εχουν αφήσει τον τελευταίο καιρό μην αυταπατάστε ότι δημιουργεί τις προυποθέσεις και

την ψευδαίσθηση ότι τα πράγματα πηγαίνουν προς το καλύτερο.

Ήδη μας προειδοποιούν για τέταρτο κύμα και για νέες «επικίνδυνες μεταλλάξεις» ενώ θα γίνεται όλο και πιο έντονη η πίεση για εμβολιασμούς ακόμα και στα μικρά παιδιά. Τα πρώτα σήματα κινδύνου και για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο για νέα lockdown, ήδη εκπέμπονται από τώρα. Προετοιμαστείτε και μην ξεγελιέστε.
Οι μόνη διέξοδος προστασίας είναι η αυτοργάνωση σε συνειδητές ομάδες αντίστασης γιατί κανένας επίσημος θεσμός, ούτε κράτος ούτε εκκλησία ούτε οτιδήποτε άλλο δεν έχει την πρόθεση να προστατέψει τον κόσμο αλλά αντίθετα να τον βυθίσει πιο πολύ στο χάος-μαρτύριο της επιδημίας.

«Αυτοί» (τα καρτέλ οργανωμένου εγκλήματος που ελέγχουν το κράτος) έρχονται μετά από όλους μας που δεν «εμβολιάστηκαν» και δίνοντας κάποια προσωρινή ελευθερία στις μάζες των συμμορφούμενων σκλάβων και, στη συνέχεια, την απομάκρυνσή τους, θα γεννήσουν πολύ περισσότερο μίσος για όλους που αρνούνται να υποκύψουν στο κράτος.»

«Μετά από αυτήν την προκαταρκτική καλοκαιρινή ηρεμία, το προγραμματισμένο χάος θα ξαναγυρίσει το άσχημο κεφάλι του.»
Είναι αυτή η ηρεμία πριν από την καταιγίδα προορισμένη να δημιουργήσει έναν πόλεμο εναντίον των διαφωνούντων και των «μη εμβολιασμένων»; Απολύτως!
Από τον Gary D. Barnett (συνοπτικά από henrymakow.com)

https://www.garydbarnett.com/is-this-calm-before-the-storm-meant-to-create-a-war-against-dissenters-and-the-unvaccinated-absolutely/

Ενώ η Μοντάνα δεν ήταν σχεδόν παράλογη όπως η Καλιφόρνια, το Όρεγκον, η Νέα Υόρκη, το Κολοράντο και άλλες, ορισμένες πόλεις έχουν παραμείνει από την αρχή αυτής της «πανδημικής» φάρσας, κλειδωμένες και ελεγχόμενες από την τοπική πολιτική αφρόκρεμα κατά τρόπο ώστε να θυμίζει ολοκληρωτικά καθεστώτα. Η πόλη του Bozeman υπήρξε ένα από αυτά τα μέρη, τουλάχιστον μέχρι πολύ πρόσφατα. Ήταν για ένα χρόνο ή περισσότερο ένα μέρος ακραίων διακοπών, δρακόντεων κανόνων και επιβολής, φρικτών περιορισμών και πλήρους κάλυψης παντού. Αυτό μόλις άλλαξε σχεδόν μια μέρα στην άλλη …

Όταν έφτασα στο Bozeman πρόσφατα, δεν μπορούσα να βρω κάποιον που φορούσε μάσκα, καθώς οι δρόμοι ήταν γεμάτοι από ανθρώπους: αγοραστές, γλεντζέδες, ομάδες που γιορτάζουν και κινούνται σαν να μην υπήρξε ποτέ απάτη «ιού». Τα πλήθη συγκεντρώθηκαν σε μεγάλες ομάδες, ο ένας δίπλα στον άλλο. Συγκινητικό, μιλώντας, αγκαλιάζουν και φαίνεται ότι ενεργούν κανονικά, αλλά ήταν φυσιολογικό; Αυτή ήταν μια άμεση αλλαγή, αλλά αυτό που ήταν ανεξήγητο ήταν η γενική αντίδραση όλων αυτών των ανθρώπων ταυτόχρονα που ενεργούσαν τόσο φοβισμένοι και ήταν απόλυτα συμμορφωμένοι για τόσο καιρό.

Αυτό λέγεται ότι είναι ένας τρομερά μεταδοτικός «ιός» που ήταν θανατηφόρος, απειλητικός για τη ζωή, και θα σκοτώνει εκατομμύρια, όλα σύμφωνα με τους κρατικούς δράστες αυτής της απάτης. Εάν σχεδόν το 100% αυτών των ανθρώπων φορούσαν μάσκα την προηγούμενη ημέρα, πώς θα μπορούσαν όλοι αυτοί ξαφνικά να είναι χωρίς μάσκα τόσο γρήγορα, εάν υπήρχε οποιαδήποτε πεποίθηση ότι υπήρχε ποτέ ένας επικίνδυνος «ιός»; Ήταν μαγικό; Βρήκε η κυβέρνηση μια καθολική θεραπεία για μια νύχτα, και ως εκ τούτου όλοι έγιναν αμέσως ασφαλείς; Ο «ιός» έκανε διακοπές, ή μήπως η δηλητηριώδης ένεση του κράτους θεραπεύει πλήρως τη χώρα;

Τα αθλητικά στάδια σε όλη τη χώρα γεμίζουν, με ακόμη και την Καλιφόρνια να ανοίγει γήπεδα μπέιζμπολ σε πλήρη χωρητικότητα χωρίς μασκότ αυτόν τον ερχόμενο μήνα. Το Λ.Α. και το Σαν Φρανσίσκο ανοίγουν τις επόμενες εβδομάδες. Πραγματοποιούνται συναυλίες χωρίς περιορισμούς σε εθνικό επίπεδο, με χιλιάδες ανθρώπους συγκεντρωμένους για μουσικές παραστάσεις. Επιτρέπονται πλέον δημοφιλείς χώροι με μεγάλα πλήθη, καθώς το προλεταριάτο χαλαρώνει με το ψωμί και τα τσίρκα τους.

Οι πόλεις παντού είναι γεμάτες από ανθρώπους που διασκεδάζουν, όλες χωρίς να ανησυχούν για κάποιο φανταστικό ιό δολοφόνων. Τι στο καλό συμβαίνει? Εάν αυτοί οι άνθρωποι είχαν πραγματικά οποιοδήποτε φόβο για έναν «ιό δολοφόνου», θα ήταν έξω από τα πλήθη; Γιατί, λοιπόν, συμφώνησαν να υποβληθούν συνολικά για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, εάν είναι πρόθυμοι να εγκαταλείψουν όλες τις προφυλάξεις εν μία νυκτί; Ένα άρθρο του CNN πρέπει να εξηγεί αυτό το φαινόμενο:

«Τα άτομα που δεν έχουν εμβολιαστεί εξακολουθούν να διατρέχουν κίνδυνο καθώς οι ΗΠΑ γιορτάζουν το Memorial Weekend χωρίς κάλυψη.» Και ενώ οι ματιές της φυσιογνωμίας είναι συναρπαστικές, ένας εμπειρογνώμονας υγείας προειδοποιεί ότι τα εκατομμύρια των ανθρώπων που δεν έχουν εμβολιαστεί ενδέχεται να ενέχουν υψηλούς κινδύνους ο ένας για τον άλλο.

«Η Δρ. Leana Wen, ιατρική αναλυτής του CNN, είπε ότι τα άτομα που είναι πλήρως εμβολιασμένα και γενικά είναι υγιή» θα πρέπει να αισθάνονται πολύ καλά προστατευμένα. » Αλλά προσέφερε μια πιο κριτική εικόνα για εκείνους που δεν είναι. «Εκείνοι που παραμένουν σε κίνδυνο είναι αυτοί που δεν έχουν εμβολιαστεί», δήλωσε η Wen στο CNN το Σάββατο. «Και αυτό περιλαμβάνει παιδιά που δεν είναι ακόμη επιλέξιμα για εμβολιασμό, καθώς και ενήλικες που δεν έχουν εμβολιαστεί ακόμη».

Πρόκειται για μια ειδικά σχεδιασμένη κατάσταση που προορίζεται να προετοιμάσει όλα τα πρόβατα για αυτό που έρχεται. Η επίπτωση εδώ είναι ότι κάθε άτομο που λαμβάνει όλα τα απαιτούμενα «εμβόλια» δεν έχει κανέναν κίνδυνο να πάρει το μυστηριώδες, ανύπαρκτο, και μην ταυτοποιημένο ποτέ «Covid-19, και ότι μόνο οι μη εμβολιασμένοι διατρέχουν κίνδυνο. Αυτό [παρά την] ανοιχτή παραδοχή από το ίδιο το CDC ότι αυτή η τοξική σύνθεση που ονομάζεται «εμβόλιο» δεν μπορεί να αποτρέψει ή να σταματήσει οποιαδήποτε εξάπλωση ιού. Προσοχή σε αυτά τα τέρατα και τα σχέδιά τους για εμβολιασμό με αλλαγή μυαλού και σώματος, αλλαγή γονιδίων και εισαγωγή νανοσωματιδίων μετάλλων και λειτουργικών συστημάτων. Προσοχή στην κρυφή αποστείρωση, την αλλαγή του RNA / DNA και τις προσπάθειες αποπληθωρισμού μέσω έγχυσης πειραματικών μολυσματικών ουσιών.

Το νέο σύνθημα από τον διεφθαρμένο, εγκληματία και τον κακό de Blasio της Νέας Υόρκης είναι «πηγαίνετε, εμβολιαστείτε, ορμήξτε στην παραλία. Πραγματικά απλό.» Αυτό είναι τόσο προφανές, μια συνωμοσία που να συνορεύει με το παράλογο, αλλά βασίζεται στην υπόθεση ότι οι Αμερικανοί είναι τόσο ηλίθιοι που δεν μπορούν να δουν τι πραγματικά συμβαίνει, και δυστυχώς, αυτό είναι πιθανό να συμβαίνει. «Αυτοί» (τα καρτέλ οργανωμένου εγκλήματος που ελέγχουν το κράτος) έρχονται μετά από όλους μας που δεν «εμβολιάζονται» και δίνοντας κάποια προσωρινή ελευθερία στις μάζες των συμμορφούμενων σκλάβων και, στη συνέχεια, την απομάκρυνσή τους, θα αναπαράγουν πολύ περισσότερο μίσος για όλους αυτούς που αρνούνται να υποκύψουν στο κράτος.

Αυτό θα προκαλέσει αστικές αναταραχές, βία και μια κοινωνική αντίδραση εναντίον αυτών που είναι αρκετά έξυπνοι και θαρραλέοι για να αγνοήσουν όλες τις κρατικές διαταγές και απαιτήσεις. Οποιεσδήποτε και όλες οι αναφορές παραλλαγών «ιού» • παραλλαγές που δεν μπορούν να υπάρχουν επειδή δεν υπάρχει ιός Covid, θα αποδωθούν στην ανυπάκουη μειονότητα. Αυτό σύντομα θα γίνει μια πολύ επικίνδυνη κατάσταση, και μετά από αυτήν την προκαταρκτική σύντομη καλοκαιρινή ηρεμία, το προγραμματισμένο χάος θα ξαναεμφανιστεί.

Θυμηθείτε, όλα αυτά συνέβησαν σε λίγες μόνο μέρες, καθώς το στίγμα του φόβου απενεργοποιήθηκε σκόπιμα σχεδόν σε εθνικό επίπεδο από το πολιτικό σύστημα μέσω ακραίου κορεσμού των μέσων μαζικής ενημέρωσης. Πώς θα μπορούσε αυτό να είναι έτσι; Πώς θα μπορούσε κάποιος που σκέφτεται, να μην δει μέσα από αυτήν την απάτη; Μην συνηθίσετε σε αυτήν την ηρεμία, γιατί θα είναι βραχύβια. Μέχρι το φθινόπωρο, τα πράγματα θα αλλάξουν δραματικά και η πολιτική αναταραχή θα αυξηθεί σημαντικά. Θα προκύψουν νέα και πιο επιθετικά μέτρα σχετικά με τους παραλλαγμένους κινδύνους.

Θα επιστρέψουν περισσότερα κλειδώματα, μάσκες και απομόνωση. Πολύ αυξημένη ασθένεια και θάνατος λόγω των θανατηφόρων ενέσεων του κράτους θα κατηγορηθούν ψευδώς σε νέα στελέχη «ιού» και οι μη εμβολιασμένοι εσφαλμένα θα στοχευτούν. Οι κυβερνητικοί κακοποιοί θα έρθουν με ψέματα και δύναμη για να ολοκληρώσουν την επόμενη και τελευταία φάση αυτής της εξαγοράς και η κόλαση θα έρθει μαζί με αυτούς!

Πρώτος σχολιασμός από τον Andrew: Κανείς δεν έχει άποψη για το μέλλον, αλλά τα επιχειρήματα του Gary Barnett αξίζει να εξεταστούν. Η ελίτ και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης πρέπει να διατηρήσουν τον φόβο του COVID-19 για να συνεχίσουν να εμβολιάζουν τους Αμερικανούς. Έτσι, οι περιορισμοί του COVID-19 ενδέχεται να εφαρμοστούν μετά από αναφορές για νέα εστία. Όλοι από τον Μπιλ Γκέιτς μέχρι την Καμάλα Χάρις λένε ότι η επόμενη μεγάλη πανδημία που εγγυώνται ότι έρχεται βρίσκεται καθοδόν! Άρα θα υπάρξουν περισσότερες κλειδαριές.

https://www.shtfplan.com/headline-news/they-are-telling-us-the-plan-a-future-virus-more-deadly-than-covid-is-coming

Θυμηθείτε ότι έχουμε ακόμα τεράστιους στρατούς BLM και Antifa για να πραγματοποιήσουμε νέες διαμαρτυρίες, ταραχές, λεηλασίες και εμπρησμούς. Τίποτα δεν έγινε κάτω από την ηγεσία του Τραμπ και τίποτα δεν θα γίνει κάτω από τον Μπάιντεν για να συλλάβει τους ηγέτες και να διαλύσει τους BLM και Antifa ή τα ιδιωτικά στρατόπεδα κατάρτισης. Προσθέστε λοιπόν περισσότερες ταραχές σε ένα άλλο ξέσπασμα της νόσου COVID-19. Στη συνέχεια, θα πρέπει να περιμένουμε περισσότερες ψευδείς επιθέσεις στον κυβερνοχώρο. Εκτός από το αποικιακό αγωγό και τώρα τις επιθέσεις στον κυβερνοχώρο JBS, σίγουρα θα υπάρχουν και άλλοι. Είναι εύκολο να παραποιηθούν. Πρέπει να οδηγήσουν σε αστικές αναταραχές και χάος. Ένας εμφύλιος πόλεμος σε εθνικό επίπεδο θα ήταν ακόμη καλύτερος από τις τοπικές αναταραχές και το χάος.

Δεν θα εκπλαγούμε αν σύντομα υπήρχαν αναφορές για UFO να επιτεθούν στην Αμερική. Εάν το ανέφεραν τηλεοπτικά νέα, οι Αμερικανοί θα το πίστευαν. Το καλοκαίρι του 2021 θα πρέπει να είναι μια πολύ τρομακτική ταινία.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις