Τι Βρήκαν στο Oumuamua όταν Μπήκαν οι Αστροναύτες του Μυστικού Διαστημικού Προγράμματος

Τι Βρήκαν στο Oumuamua όταν Μπήκαν οι Αστροναύτες του Μυστικού Διαστημικού Προγράμματος 

Όσοι ασχολούνται με αυτά τα περίεργα θέματα των ΑΤΙΑ, αν ζουν

εξωγήινοι ανάμεσά μας ή αν εξουσιάζουν τον πλανήτη, θα θυμούνται την περίπτωση του λεγόμενου αστεροειδή «Oumuamua» για τον οποίο υπάρχουν διαφωνίες ακόμα και ανάμεσα σε καθηγητές πανεπιστημίων.

Ίσως, η πιο χαρακτηριστική διαφωνία είναι εκείνη που διατυπώθηκε στις 16 Ιανουαρίου 2019, οπότε ο επικεφαλής του τμήματος αστρονομίας στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, καθηγητής Abraham Loeb, έδωσε μια συνέντευξη στην οποία υπερασπίστηκε αμφιλεγόμενο άρθρο του, δηλώνοντας ότι το διαστρικό αντικείμενο που ανιχνεύτηκε από ένα τηλεσκόπιο στη Χαβάη στις 19 Οκτωβρίου 2017, με την ονομασία «Oumuamua», ήταν ένα είδος διαστημικού σκάφους, προφανώς από άλλους πολιτισμούς εξωγήινους.

Η παράδοξη επιτάχυνση του Oumuamua

Ως γνωστόν, όπως αναφέρει και το segnidalcielo.it, εκείνο που πραγματικά προσέλκυσε την προσοχή της επιστημονικής κοινότητας ανάμεσα σε πολλά άλλα, ήταν πως το Oumuamua επιτάχυνε ανεξήγητα σε κάποια φάση της πορείας του, τόσο που ο Loeb και ο συνάδελφός του, του Κέντρου Αστροφυσικής του Χάρβαρντ Smithsonian, Shamuel Bialy, δήλωσαν ότι μπορεί να είχε αναπτύξει κάποιο ηλιακό ιστίο το οποίο φορτίστηκε από την ηλιακή ενέργεια και γι’ αυτό επιτάχυνε ξαφνικά. 

Ανάμεσα σε όλα αυτά, έρχεται ο πολύ γνωστός πληροφοριοδότης Corey Goode, ο οποίος ισχυρίζεται ότι έχει εργαστεί σε διάφορα μυστικά διαστημικά προγράμματα. Οι αποκαλύψεις του ανατρέπουν με έναν εξωπραγματικό τρόπο τα πάντα.

Η αξιοπιστία των Goode, αλλά και οι ισχυρισμοί του, θα μπορούσαν πολύ εύκολα να απορριφθούν από τους σκεπτικιστές αλλά και από όσους υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχουν μυστικά διαστημικά προγράμματα. Αν και όλα όσα ακολουθούν είναι συναρπαστικά και ακούγονται ιδιαίτερα ενδιαφέροντα, καλό είναι να κρατάμε επιφυλάξεις.

Oumuamua, ένα εξωγήινο διαστημικό σκάφος

Τον Ιανουάριο του 2018, ο Goode έδωσε μια λεπτομερή περιγραφή του τι είδε σε ένα απόρρητο βίντεο μαζί με την εξήγηση ενός πρώην αξιωματικού της USAF, του Sigmund. Πάμε:

Ο υπεύθυνος της συνάντησης στη συνέχεια έφερε την προσοχή μας σε μια μεγάλη οθόνη smart-glass pad που κατέβαινε από την οροφή. Ο Σίγκμουντ σηκώθηκε και είπε: «Έχω μια απόλαυση και για τους δυο σας». Πήγε μέχρι την οθόνη και κοίταξε σε αυτή ενώ μιλούσε. Δήλωσε ότι παρακολουθούσαν αυτό που φάνηκε να είναι ένα εγκαταλελειμμένο διαστημικό σκάφος που κατευθυνόταν προς το ηλιακό μας σύστημα.

Αυτό, ήταν ο ίδιος “αστεροειδής”, σχήματος “πούρου”, όπως η NASA και τα κύρια μέσα ενημέρωσης χαρακτήρισαν το Oumuamua και δημοσιοποίησαν ευρέως την ίδια χρονική περίοδο.

Ο Goode εξήγησε στη συνέχεια τι του είπαν για μία μυστική διαστημική αποστολή που στάλθηκε για να παρατηρήσει και να προσγειωθεί στο Oumuamua:

Ο Σίγκμουντ με υπερηφάνεια δήλωσε: “Ήμουν επικεφαλής μιας αποστολής για να δούμε σε ποιόν ανήκε αυτό το σκάφος. Περιμένετε μέχρι να ακούσετε τι βρήκαμε. Ξαφνικά ξεκινήσαμε να βλέπουμε κάθε είδους μετρήσεις στην οθόνη. Ο ήχος ακουγόταν σαν παλιά ραδιοφωνική εκπομπή της NASA. Υπήρχαν μπιπ μαζί με έναν πιλότο που αναφερόταν στις θέσεις του σκάφους του, καθώς και εκείνου που προσπαθούσε να αποβιβαστεί. Αυτό διήρκεσε περίπου πέντε λεπτά.

Καθώς ο πιλότος πλησίαζε το αντικείμενο προσέγγισης μπορούσαμε να δούμε μια μακρά κατασκευή με σχήμα πούρου που είχε λαμπερά τμήματα που έμοιαζαν με πάγο στο εξωτερικό του. Ήταν προφανώς φτιαγμένο από πέτρα και φαινόταν σαν να είχε σφυρηλατηθεί από πολλούς μετεωρίτες και άλλου είδους συγκρούσεις. Το βίντεο στάθηκε σε κάτι που έμοιαζε με μία οπή, ένα άνοιγμα ή καταπακτή.

Ο Goode περιγράφει επίσης τι είδαν οι αστροναύτες του μυστικού διαστημικού προγράμματος που μπήκαν μέσα στο Oumuamua:

Το σκάφος της μυστικής αποστολής πλεύρισε κοντά σε αυτό που έμοιαζε με ένα μεταλλικό οβάλ θόλο, που βρισκόταν περίπου στο ένα τρίτο της διαδρομής κάτω από την άτρακτο του. Φαίνεται, όμως, ότι είχε παραβιαστεί πολλές φορές και ήταν γεμάτο τρύπες και χτυπήματα. 

Στην επόμενη σκηνή, άνδρες σε ένα αβίαστο περιβάλλον, με φώτα στους θώρακες και κράνη. Χωρίστηκαν και μιλούσαν ο ένας στον άλλο μέσω των συστημάτων επικοινωνίας στις στολές τους.

Ένας από αυτούς απέσπασε δείγματα από τα παγωμένα υπολείμματα στα δάπεδα και στους τοίχους. Η ίδια παγωμένη, οργανική ιλύς βρισκόταν και στο εξωτερικό του πλοίου. Φαινόταν σαν αφρώδες, βρώμικο νερό λίμνης που είχε παγώσει. Το πλοίο ήταν προφανώς πολύ αρχαίο.

Ο Σίγκμουντ δήλωσε ότι όταν εξέτασαν αργότερα τη λάσπη, διαπίστωσαν ότι ήταν, εν μέρει, τα υπολείμματα του αρχικού πληρώματος. Υπήρχαν πολλά πάνελ που αφαιρέθηκαν από τους τοίχους, τις οροφές και τα δάπεδα, αφήνοντας κενά εκεί όπου βρισκόταν η άγνωστη τεχνολογία του, κάποτε.

Σύμφωνα πάντα με τις περιγραφές του, είχαν την ανακάλυψη διατηρημένων σωμάτων των πρώην μελών του πληρώματος, προφανώς ανήκαν σε μια αρχαία εξωγήινη φυλή. Το σκάφος πρέπει να παγιδεύτηκε σε τροχιά για εκατομμύρια χρόνια και είχε μέσα του μια ιερογλυφική ​​γλώσσα.

Όλα αυτά μπορεί να φανούν απίστευτα για τους αστρονόμους που βασίζονται στα ελάχιστα δεδομένα που παρείχαν τα δύο τηλεσκόπια που παρατηρούσαν το Oumuamua από μεγάλη απόσταση.

Υποτίθεται ότι όλα αυτά είναι αληθινά και ότι ο Goode έχει σχετικές αποδείξεις. Όμως…

Το περίεργο είναι πως κάποια πράγματα στην συνολική ιστορία, θυμίζουν κάτι από τη νουβέλα Rendezvous with Rama από το 1973, του Arthur C. Clark.

Άραγε, υπάρχει απλά μία ομοιότητα; Είναι όλα αυτά παραμύθια;

Τα αφήνουμε όλα αυτά στην κρίση του καθενός να σκεφτεί και να αποφασίσει μόνος του.

Μήπως ο καθηγητής Loeb και ο Δρ Bialy να έχουν ενημερωθεί για τέτοιες εξαιρετικές πληροφορίες και παρουσιάζουν την υπόθεση του διαστημοπλοίου Oumuamua για να ανοίξουν το μυαλό των δύσπιστων συναδέλφων τους;

Υπάρχουν διαβαθμισμένα δεδομένα που αν και εφόσον αποκαλυφθούν θα δώσουν μια πολύ πιο ακριβέστερη και πληρέστερη εικόνα;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις