ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ! ΝΕΚΡΟΙ τρεις πιλότοι της British Airways που είχαν εμβολιαστεί...

 
 
Τρίτος πιλότος της British Airways νεκρός σε μια εβδομάδα μετά από εμβόλιο covid-19. Η British Airways βρίσκεται τώρα σε συζητήσεις με την κυβέρνηση σχετικά με το αν θα επιτρέψει στους εμβολιασμένους πιλότους να πετάξουν. Το πρόβλημα είναι ότι 80-85% των πιλότων της BA έχουν εμβολιαστεί...

 
Στο μεταξύ η United Airlines και η ένωση πιλότων της έχουν καταλήξει σε συμφωνία για την απαγόρευση της αεροπορικής εταιρείας να υποχρεώνει τους εμβολιασμούς COVID-19 στους πιλότους της.

"Επειδή ο εμβολιασμός COVID δεν είναι υποχρεωτικός, οι πιλότοι που επιλέγουν να μην εμβολιαστούν δεν θα υπόκεινται σε πειθαρχία", ανέφερε η συμφωνία. Ο διευθύνων σύμβουλος της United, Scott Kirby, είχε πει στους εργαζομένους σε μια συνάντηση τον Ιανουάριο ότι η εταιρεία μπορεί να καταστήσει το εμβόλιο υποχρεωτικό για τους εργαζόμενους και παρότρυνε άλλες εταιρείες να κάνουν το ίδιο. 
Η συμφωνία μεταξύ της αεροπορικής εταιρείας και της ένωσης προσθέτει επίσης ότι οι πιλότοι που έχουν εμβολιαστεί θα δικαιούνται επιπλέον αμοιβή.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. 3 νεκροί πιλότοι της British Airways μετά τον εμβολιασμό τους ;;;
    Αυτή είναι μεγάλη είδηση.
    Είναι διασταυρωμένη ;
    Σημαίνει ότι οι εμβολιασμένοι (πιλότοι ή επιβάτες) δεν πρέπει να πετούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φαντάζεσαι ρε παιδί να την πατήσουμε εμείς που ταξιδεύουμε συνέχεια από τέτοιο γλέντι με εμβολιασμενο πιλότο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις