Δικαστής στη Φλόριντα έκρινε αντισυνταγματική την υποχρεωτική χρήση μάσκας. Στην Ελλάδα, οι Εισαγγελείς συλλαμβάνουν πολίτες

 Κοροναϊός : Ο «πόλεμος της μάσκας» διχάζει την ΕΕ - Η διαμάχη των ειδικών  και το δίλημμα της Ελλάδας | in.gr

Σας σοκάρει ή σας εκπλήσσει το γεγονός ότι αυτή η είδηση έχει λάβει

ελάχιστη κάλυψη; Ο δικηγόρος Τζεφ Τσίλντερς κατάφερε ένα πλήγμα για την ελευθερία στην κομητεία Αλατσούα της Φλόριντα.  Στην κομητεία Alachua βρίσκεται το Gainesville, όπου βρίσκεται το Πανεπιστήμιο της Φλόριντα.

Ο Childers εκπροσωπεί τον Justin Green, ιδιοκτήτη φυτωρίου, ο οποίος κατέθεσε αγωγή τον περασμένο Μάρτιο, αφού οι επίτροποι της κομητείας Alachua πέρασαν μια διάταξη που απαιτούσε από όλους τους υπαλλήλους και τους πελάτες στην Alachua να φορούν μάσκες στις επιχειρήσεις. Ο Green έχασε την αρχική του προσφυγή στο δικαστήριο, αλλά άσκησε έφεση.Ο Jeff Childers, εκ μέρους του Green άσκησε έφεση και οι δικαστές της πρώτης περιφέρειας αποφάνθηκαν:

Οι κυβερνητικές εντολές για χρήση μάσκας στις 32 κομητείες της πρώτης περιφέρειας της Φλόριντα πρέπει πλέον να θεωρούνται αντισυνταγματικές μετά τη χθεσινή απόφαση του Εφετείου της πρώτης περιφέρειας (1st DCA) σχετικά με την αγωγή του επιχειρηματία Justin Green κατά της κομητείας Alachua.

Η αγωγή κατατέθηκε αρχικά στις 8 Μαΐου 2020, λίγες μόνο ημέρες αφότου ο Robert “Hutch” Hutchinson, τότε πρόεδρος της κομητειακής επιτροπής Alachua, θέσπισε εντολή για μάσκα σε όλη την κομητεία. Η δικαστής της όγδοης δικαστικής περιφέρειας Donna Keim απέρριψε το αίτημα για έκδοση επείγουσας διαταγής στις 21 Μαΐου.

Αυτή φαίνεται να είναι η πρώτη υπόθεση στις Ηνωμένες Πολιτείες όπου η υποχρεωτική χρήση μάσκας κηρύσσεται αντισυνταγματική.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

Σχόλια

  1. Άραγε οι δικοί μας "εισαγγελεϊς", έχουν καταλάβει με πόσα εγκλήματα κατά της ζωής είναι φορτωμένοι;
    Τι τους περιμένει παρακάτω;
    Δεν θα ήθελα να βρισκόμουν στην θέση τους.
    Αρίμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι Έλληνες είναι ο μόνος ευρωπαϊκός λαός που υφίσταται ένα συνεχές μπούλινγκ: Από μνημόνια, από βρισιές των υποτίθεται "ανώτερων" Ευρωπαιων σχετικά με το αν είμαστε τεμπέληδες και άχρηστοι,από γειτονικές χώρες που συνέχεια έχουν εδαφικές διεκδικήσεις από εμάς, από κυβερνητικές απειλές για το αν δικαιούμαστε ή όχι να δεχόμαστε ιατρικές αμφισβητήσιμες ενέργειες στο σώμα μας και πάει λέγοντας.Γι αυτό έχει αυξηθεί τελευταία η χρήση των κάθε λογής ψυχοφαρμάκων. Έχουν επιδιώξει να μας τρελλάνουν και πλησιάζει το σημείο μηδέν στο οποίο θα το επιτύχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι Εβραίοι θεωρούν ως τους μεγαλύτερους εχθρούς τους τούς Έλληνες.
      Η μεγαλύτερη γιορτή του Ισραήλ (5 μέρες όλα κλειστά), η Χανουκά, είναι η εορτή της νίκης τους κατά των Ελλήνων.

      Οι λόγοι λοιπόν του αδιαμφισβήτητου πολέμου που γίνεται κατά των Ελλήνων είναι ιστορικοί.

      Είμαστε ο μεγαλύτερος ιστορικός εχθρός των Σιωνιστών και των Εβραίων και έχουμε πέσει στη περίοδο που αυτοί έχουν μεγάλη δύναμη.
      Και κάνουν ότι θέλουν στην Ελλάδα, είτε μέσω προδοτών, είτε μέσω ελληνοποιημένων Εβραίων.

      Διαγραφή
    2. Να συμπληρώσω στον κάπα μι
      Μετά και τον εκχριστιανισμό των Ελλήνων τότε το μίσος τους μεγάλωσε περισσότερο

      Διαγραφή
  3. Γιατί στην Ελλάδα η κάθε κυβέρνηση έχει τους δικούς της νόμους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. βλεπεις τη γινεται φιλε καπαμι
    και παρολα αυτα καποιοι τους
    θεωρουν "πολυ καλους φιλους μας"
    τη να τους πεις?
    πες μου τη να τους πεις?
    ο μελισσοκομος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτοί θα παύσουν τον (πάντα ύπουλο και πονηρό) πόλεμο εναντίον μας, όταν η Ελλάδα θα παύσει να υπάρχει ως χώρα και θα αποτελεί απλά γεωγραφικό χώρο.

      Διαγραφή
  5. Άλλος "πλανήτης" εκεί. Κυριολεκτικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις