Η Απομάκρυνση του Μπέντζαμιν Νετανιάχου από την Εξουσία Αλλάζει το Παιχνίδι

 

Η επίσημη απομάκρυνση από την εξουσία του Πρωτοκακουργού Μπέντζαμιν Νετανιάχου είναι μια γεωπολιτική

αλλαγή παιχνιδιού.  Η αποχώρηση του Νετανιάχου σημαίνει ότι οι μεσσιανοί σιωνιστές φανατικοί που θέλουν να σκοτώσουν το 90% της ανθρωπότητας και να κυβερνήσουν τους επιζώντες από ένα διευρυμένο Ισραήλ, έχουν χάσει.

“Αυτό είναι καθοριστικό αντιμετώπιση της γεωπολιτικής της ΧΜ (Χαζαρικής Μαφίας)”, αναφέρουν πηγές της MI6.  “Ο Νετανιάχου τίθεται υπό προστατευτική κράτηση ώστε να  κελαηδήσει για τους κρυφούς ελεγκτές του πριν σκοτωθεί και σωπάσει”, προσθέτουν.  Πηγές της Μοσάντ επιμένουν ότι ο πραγματικός Νετανιάχου έχει φύγει προ πολλού και αυτό που βλέπουμε είναι κλώνος.  Ωστόσο, η κατά την MI6 εκδοχή των γεγονότων είναι περισσότερο σύμφωνη με αυτό που οι περισσότεροι από εμάς αντιλαμβανόμαστε ως πραγματικότητα.

Σε κάθε περίπτωση, ορισμένα πρόσφατα τμήματα ειδήσεων δείχνουν πόσο μεγάλη είναι η αλλαγή που έρχεται στη Μέση Ανατολή.  Λίγο πριν την εκδίωξη του Νετανιάχου, ο συνδεδεμένος με τη Μοσάντ ιστότοπος DEBKA δημοσίευσε τα εξής:

«Η πυρηνική έξαρση του Ιράν ενδέχεται σύντομα να είναι θέμα εβδομάδων.  Αυτή η εκτίμηση του υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ Antony Blinken, τη Δευτέρα, 8 Ιουνίου, φέρνει αντιμέτωπη την επερχόμενη κυβέρνηση Bennett-Lapid  (του Ισραήλ) με την πρώτη μεγάλη πρόκληση – και μάλιστα την πιο δυσοίωνη δοκιμασία που έχει αντιμετωπίσει οποιαδήποτε προηγούμενη ισραηλινή κυβέρνηση». 

 

Αυτοί οι ηλίθιοι πιστεύουν ότι κάποιος τους ακούει πια, με την εβδομαδιαία τους επανάληψη για πάνω από 30 χρόνια;

Αντ΄ αυτού τώρα βλέπουμε την ισραηλινή αποικία της Σαουδικής Αραβίας να προσπαθεί να κάνει ειρήνη με τη Συρία και το Ιράν. 

https://www.aljazeera.com/news/2021/6/8/times-have-changed-saudi-syria-in-rapprochement-talks

Οι Ρώσοι, από την πλευρά τους, γνωρίζουν πολύ καλά ότι «η Χαμάς και το IS δημιουργήθηκαν από τις ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες και όλοι οι ηγέτες τους εργάζονται για τη ‘Mossada.’». Αυτό είναι το είδος της συμπεριφοράς που ώθησε σε μια συλλογική απόφαση τον παγκόσμιο στρατό να πει στο Ισραήλ να «σταματήσει, αλλιώς…».

Αυτό που συνέβη τώρα είναι ότι ο λαός του Ισραήλ αποφάσισε πως δεν ήθελε να περάσει άλλη μια ομαδική αυτοκτονία τύπου Μοσάντα.

Σε κάθε περίπτωση, πηγές από τη ρωσική FSB, την MI6, τη Μοσάντ και τη CIA συμφωνούν ότι η ανθρωπότητα αντιμετωπίζει έναν κοινό εχθρό με τη μορφή της Χαζαρικής Μαφίας (ΧM).  Τα μέλη της ΧΜ βάζουν σε κύκλο τώρα τις άμαξες τους γύρω από τις πολιτικές κυβερνήσεις των σκλάβων της G7, το ΝΑΤΟ και τους τραπεζοσυμμορίτες στην Ελβετία.

Όταν μια πηγή της FSB ρώτησε αν η Κοινωνία των Λευκών Δράκων (ΚΛΔ) επρόκειτο να χτυπήσει τη Γενεύη της Ελβετίας με πυρηνικά για να εξοντώσει το πολιτικό γραφείο OCTAGON της ΧΜ, τους ειπώθηκε ότι η ΚΛΔ “αποφάσισε ότι η εστιασμένη εγχείρηση είναι η οδός που θα κινηθεί.”  Σε αυτό, η FSB απάντησε ότι η ανάλυσή της για την ΧΜ είναι πως «η συνολική ανώτατη διοίκηση είναι 2.500 άτομα και στην απόλυτη κορυφή είναι 200».  Αυτοί οι άνθρωποι τώρα κυνηγούνται ενεργά από την MI6, την FSB, τη CIA και τις Ασιατικές Μυστικές Κοινωνίες.

Για να καταλάβουμε με τι είδους ανθρώπους έχουμε να κάνουμε, έχουμε λάβει μια έκθεση από την MI6 ότι ο γιατρός του πρώην πρωθυπουργού του Ηνωμένου Βασιλείου Tony Blair, χειρούργησε για να αποκαταστήσει την κολπική βλάβη που έκανε στην κόρη του βιάζοντάς την επανειλημμένα.  Εν τω μεταξύ, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου Σάιμον Κέις παίρνει παιδιά από ένα συγκεκριμένο νοσοκομείο, τα βιάζει και τα σκοτώνει.

Για τον λόγο αυτόν έχουν εκδοθεί εντάλματα θανάτου για αυτούς τους ανθρώπους, λένε.

Ωστόσο, πηγές της MI6 λένε ότι αν φτάσει ο κόμπος στο χτένι  “καλύτερα να έχουμε εκατομμύρια νεκρούς παρά δισεκατομμύρια, έτσι είναι ο πραγματικός κόσμος στον οποίο ζούμε και εργαζόμαστε… και δεν είναι για τους λιγόψυχους.”

Δεν πρόκειται για υπερβολή.  Το υψηλόβαθμο στρατιωτικό προσωπικό και το προσωπικό των οργανισμών έχουν αναλάβει δράση αφότου έλαβαν επιστημονικές αποδείξεις ότι τα εμβόλια που προωθούνται σε μεγάλο μέρος του παγκόσμιου πληθυσμού είναι εξαιρετικά τοξικά.  Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ξαφνικά η πανδημία και τα εμβόλια εξαφανίζονται από τον δημόσιο λόγο.  Ως ένδειξη αυτού, ορισμένα εταιρικά μέσα ενημέρωσης έχουν αρχίσει να αναφέρονται στον Covid-19 με το παραδοσιακό του όνομα “κοινό κρυολόγημα”. 

https://newyork.cbslocal.com/2021/06/08/reemergence-cold/

Παρ’ όλα αυτά, οι κυβερνήσεις σκλάβων της G7 εξέδωσαν ανακοινωθέν το περασμένο Σαββατοκύριακο, όπου υποσχέθηκαν “να εμβολιάσουν τον κόσμο ξεκινώντας άμεσα… παρέχοντας ένα δισεκατομμύριο δόσεις κατά τη διάρκεια του επόμενου έτους.”  Πρόσθεσαν ότι “για τον τερματισμό της πανδημίας το 2022 θα απαιτηθεί ο εμβολιασμός τουλάχιστον του 60% του παγκόσμιου πληθυσμού”. Με άλλα λόγια, εξακολουθούν να είναι αποφασισμένοι για γενοκτονία. 

Ευτυχώς, η G7 είναι όλο και πιο επουσιώδης.  Αντιπροσώπευαν το 80% του παγκόσμιου ΑΕΠ όταν ιδρύθηκαν το 1976, αλλά τώρα, σε πραγματική βάση ισοτιμίας αγοραστικής δύναμης, αντιπροσωπεύουν γύρω στο 20%.  Αυτό δεν τους εμπόδισε να υποσχεθούν 40 τρισεκατομμύρια δολάρια, πολύ περισσότερα από το συλλογικό ΑΕΠ τους, για να «διορθώσουν τις παγκόσμιες υποδομές».  Περιττό να πούμε ότι τα 40 τρισεκατομμύρια δολάρια είναι απλά μια γιγαντιαία ψευδής παραίσθηση.

“Λίγοι εξακολουθούν να θυμούνται πώς απειλήθηκαν οι κοινωνίες και οι οικονομίες μας πριν από 50 χρόνια από υψηλό πληθωρισμό”, έγραψε ο David Folkerts-Landau, επικεφαλής οικονομολόγος και επικεφαλής έρευνας της Deutsche Bank, σε μια εργασία που συνυπέγραψαν οι συνάδελφοί του Jim Reid και Peter Hooper.

“Οι πιο βασικοί νόμοι της οικονομίας, αυτοί που άντεξαν στη δοκιμασία του χρόνου πάνω από μια χιλιετία, δεν έχουν ανασταλεί.  Η εκρηκτική αύξηση του χρέους που χρηματοδοτείται σε μεγάλο βαθμό από τις κεντρικές τράπεζες είναι πιθανό να οδηγήσει σε υψηλότερο πληθωρισμό”.  Με άλλα λόγια, υπάρχει αυτό που είναι γνωστό ως πραγματικότητα και οι τραπεζίτες έχουν τρακάρει πάνω του.

Υπήρξε επίσης μια περίεργη συζήτηση στο ανακοινωθέν των G7 σχετικά με «δράση για την απαλλαγή περιοχών από κατάλοιπα στοιχείων όπως ο σίδηρος και ο χάλυβας, το τσιμέντο, οι χημικές ουσίες και τα πετροχημικά», καθώς και «η απαλλαγή των μέσων κυκλοφορίας από κατάλοιπα, συμπεριλαμβανομένων των λεωφορείων, των τρένων, της ναυτιλίας και της αεροπορίας».  Με όλες αυτές τις περίεργες αναφορές σχετικά με το ότι οι εμβολιασμένοι γίνονται μαγνήτες, αναρωτιέται κανείς αν, όπως λένε οι Γνωστικοί Ιλλουμινάτι, οι G7 εργάζονται για μια αδίστακτη τεχνητή νοημοσύνη που θέλει επίσης να «απαλλάξει από κατάλοιπα» τους ανθρώπους.  Με άλλα λόγια, εργάζονται προς την κατεύθυνση της μετάβασης από τη ζωή με βάση τον άνθρακα (όπως εμείς) στη ζωή με βάση το συνδυασμό πυρίτιου-σιλικόνης.

Σε κάθε περίπτωση, “όλοι οι στρατιωτικοί παρακολουθούσαν τη σύνοδο κορυφής των G7 και γελούσαν”, βεβαιώνει η MI6.  Λένε ότι οι Ρότσιλντς έχουν χρεοκοπήσει λόγω αγωγών που σχετίζονται με χειραγώγηση του Libor (London Interbank Offered Rate: Διατραπεζικό Προσφερόμενο Επιτόκιο του Λονδίνου).  Πλέον, αυτή η σατανική οικογένεια «τώρα προσκολλάται απεγνωσμένα στην εξουσία χρησιμοποιώντας τα φτωχά ξαδέρφια τους, τους Ροκφέλερ».

Το ψεύτικο καθεστώς Μπάιντεν αποδείχθηκε ότι είναι αντιπρόσωπος των Ροκφέλερ, προωθώντας θρασύτατα τα επιχειρηματικά τους συμφέροντα.  Για τον λόγο αυτό έκοψαν τον αγωγό Keystone ως πρώτη δράση του ψεύτικου καθεστώτος τους.  Επίσης, αν κοιτάξετε τη λεγόμενη «Πρωτοβουλία Τριών Θαλασσών», θα δείτε ότι αποτελείται από την κατασκευή λιμένων και αγωγών κ.λπ., για να επιτρέψει στις ευρωπαϊκές χώρες να εισάγουν το ακριβό LNG  (Υγροποιημένο Φυσικό Αέριο), το πετρέλαιο, κ.λπ. των Rockefeller.

Οι Rockefellers προσπαθούν επίσης απεγνωσμένα να πείσουν τη Ρωσία να ενωθεί μαζί τους ως κατώτεροι εταίροι σε έναν νέο ψυχρό πόλεμο εναντίον της Κίνας, όταν ο αποκαλούμενος Πρόεδρος Μπάιντεν συναντηθεί με το άβαταρ της ρωσικής δύναμης Βλαντιμίρ Πούτιν στη Γενεύη στις 16 Ιουνίου.

Ορίστε η επίσημη ρωσική άποψη για τη συνάντηση αυτή:

«Κανείς δεν επιθυμεί μια επιστροφή στον Ψυχρό Πόλεμο.  Αλλά όπως ήταν αλήθεια τότε, η βελτίωση της ασφάλειας στην ευρωατλαντική περιοχή σήμερα θα απαιτήσει από τους ηγέτες να αναγνωρίσουν τα αμοιβαία συμφέροντά τους και να δράσουν με τόλμη και από κοινού για να τα προωθήσουν.  Η συνάντηση της 16ης Ιουνίου στη Γενεύη της Ελβετίας μεταξύ των προέδρων των ΗΠΑ και της Ρωσίας, προσφέρει την ευκαιρία να ξεκινήσει ένας σημαντικός νέος διάλογος για τη στρατηγική σταθερότητα.  Ένα από τα μαθήματα της ιστορίας είναι το πόσο γρήγορα τα έθνη μπορούν να περάσουν από την ειρήνη στη φρικτή σύγκρουση.  Ως επακόλουθο, θα κοιτούσαμε πίσω και θα αναρωτιόμασταν όχι μόνο πώς μπόρεσε να συμβεί, αλλά και πώς συνέβη τόσο γρήγορα;» 

https://russiancouncil.ru/en/analytics-and-comments/analytics/advancing-strategic-stability-in-the-euro-atlantic-region-2021-and-beyond/

Οι Ρώσοι γνωρίζουν επίσης ότι έχουν να κάνουν με ένα αποτυχημένο κράτος, όπως σημείωσε πρόσφατα ο «Πούτιν» στον επίσημο ειδησεογραφικό ιστότοπο Tass, όταν είπε:

«Τα προβλήματα συνεχίζουν να συσσωρεύονται.  Και, κάποια στιγμή, δεν θα είναι πλέον σε θέση να τα αντιμετωπίσουν.  Και οι Ηνωμένες Πολιτείες βαδίζουν τώρα στο δρόμο της Σοβιετικής Ένωσης και το βάδισμά τους είναι σίγουρο και σταθερό». 

https://tass.com/economy/1299287

Τα σημάδια ότι οι ΗΠΑ είναι ένα αποτυχημένο κράτος συνεχίζουν να πολλαπλασιάζονται.  Για παράδειγμα, όπως δείχνει το παρακάτω διάγραμμα, η αγοραστική δύναμη του εγχώριου αμερικανικού δολαρίου (σε αντίθεση με το διεθνές) συνεχίζει να βυθίζεται:

https://www.zerohedge.com/economics/its-permanent-not-temporary-dollars-purchasing-power-plunged-fastest-pace-1982

Επίσης, όλα τα πλαστά χρήματα που διανέμουν οι άνθρωποι του Μπάιντεν σε μια προσπάθεια δωροδοκίας του αμερικανικού κοινού, έχουν αναγκάσει το 40% των μικρών επιχειρήσεων να αυξήσουν τις τιμές, ενώ το 48% αυτών των επιχειρήσεων δεν είναι σε θέση να βρουν εργαζόμενους.

Αποδεικνύεται επίσης ότι περισσότερα από τα μισά χρήματα επιδομάτων ανεργίας τα οποία μοίρασε η αμερικανική κυβέρνηση ως μέτρα στήριξης για την ψεύτικη πανδημία έχουν κλαπεί από απατεώνες και σταλεί στο εξωτερικό. 

https://www.axios.com/pandemic-unemployment-fraud-benefits-stolen-a937ad9d-0973-4aad-814f-4ca47b72f67f.html

Υπάρχει επίσης μια συνεχής διολίσθηση στην αναρχία.  Για παράδειγμα, επιχειρηματίες στο Fell’s Point του Maryland απείλησαν να σταματήσουν να πληρώνουν φόρους εάν ο Δήμος της πόλης δεν κάνει πράγματα όπως να συλλέξει σκουπίδια, να επιβάλει παραβάσεις στάθμευσης, να σταματήσει την παράνομη πώληση ναρκωτικών και αλκοόλ στο δρόμο και να αφήσει την αστυνομία να κάνει τη δουλειά της.


Στο Όρεγκον εν τω μεταξύ, αποφάσισαν να δώσουν στους άστεγους το δικαίωμα να κατασκηνώνουν και να διαβιώνουν σε δημόσιους δρόμους και δημόσιες περιουσίες.  Με άλλα λόγια, αποχαιρετήστε τα πάρκα και τους δημόσιους δρόμους. 

https://thepostmillennial.com/oregon-legislature-passes-bill-to-allow-homeless-to-legally-camp-on-public-property/

Υπάρχει επίσης μια συνεχής κάθοδος στη βία και την ανομία, όπως δείχνει αυτός ο τίτλος:

«Μετά το ιστορικά θανατηφόρο 2020, οι ανθρωποκτονίες στην Ατλάντα αυξήθηκαν σχεδόν κατά 60% το 2021».

https://www.ajc.com/news/after-historically-deadly-2020-atlanta-homicides-are-up-nearly-60-in-2021/N63RJ5OKQZCZVOCNH2D6376S3E/

Επίσης, σημειώθηκαν περισσότεροι από 600 μαζικοί πυροβολισμοί – μεταξύ των οποίων τέσσερις ή περισσότεροι άνθρωποι πυροβολήθηκαν – το 2020, και το ρεκόρ αυτό αναμένεται να ξεπεραστεί το 2021.

Ακόμα και ενώ το δουλικό καθεστώς των ΗΠΑ συνεχίζει την κατάρρευσή του, η ΧΜ εξακολουθεί να μην σκοπεύει να αποσυρθεί ήσυχα.  Τώρα απειλούν να κλείσουν το παγκόσμιο εμπόριο.  Το τμήμα τους του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ εξέδωσε την ακόλουθη κρυμμένη απειλή την περασμένη εβδομάδα, λέγοντας:


“Το βασικό μήνυμα που εξέφρασαν ειδικοί στο WEF (ΠΟΦ: Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ) και σε άλλες διεθνείς πλατφόρμες είναι ότι η ασφάλεια της εφοδιαστικής αλυσίδας πρόκειται να αποτελέσει σημαντικό ζήτημα κυβερνοασφάλειας το 2021”.  Είπαν επίσης ότι “ο κόσμος γίνεται όλο και πιο διασυνδεδεμένος… Σε αυτό το πλαίσιο, ένας μεμονωμένος ευάλωτος σύνδεσμος είναι αρκετός για να ρίξει ολόκληρο το σύστημα, ακριβώς όπως το φαινόμενο ντόμινο.” 

https://cyberpolygon.com/about/#link-s181

https://cyberpolygon.com/news/bezopasnoe-razvitie-tsifrovykh-ekosistem-stanet-glavnoy-temoy-mezhdunarodnogo-cyber-polygon/

Το ανακοινωθέν των G7 υπαινίχθηκε συγκεκριμένους στόχους σημειώνοντας “κινδύνους για την ανθεκτικότητα των κρίσιμων παγκόσμιων αλυσίδων εφοδιασμού, σε τομείς όπως τα κρίσιμα ορυκτά και οι ημιαγωγοί”.  Μια γεύση από αυτό ήρθε όταν η κυβέρνηση της Ταϊβάν διέταξε «Ο βασιλιάς Yuan, ο οποίος είναι βασικός προμηθευτής για τη Nvidia, την Intel, τη MediaTek και πολλούς άλλους κορυφαίους παγκόσμιους προγραμματιστές τσιπ, να σταματήσουν όλους τους ξένους εργάτες της από την εργασία.  Η εντολή τέθηκε αμέσως σε ισχύ, ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα των δοκιμών COVID.»

Ρωσικές πηγές της FSB από την πλευρά τους αναφέρουν ότι οι μεταμφιεσμένοι σε «IS», «Boko Haram» κ.λπ. μισθοφόροι της ΧΜ συνεχίζουν να κλέβουν χρυσό και άλλα πολύτιμα ορυκτά από την Αφρική «για λογαριασμό επενδυτών που διαμένουν στις ΗΠΑ».

Από στρατιωτική άποψη, ο τρόπος να σταματήσουν αυτοί οι εγκληματίες είναι να τους αφαιρεθεί ο έλεγχος των κεντρικών τραπεζών, διότι τότε θα χάσουν την ικανότητά τους να χρηματοδοτούν χάος.  Έχουμε μιλήσει με το IS και άλλους μισθοφόρους και λένε ότι πληρώνονται σε ελβετικά φράγκα.  Έτσι, η Ελβετία παραμένει στρατιωτικός στόχος υψηλής προτεραιότητας.

Επίσης, πρέπει να τερματιστεί ο χαζάρικος έλεγχος του ΟΗΕ, του ΠΟΥ, του Διεθνούς Οργανισμού Πολιτικής Αεροπορίας και του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού. Ο έλεγχος αυτών των οργανισμός ήταν αυτός που τους επέτρεψε να χρησιμοποιήσουν μια ψεύτικη πανδημία για να κλείσουν την παγκόσμια οικονομία και να εκβιάσουν την ανθρωπότητα.

Πρέπει επίσης να ληφθεί μια καλή ματιά σε ορισμένες κινεζικές φατρίες.  Υπήρξε μια αναφορά από τον Jim Stone για μαθητές που απάγονται κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού γεύματος σε 100 σχολεία στην Κίνα.  Το τελευταίο διάστημα δε μπορούσα να διαβάσω τις αναφορές του στον υπολογιστή μου, αλλά μπορούσα να τις διαβάσω στο iPhone μου.  Ωστόσο, η αναφορά διαγράφηκε από το iPhone μου καθώς τη διάβαζα.  Αυτό είναι ένα καλό σημάδι ότι οι Rockefellers, ως μέρος της συμφωνίας τους με μια συγκεκριμένη κινεζική φατρία για να λάβουν υποστήριξη για την κυβέρνηση του avatar του Μπάιντεν, παρέδωσαν τα κλειδιά της ιαπωνικής ψηφιακής λογοκρισίας στην Κίνα.

Επίσης, αν και δε γνωρίζω γιατί απήχθησαν οι μαθητές, θυμάμαι τον επικεφαλής μιας Ασιατικής Μυστικής Κοινωνίας με έδρα την Ταϊβάν να λέει ότι η εκδίκησή τους για το SARS “θα ήταν απρόβλεπτη και χειρότερη από ό, τι περιμένετε”.  Το γεγονός ότι μόνο οι Δυτικοί έχουν εμβολιαστεί με επικίνδυνα εμβόλια ως απάντηση σε αυτή την ψεύτικη πανδημία, δημιουργεί το ερώτημα αν ήταν αυτή η εκδίκησή τους.  Εάν ναι, η Κίνα μπορεί να προστατεύει τους καλύτερους και εξυπνότερους από τα αναπόφευκτα αντίποινα που θα έρθουν εάν αποδειχθεί ότι βρίσκονται πίσω από την εκστρατεία για το εμβόλιο.

Σε μια τελευταία σημείωση για αυτή την εβδομάδα, πήραμε τις ακόλουθες πληροφορίες από την πηγή μας στο μυστικό διαστημικό πρόγραμμα:

“Τώρα προωθούνται όλα αυτά τα νέα για την Ανταρκτική για να κρατήσουν τους πάντες μακριά από αυτό που συμβαίνει στη Γροιλανδία.  Η Ρωσία συνεργάζεται στενά με τον αμερικανικό στρατό (Τραμπ και Πούτιν) αναπτύσσοντας μια μοναδική υπόγεια βάση που συνδέεται απευθείας με την εκτός κόσμου οικογένειά μας.  Μοιράζονται μαζί τους νέες τεχνολογίες που δεν είναι ακόμη διαθέσιμες εδώ.  Αυτή είναι η νέα περιοχή 51.  Η Κίνα δεν είναι μέρος αυτής της επιχείρησης”.

Ας δούμε πώς θα εξελιχθεί αυτό, όπως θα δείξει ο χρόνος.

Μια ηχητική έκδοση αυτής της αναφοράς είναι τώρα διαθέσιμη ως επιλογή για τους συνδρομητές.  Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας για να καταστεί δυνατή αυτή η έρευνα και ανάλυση.
















ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ 


Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις